Η αναζήτηση βρήκε 889 εγγραφές

Return

από omerta76
Δευ 11 Μάιος 2026, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ναι, ξέρουμε όλοι ότι αργείς να πάρεις αποφάσεις, ότι στηρίζεις τους ανθρώπους που πιστεύεις και σε στήριξαν, ναι δύσκολα να εμπιστευτείς ΤΔ και νέο προπονητή, ναι έχεις κουσούρια που πλέον τα ξέρουμε.

Αλλά είσαι και ΠΟΝΤΙΟΣ γαμώ το μπελά μου μέσα και ελπίζω τα πανηγύρια του τραγουδιάρη να σε ...
από Montrealiotis
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Ιβαν μου, έπρεπε ήδη να έχεις αρχίσει να ετοιμάζεσαι για την επόμενη χρονιά. Ελπίζω ότι την Δευτερα θα μάθουμε αν συνεχίζουμε ή όχι με τον Λουτσεσκου. Το περσινό θέατρο του παραλόγου δεν μπορεί να επαναληφθεί. Επισης φτιάξε ένα σωστό πλάνο και ξεκίνα της μεταγραφές άμεσα. Χρόνος δεν υπάρχει. Χάθηκε ...
από embuji
Τετ 13 Μάιος 2026, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Ιβάν, ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. Либо мы изменимся, либо потонем.
Libo my izmenimsya, libo potonem.

Περισσότερα από Δευτέρα. больше, чем в понедельник.
bol'she, chem v ponedel'nik.

αυτο σκεφτομαι εδω και ωρα. Η ερχομενη δευτερα ισως ειναι και η πιο σημαντικη μερα στην διοικηση Σαββιδη. Πρεπει ...
από embuji
Τετ 13 Μάιος 2026, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Και ενα αλλο να του φαει το λαρυγγι. Δε βγαζει πουθενα αυτη η συζητηση.

Ηθελε ο Ιβαν στρατο οκ ας πουμε οτι ηθελε. Το ιδιο ακριβως θελουν ΟΛΟΙ οσοι παιρνουν ΠΑΕ σε παγκοσμιο επιπεδο οχι μονο στην Ελλαδα. Ομαδα με λαο = επιρροη. Απλα το χρησιμοποιουμε ως κακο οταν μας συμφερει;

Σιγουρα κερδισε απο ...
από makis76
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:56
Jump to forum
Jump to topic

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...

Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν ...

Οχι φίλε μου , δεν το ξεχνάμε ίσως εσυ να είσαι νεαρός και να μην γνωρίζεις την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζεις. Ο ΠΑΟΚ ...
από giapas
Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Η εκτίμηση μου είναι ότι βρίσκεσαι στη χειρότερη φάση από τη στιγμή που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ.
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.

Αυτή τη στιγμή νιώθω ...
από makis76
Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

@makis76
Οχι φίλε μου , δεν το ξεχνάμε ίσως εσυ να είσαι νεαρός και να μην γνωρίζεις την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζεις. Ο ΠΑΟΚ στην ενος αιώνα ιστορία του κατάφερε με ιδιοκτήτες βιοτέχνες,φρουτέμπορες,ιδιοκτήτες καταστημάτων ειδων υγιεινής,διαφόρων ειδών λαμόγια να παρεί 2 πρωταθλήματα ...
από Tolaros
Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης είχαν συμβόλαια κρεμασμένα σε τοίχο για δέκα και δώδεκα χρόνια. Δηλαδή να είχες έναν Ντελια για δέκα χρόνια με διφραγκα και να μην μπορεί να πάει πουθενά.
Να υπήρχαν οι σημερινές συνθήκες συμβολαίων να δω πόσα χρόνια θα κάθονταν με τους βιοτέχνες οι μεγάλοι παίκτες των 70s.

Γενικά ...
από Maklaz
Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:44
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μια ερώτηση να κάνω, βασικά δύο.

Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο ίδιο πάνελ πως αμύνονται σε τέτοιες καταστάσεις;

Αν λοιπόν στο μεγκα και στο σκαι όπως ανέφερε ο φρανκι λεγόντουσαν τέτοια για γαύρο και πεφταθηναικο πως θα αντιδρούσαν οι αντίστοιχοι ρεπόρτερ;

Προσοχή δεν ρίχνω ...
από PablitoV2
Παρ 15 Μάιος 2026, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Ατυχές το ποστ, αλλά περισσότερο πήγαινε στον Σπυρόπουλο.
Προσωπικά περισσότερο με ενοχλεί η αφωνία των "κυβερνητικών" βλ. Κόκλας, Τσορμπα και σια, που τα μόνο άρθα που βλέπω είναι για το πως ειναι δυνατόν να μην πήραμε τίποτα ενώ παίζαμε την καλύτερη μπάλα, για την κακιά μοίρα που μας χτύπησε κλπ ...
από Photis
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Ιβάν, μέσα στην βδομάδα φέρνεις τεχνικό διευθυντή-βαρύ όνομα και τους δίνεις τα κλειδιά με γερό προϋπολογισμό. Αναλαμβάνει να φέρει νέο τεχνικό και μαζί να κάνουν τις προσθήκες που θα κρίνουν απαραίτητες.
Φεύγουν φυσικά παίκτες που εισέπραξαν και δεν ακούμπησαν, παίκτες 32+, πλην ελαχίστων ίσως ...
από flash4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Το σενάριο πάντως να τον διώξεις, να πάει στον Παναθηναϊκό και του χρόνου να τερματίσουμε 4οι μπορούμε να το παίξουμε κάπου στοιχηματικα?

Παίξτο, να πάρει και πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Ακόμα και να συμβεί, δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο συνδυασμός ΠΑΟΚ Λουτσέσκου δε λειτουργεί πια, εδώ και πολύ ...
από embuji
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Εχει δικο του θεμα ο λουτσεσκου παιδια. Επισης αραξτε λιγο με τον γκουαρντιολα. 2 πρωταθληματα σε 7 σεζον εχει παρει οχι 5. 3 σερι χαμενους τελικους ενας απο τον ΟΦΗ του Κοντη. Ηρεμηστε λιγο που σκιζεται ολη η ευρωπη ποιος θα παρει τον πολυνικη.

Συμφωνώ μαζι σου αλλα αν ειναι να ερθει κανενας ...
από Odi44
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Μα την Παναγία δεν έχω διαβάσει χειρότερη ανακοίνωση πολιτικοί κόμματος στην ιστορία αυτού του συλλόγου. Ειλικρινά.

Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ;
από Mitsospaoki4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μου λένε τίποτα οι ανακοινώσεις.

Πράξεις να δω.