Η αναζήτηση βρήκε 181 εγγραφές
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Κύριοι των συνδέσμων, ξυπνάτε!!!! Είμαστε ο ΔΙΚΈΦΑΛΟΣ ΑΕΤΌΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΟΤΕΣ. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ από τον λήθαργο που έχετε πέσει. Την ρουφιανια την αγάπησαν πολλοί τον ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΝΕΊΣ.
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Ας πάει ένα αλάνι από Αθηνα να καλμάρει την Κιμπλερλι, να έρχεται και αυτή να βλέπει τα ματσάκια στη σουίτα του Ιβάν.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια
Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα που έχω κόλλημα με την συνοχή, τη σημασία του καλού κλίματος και την ομαδικότητα, η εικόνα των πανηγυρισμών της ομάδας μετά από επίτευξη γκολ, λέει πάρα πολλά.
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 27/11-19:45,cosmotesportsHd
Άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι για την ΠΑΟΚάρα μας, πολύ σημαντικό και δύσκολο. Νοοτροπία τελικού, με πολλαπλά οφέλη στον ορίζοντα, για τη διοργάνωση, για τη βαθμολογία, για την πρόκριση, για το ράνκινγκ, για την ψυχολογία, για όλα.
Δεν την ξέρω την Μπραν, όπως δεν ήξερα και τη Λιλ, όπως δεν ήξερα και ...
Δεν την ξέρω την Μπραν, όπως δεν ήξερα και τη Λιλ, όπως δεν ήξερα και ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 27/11-19:45,cosmotesportsHd
Ρε αφήστε τα - κακά - προαισθήνατά σας! Μην μας μπαρουτιάζετε λίγο πριν τον αγώνα!
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 1-1, MVP-Σχόλια & Παραλειπομενα
Δυστυχώς μας έλειψε πολύ ο Πέλκας, όπως βέβαια και οι Καμαρά, Ντέλιας συν την έλλειψη 2ου φορ ...μείναμε με παίκτες χωρίς καθόλου ένταση στο φινάλε...Τσάλοφ, Ιβανούσετς, ο ανέτοιμος Ντεσπότοφ και ο Οζντόεφ ...μόνο ο Ζίφκο μπορούσε να βγάλει εντάσεις από τους 5 μπροστά...ίσως αν είχε ξεκινήσει ο ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Εγώ θα πω οτί ουδείς αναντικατάστατος, το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν ξέρω τι περιμένετε μερικοί ότι θα γίνει, εφόσον φύγει...
Άντε λόγω του σοκ και της όποιας ποιότητας μπορεί να έχει σε συγκεκριμένους παίκτες η ομάδα, μπορεί να πάρει κάποια αποτελέσματα...
Από εκεί και πέρα και στην ουσία, για ...
Άντε λόγω του σοκ και της όποιας ποιότητας μπορεί να έχει σε συγκεκριμένους παίκτες η ομάδα, μπορεί να πάρει κάποια αποτελέσματα...
Από εκεί και πέρα και στην ουσία, για ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
για να ξεκολλησει η ομαδα απο τον βαλτο θελει 2 πραγματα. 1) λεφτα. 2) περισσοτερα λεφτα.Leonardo10 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:00 Εννοείται χρειάζεται αλλαγή προπονητή η ομάδα αλλά και πάλι δεν καλύπτει όλα τα προβλήματα της
Χωσαδα τεραστια για προπονητη ΚΑΙ χωσαδα να ερθουν 2-3 ΤΟΠ ΤΟΠ παικταραδες.
- Τρί 30 Σεπ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Νομίζω οτι είμαστε σε μια φάση που δεν έχει κανενα νοημα η σύγκριση με αλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θέση θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς αρκεί να υπάρχει μια προοπτική για την επόμενη. Με τον Λουτσέσκου και αυτο το ρόστερ εγω δεν βλέπω ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι συγκρίσεις είναι άτοπες και αδόκιμες.
Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι οι αντίπαλοι είναι τρισάθλιοι, πρέπει να συμβιβαστούμε εμείς με το κάτι παραπάνω από το τρισάθλιο;
Τις χρονιές που πήραμε πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε και αποδίδαμε εξαιρετικά εντός γηπέδου, ασχέτως ...
Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι οι αντίπαλοι είναι τρισάθλιοι, πρέπει να συμβιβαστούμε εμείς με το κάτι παραπάνω από το τρισάθλιο;
Τις χρονιές που πήραμε πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε και αποδίδαμε εξαιρετικά εντός γηπέδου, ασχέτως ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω μια απορια.
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ποιοτικοτερα και ακριβοτερα ροστερ από αυτά που διαχειριστηκε ο Λουτσέσκου?
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ροστερ που ηταν σε επιπεδο ποιοτητας τοσο κοντα με του γαυρου ή ακομη ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαφέστατα και μπορεί να υπάρξει (καλό) μέλλον μετά τον Λουτσέσκου. Μάλλον όμως δεν θα φτάσει από μόνη της η αλλαγή του προπονητή για να δημιουργηθεί ένας διαφορετικός και καλύτερος ΠΑΟΚ.
Η ανασφάλεια όλων, ακόμα και αυτών (και ας μην το παραδέχονται) που θέλουν σαν τρελοί να φύγει ο προπονητής ...
Η ανασφάλεια όλων, ακόμα και αυτών (και ας μην το παραδέχονται) που θέλουν σαν τρελοί να φύγει ο προπονητής ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτσε ρε Marsantos δηλαδή
Που σε διαβάζω και εσένα και τον van Roy με προσοχή
Πας από κλαρίνο σε κλαρίνο, σε έχουν τρυπήσει από 150 μεριές
Και το μλκστρι μου ποστάρει ηλιοβασιλέματα . Να πηδάμε απ τα μπαλκόνια είμαστε 5 μήνες τώρα, πλάκα μας κάνετε?
Τι σχέση έχει αυτή με τον ΠΑΟΚ και ...