Η αναζήτηση βρήκε 181 εγγραφές

Return

από Paok1926 + male-sykies
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD

Κύριοι των συνδέσμων, ξυπνάτε!!!! Είμαστε ο ΔΙΚΈΦΑΛΟΣ ΑΕΤΌΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΟΤΕΣ. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ από τον λήθαργο που έχετε πέσει. Την ρουφιανια την αγάπησαν πολλοί τον ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΝΕΊΣ.
από Мир
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD

Ας πάει ένα αλάνι από Αθηνα να καλμάρει την Κιμπλερλι, να έρχεται και αυτή να βλέπει τα ματσάκια στη σουίτα του Ιβάν.
από renegade
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια

Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...
από makispaspartou
Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:05
Jump to forum
Jump to topic

Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια

Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...
από Jean Valjean
Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα που έχω κόλλημα με την συνοχή, τη σημασία του καλού κλίματος και την ομαδικότητα, η εικόνα των πανηγυρισμών της ομάδας μετά από επίτευξη γκολ, λέει πάρα πολλά.
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
από leomatos88
Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 27/11-19:45,cosmotesportsHd

Άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι για την ΠΑΟΚάρα μας, πολύ σημαντικό και δύσκολο. Νοοτροπία τελικού, με πολλαπλά οφέλη στον ορίζοντα, για τη διοργάνωση, για τη βαθμολογία, για την πρόκριση, για το ράνκινγκ, για την ψυχολογία, για όλα.
Δεν την ξέρω την Μπραν, όπως δεν ήξερα και τη Λιλ, όπως δεν ήξερα και ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 18:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 27/11-19:45,cosmotesportsHd

Ρε αφήστε τα - κακά - προαισθήνατά σας! Μην μας μπαρουτιάζετε λίγο πριν τον αγώνα!
από ektoras
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 1-1, MVP-Σχόλια & Παραλειπομενα

Δυστυχώς μας έλειψε πολύ ο Πέλκας, όπως βέβαια και οι Καμαρά, Ντέλιας συν την έλλειψη 2ου φορ ...μείναμε με παίκτες χωρίς καθόλου ένταση στο φινάλε...Τσάλοφ, Ιβανούσετς, ο ανέτοιμος Ντεσπότοφ και ο Οζντόεφ ...μόνο ο Ζίφκο μπορούσε να βγάλει εντάσεις από τους 5 μπροστά...ίσως αν είχε ξεκινήσει ο ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Εγώ θα πω οτί ουδείς αναντικατάστατος, το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν ξέρω τι περιμένετε μερικοί ότι θα γίνει, εφόσον φύγει...

Άντε λόγω του σοκ και της όποιας ποιότητας μπορεί να έχει σε συγκεκριμένους παίκτες η ομάδα, μπορεί να πάρει κάποια αποτελέσματα...

Από εκεί και πέρα και στην ουσία, για ...
από embuji
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Leonardo10 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:00 Εννοείται χρειάζεται αλλαγή προπονητή η ομάδα αλλά και πάλι δεν καλύπτει όλα τα προβλήματα της
για να ξεκολλησει η ομαδα απο τον βαλτο θελει 2 πραγματα. 1) λεφτα. 2) περισσοτερα λεφτα.

Χωσαδα τεραστια για προπονητη ΚΑΙ χωσαδα να ερθουν 2-3 ΤΟΠ ΤΟΠ παικταραδες.
από chrisg4
Τρί 30 Σεπ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Νομίζω οτι είμαστε σε μια φάση που δεν έχει κανενα νοημα η σύγκριση με αλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θέση θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς αρκεί να υπάρχει μια προοπτική για την επόμενη. Με τον Λουτσέσκου και αυτο το ρόστερ εγω δεν βλέπω ...
από Mīngus
Τρί 30 Σεπ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Οι συγκρίσεις είναι άτοπες και αδόκιμες.
Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι οι αντίπαλοι είναι τρισάθλιοι, πρέπει να συμβιβαστούμε εμείς με το κάτι παραπάνω από το τρισάθλιο;
Τις χρονιές που πήραμε πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε και αποδίδαμε εξαιρετικά εντός γηπέδου, ασχέτως ...
από Developer4
Τρί 30 Σεπ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Έχω μια απορια.
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ποιοτικοτερα και ακριβοτερα ροστερ από αυτά που διαχειριστηκε ο Λουτσέσκου?
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ροστερ που ηταν σε επιπεδο ποιοτητας τοσο κοντα με του γαυρου ή ακομη ...
από Blackgr4
Παρ 03 Οκτ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Σαφέστατα και μπορεί να υπάρξει (καλό) μέλλον μετά τον Λουτσέσκου. Μάλλον όμως δεν θα φτάσει από μόνη της η αλλαγή του προπονητή για να δημιουργηθεί ένας διαφορετικός και καλύτερος ΠΑΟΚ.

Η ανασφάλεια όλων, ακόμα και αυτών (και ας μην το παραδέχονται) που θέλουν σαν τρελοί να φύγει ο προπονητής ...
από loukas karadimos
Σάβ 04 Οκτ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Κάτσε ρε Marsantos δηλαδή

Που σε διαβάζω και εσένα και τον van Roy με προσοχή

Πας από κλαρίνο σε κλαρίνο, σε έχουν τρυπήσει από 150 μεριές

Και το μλκστρι μου ποστάρει ηλιοβασιλέματα . Να πηδάμε απ τα μπαλκόνια είμαστε 5 μήνες τώρα, πλάκα μας κάνετε?

Τι σχέση έχει αυτή με τον ΠΑΟΚ και ...