Ο υπόγειος (και όχι μόνο) πόλεμος προς τον Σαββίδη, συνεχίζεται αμείωτος και εντείνεται τελευταία...
Μη μασάτε τη συντονισμένη προπαγάνδα.
Είναι η απέλπιδα προσπάθεια να σταματήσουν αυτό που έρχεται...
Την απογείωση του ΠΑΟΚ σε ύψη που δεν έχει πάει ποτέ, σε ύψη που δε θα φτάνουν να δουν τα ...
Η αναζήτηση βρήκε 883 εγγραφές
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
"ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ"
Ευτυχώς υπάρχουν και οι ορθόδοξοι με το ακλόνητο επιχείρημα για κάθε ανοησία εναντίον του Σαββίδη
Ευτυχώς υπάρχουν και οι ορθόδοξοι με το ακλόνητο επιχείρημα για κάθε ανοησία εναντίον του Σαββίδη
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
φανταστικο αρθρο ο γαμπρος παπακοτοπουλοσ το εγραψε?
ολο τον πολεμανε το ιβαν,θα πολεμησει κανεναν αυτος για χαρη του ΠΑΟΚ ,γιατι για τον ΠΑΟΚ ουτε ανακοινωσεις δεν βγαζει, για τα βρωμοκαναλα και τα λιγδολιμανα και λεφτα για μετοχες βρισκει και επιθεσεις σε διαφορους κανει ,για τον ΠΑΟΚ?
θα βγει ...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
ολο τον πολεμανε το ιβαν,θα πολεμησει κανεναν αυτος για χαρη του ΠΑΟΚ ,γιατι για τον ΠΑΟΚ ουτε ανακοινωσεις δεν βγαζει, για τα βρωμοκαναλα και τα λιγδολιμανα και λεφτα για μετοχες βρισκει και επιθεσεις σε διαφορους κανει ,για τον ΠΑΟΚ?
θα βγει ...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
θα βγει ...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα μιλάμε για άτομο που έγραψε ως ληξιπρόθεσμες οφειλές τις υποχρεώσεις από τον ισολογισμό. Μιλάμε για παράκρουση. Ότι βρίσκουν έτοιμο copy paste ούτε ξέρουν τι διαβάζουν. Βαρύγδουπες παπαριες. Είναι εντυπωσιακή πάντως η συνέπεια τους στην παπαρολογια τους το αναγνωρίζω. Να περιμένεις 6 μήνες πότε ...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρωσταει και μαλιστα πολλα.
Τουλαχιστον 157 τιτλους στον λαο της ΠΑΟΚαρας!
Υ.Γ. ρε παιδια,μη δινετε σημασια και αξια σε γελοια υποκειμενα,ποιο βοθροπολις τωρα;
Τουλαχιστον 157 τιτλους στον λαο της ΠΑΟΚαρας!
Υ.Γ. ρε παιδια,μη δινετε σημασια και αξια σε γελοια υποκειμενα,ποιο βοθροπολις τωρα;
- Δευ 29 Δεκ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλή χρονιά Πρόεδρε, ξέρουμε ότι είναι ζόρικες οι εποχές.
Αν δεν σου περισσεύουν δώσε τα λεφτά στην άδεια του Open TV, τουλάχιστον να μην μείνουν άνεργοι οι άνθρωποι που ανησυχούν χρονιάρες μέρες.
Στον ΠΑΟΚ και με ένα δανεικό στόπερ είμαστε ευχαριστημένοι.
Υγεία σε όλους!
Καλη χρόνια υγεία σε ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλή χρονιά Πρόεδρε, ξέρουμε ότι είναι ζόρικες οι εποχές.
Αν δεν σου περισσεύουν δώσε τα λεφτά στην άδεια του Open TV, τουλάχιστον να μην μείνουν άνεργοι οι άνθρωποι που ανησυχούν χρονιάρες μέρες.
Στον ΠΑΟΚ και με ένα δανεικό στόπερ είμαστε ευχαριστημένοι.
Υγεία σε όλους!
καμμιά δουλειά δεν ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
800 μλκιες και απόψεις μπορεί να λέμε για τα υπόλοιπα θέματα σε ότι αφορά τα κοινωνικά όμως σαν εσένα δεν υπάρχει άλλος
Και όχι δεν είναι αυτονόητα όλα
Και όχι δεν είναι αυτονόητα όλα
- Τρί 07 Απρ 2026, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια αλλη αναγνωση βεβαια ειναι οτι αυτος ο γραφικος τυπος (που ειναι 100%) μαθαινει γρηγορα.
Οταν εφαγε τα μουτρα του περυσι με Λαμελες, Μαρσιαλ κλπ κλπ δεν κλειστηκε στο καβουκι του και ειπε "απο εδω και στο εξης τις μεταγραφες θα τις κανω εγω γιατι με τρωτε και δεν εμπιστευομαι κανεναν".
Αλλαξε ...
Οταν εφαγε τα μουτρα του περυσι με Λαμελες, Μαρσιαλ κλπ κλπ δεν κλειστηκε στο καβουκι του και ειπε "απο εδω και στο εξης τις μεταγραφες θα τις κανω εγω γιατι με τρωτε και δεν εμπιστευομαι κανεναν".
Αλλαξε ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη πατε τη κουβέντα σε αφελή μονοπάτια. Εγώ δεν αναρωτήθηκα πως ανέχεσαι εξωαγωνιστικα να το πάρει ο βενγκα.
Εγώ εννοώ πως ανέχεσαι μετα από τόσο κόπο για να θέσεις ένα σωστό πλαίσιο, να στο παίρνει αγωνιστικά ο βενγκα.
Τη χρονιά που έχεις έτοιμη δεμένη ομάδα.
Την εποχή που έχεις ένα ταλέντο ...
Εγώ εννοώ πως ανέχεσαι μετα από τόσο κόπο για να θέσεις ένα σωστό πλαίσιο, να στο παίρνει αγωνιστικά ο βενγκα.
- Τρί 07 Απρ 2026, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια αλλη αναγνωση βεβαια ειναι οτι αυτος ο γραφικος τυπος (που ειναι 100%) μαθαινει γρηγορα.
Αλλαξε ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη πατε τη κουβέντα σε αφελή μονοπάτια. Εγώ δεν αναρωτήθηκα πως ανέχεσαι εξωαγωνιστικα να το πάρει ο βενγκα.
- Τρί 07 Απρ 2026, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ με κουτρουβαλα, με κακουχίες, βεβαίως με λάθη διοικητικά ΚΑΙ προπονητικά (συνυπάρχουν), με φαγωμαρα και γκρίνια, έχει καταφέρει να φτιαξει μια σοβαρή ομάδα που έχει όλα τα φόντα να κάνει σταθερό πρωταθλητισμό ΚΑΙ να είναι αξιοπρεπής στην Ευρώπη
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το διαλύσουμε αυτό λόγω ...