Τι ζόρια έχει;
Το ζήτημα είναι να έχουμε τη ΚΑΛΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ να καταλαβαίνουμε τα προφανή χωρίς να σπεύδουμε να προσβάλλουμε συνοπαδούς επειδή "αποδείχθηκε" με το φτωχό μας το μυαλό οτι ο Χ Σαββίδης και ο Χ ΠΑΟΚ προσέλαβε κάποιο κομματικό στέλεχος
Υπάρχουν στελέχη και στελέχη
Κόμματα και κομματα ...
Η αναζήτηση βρήκε 887 εγγραφές
- Τετ 29 Απρ 2026, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Εγώ πάντως σε αντίθεση με την κυρίαρχη άποψη ότι στη χθεσινή συνέντευξη δεν ειπώθηκε τίποτα σημαντικό θα διαφωνήσω.
Εχθές τουλάχιστον επικοινωνήθηκε κάτι πολύ σημαντικό.... ότι υπάρχει γνώση και παραδοχή ενός προβλήματος που έχουμε όλοι μας σχολιάσει αρνητικά και δεν είναι άλλο από τον ...
Εχθές τουλάχιστον επικοινωνήθηκε κάτι πολύ σημαντικό.... ότι υπάρχει γνώση και παραδοχή ενός προβλήματος που έχουμε όλοι μας σχολιάσει αρνητικά και δεν είναι άλλο από τον ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 08:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα ξαναπώ στα π@π@ρια μου αν είναι από τη ΝΔ ή οπουδήποτε, καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ να κάνει. Προφανώς ο Ιβάν θέλει άτομα που δεν πιστεύει ότι θα τον προδώσουν. Δηλαδή άμα είχε πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ θα ήταν πιο αξιόλογος.
Ο προβληματισμός μου είναι ότι δε θα αλλάξει τίποτα στη διαχείριση καθώς ...
Ο προβληματισμός μου είναι ότι δε θα αλλάξει τίποτα στη διαχείριση καθώς ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι εδώ στο φόρουμ από παλαιά. Σπάνια γράφω.
Όμως! Όμως πρέπει να λέγεται η αλήθεια.
Ο Παπαμιμίκος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι προϊόν ενός συστήματος που εδώ και χρόνια αναπαράγει τον εαυτό του μέσα από κομματικούς μηχανισμούς και δίκτυα εξουσίας.
Όντας φοιτητής ήταν διορισμένος ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σαββίδης είναι ένας μεγαλοπαράγοντας για τα Ελληνικά δεδομένα και οποιοσδήποτε κανονικός πολιτικός θα προσπαθούσε να διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του. Απλά εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κανονικοί πολιτικοί, υπάρχουν είτε δεξιοί προσκολλημένοι σε τζάκια, είτε τυχοδιώκτες , είτε νούμερα για τις ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν υπάρχει τίποτα αισιόδοξο. Υπάρχει δήλωση κάποιου που η εταιρία του ειδικεύεται σε εταιρικές αναμορφώσεις, και θα κληθεί να παρουσιάσει ένα μοντέλο που ο προπονητής θα είναι προπονητής, ο ceo της εταιρίας θα είνα ceo και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι διευθυντής του ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις είδα/άκουσα την συνέντευξη του Παπαμιμίκου. Αυτά που λέμε χρόνια εδώ μέσα επιτέλους θα γίνουν. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά μιλώντας για πρώτη φορά για ξεκάθαρους/ευδιάκριτους ρόλους και μετρήσιμες ευθύνες, τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Φυσικά και είναι δηλώσεις που διακαιώνουν ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να τη δεχτώ την κριτική περί απουσίας τεχνικού διευθυντή που θα πάρει πάνω του τις επιλογές.
Το τελευταίο τέτοιο παράδειγμα όμως είναι ο Μπότο.
Είχε κάνει πόσες μεταγραφές, σχεδόν εν λευκώ, από τις οποίες μόνο ο Κοτάρσκι ήταν για πρωταθλητισμό.
Και σε βγήκε, λόγω προπονητικής διαχείρισης και ...
Το τελευταίο τέτοιο παράδειγμα όμως είναι ο Μπότο.
Είχε κάνει πόσες μεταγραφές, σχεδόν εν λευκώ, από τις οποίες μόνο ο Κοτάρσκι ήταν για πρωταθλητισμό.
Και σε βγήκε, λόγω προπονητικής διαχείρισης και ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Προεδρε αν ειχα την ευκαιρια να σου μεταφέρω κατι, θα ηταν το παρακάτω...
ΤΔ Λεο Ματος.. αυτη την δουλεια κανει στην βραζιλια
Αθλητικο διευθυντη και Chief of staff... Βιερινια και Κρεσπο
Επικεφαλη Αγωνιστικου τμηματος τον Στεφανο...
Δωστους χρονο και χώρο και θα σε δικαιώσουν
ΤΔ Λεο Ματος.. αυτη την δουλεια κανει στην βραζιλια
Αθλητικο διευθυντη και Chief of staff... Βιερινια και Κρεσπο
Επικεφαλη Αγωνιστικου τμηματος τον Στεφανο...
Δωστους χρονο και χώρο και θα σε δικαιώσουν
- Δευ 04 Μάιος 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Να ξεκινησω εγω. Θα μου αρεσε παρα πολυ για αρχη να μας ελεγαν αν οχι ομαδα, απο ποια ΛΙΓΚΑ εχουν αποφασισει οτι το μοντελο που θα ακολουθησουν βολευει περισσοτερο το κλαμπ.
Τι εννοω, αν δεις πως δουλευουν οι αγγλικες και οι γερμανικες ομαδες πχ, εχουν εντονες διαφορες στην φιλοσοφια τους, φυσικα ...
Τι εννοω, αν δεις πως δουλευουν οι αγγλικες και οι γερμανικες ομαδες πχ, εχουν εντονες διαφορες στην φιλοσοφια τους, φυσικα ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι σημαντικό να έχουμε τέτοιες κουβέντες που, αν μη τι άλλο, εκπληρώνουν το λόγο ύπαρξης ενός φόρουμ
Αλλάχθηκε ο τίτλος ώστε να είναι πιο διαχρονικός και περιεκτικός. Για να μην αφορά μόνο το επόμενο μικρό διάστημα.
Ρε! Και τα πλακάκια ρε!
Αλλάχθηκε ο τίτλος ώστε να είναι πιο διαχρονικός και περιεκτικός. Για να μην αφορά μόνο το επόμενο μικρό διάστημα.
Ρε! Και τα πλακάκια ρε!
- Δευ 04 Μάιος 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κύριο πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο ΠΑΟΚ είναι οι υποδομές του συλλόγου. Αυτές θα απογειώσουν σε μεγάλο βαθμό, τα οικονομικά του.
Από εκεί και πέρα χρειάζεται μια ποδοσφαιρική λογική που θα συνδυάζει τα έσοδα από παίχτες με την ομάδα πρωταγωνίστρια.
Δε γίνεται να βλέπουμε τόσο υψηλούς ΜΟ ...
Από εκεί και πέρα χρειάζεται μια ποδοσφαιρική λογική που θα συνδυάζει τα έσοδα από παίχτες με την ομάδα πρωταγωνίστρια.
Δε γίνεται να βλέπουμε τόσο υψηλούς ΜΟ ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως είχα γράψει και σε ένα προηγούμενο τοπικ.
Πολλοί πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχθούμε κάτι που πονάει: το πρόβλημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ο εκάστοτε προπονητής. Το βαθύτερο πρόβλημα είναι ότι ο οργανισμός δεν λειτουργεί ως σύγχρονο ποδοσφαιρικό κλαμπ.
Δεν το λέω για να αθωώσω τον ...
Πολλοί πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχθούμε κάτι που πονάει: το πρόβλημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ο εκάστοτε προπονητής. Το βαθύτερο πρόβλημα είναι ότι ο οργανισμός δεν λειτουργεί ως σύγχρονο ποδοσφαιρικό κλαμπ.
Δεν το λέω για να αθωώσω τον ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί κουαλιφικέισον φερστ, τρανσφερς αφτερ. Για αυτό και μόνο που το είπε.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήρθε η ώρα να αλλάξει το μοντέλο με τα ασχετα στελέχη από ποδόσφαιρο (Μάκης, Κυρ Κυρ, Γκοντσαρεβα) και να σταματήσεις να πηγαίνεις με τον σταυρό στο χέρι. Ο Μάκης μας γ@μησε κανονικά φέτος και πήρε την Κούλα από το χεράκι. Και εσύ τώρα πρέπει να ακούς τον καθένα μας να σε κράζει
Και βρες τη λύση με ...
Και βρες τη λύση με ...