Η αναζήτηση βρήκε 15 εγγραφές

Return

από Nikodiai
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Παντως συμφωνουμε,διαφωνουμε στα καθημερινα θεματα, σημερα χαρηκα που φανηκε οτι η πλειοψηφια του λαου εχει το καλο του ΠΑΟΚ πανω απο ολα.Στην πραξη.Και απο οτι φαινεται μπορει να καθορισει καταστασεις.
από loukas karadimos
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:05
Jump to forum
Jump to topic

Την αναγούλα που μου προκάλεσες χθες, τελευταία φορά την ένιωσα όταν ο 28/2 βγήκε από την πίσω πόρτα στο Βενιζέλος

Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό αλλά μια και είσαι λάτρης της ιστορίας σε καλώ να δεις τι τύχη είχε ο προη-Γούμενος που μας έκανε να νιώσουμε με αυτόν τον τρόπο

Δεν μπορούσα να ...
από Special 4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:31
Jump to forum
Jump to topic

Η άποψή μου είναι γνωστή και ελεύθερα καταγεγραμμένη.
Φυσικά δεν παραπονιέμαι για κανενός είδους φίμωση και δεν έχω κάποιο παράπονο από τη διαχείριση του φόρουμ,
καθώς μου δίνεται η δυνατότητα, πράγμα για το οποίο είμαι ευγνώμων, να γράφω την άποψη μου κόσμια, ευπρεπώς
και σύμφωνα με το πλαίσιο που ...
από embuji
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγω δε καταλαβαινω γενικα το κλιμα του "ο αχαριστος ΠΑΟΚτσης".

5 χρονια υπομονη ειναι λιγα; 5 χρονια χωρις προεδρο στην σουιτα. 5 χρονια παγωμενα εργα, 5 χρονια αυταρκεια, 5 χρονια να πουλαμε χρυσαφικα για να ειναι κομπλε το μαγαζι. Δηλαδη ο ΠΑΟΚτσης δεν εβαλε πλατη στον Σαββιδη; Αυτο λετε; Εγω ...
από George Best4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δηλαδή αν χθες έφευγε ο Ντελιας τι θα γινόταν εδώ μέσα?
Ειπώθηκαν πολλά (και δικαιολογημένα τα περισσότερα )το απόγευμα λόγω της αγανάκτησης. Το ότι φαίνεται να μένει (προς το παρόν) ο Ντελιας δε σημαίνει ότι θα πρέπει να προσκυνάμε τον Σαββίδη. Μη ξεχναμε ότι οσο έπαιξε ρόλο για να μη φύγει χθες ...
από embuji
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:24
Jump to forum
Jump to topic

Ενα μηνα ελειψα και μου το κανατε εσυ και εσυ δελο. :lol: :lol:
για οσους δεν εχουν δει το βιντεο με τον προπονητη τοπικου προτεινω να το δουν.

Ηταν αστειο καπως να διαβαζω τις τελευταιες 24 ωρες απο τα 3/4 του φορουμ αυτα που εγραφα πριν ενα μηνα και κατεληξα με μπαν :lol:

Δε πειραζει, υγεια ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Είπα θα γράφω στις μεταγραφές μια
φορά την εβδομάδα. Πέρασαν ενια μέρες και έγινε και το θέμα του
Ντελια σαν να μην έφτανε το χάλι μας.

Λοιπόν.
Ο Ιούλιος τελείωσε, η προετοιμασία
ολοκληρώθηκε και δεν έχει έρθει
κανένας πλην του Μειτε που έγινε
πάλι σήριαλ και του δώσαμε ένα χρόνο συμβόλαιο! για τον ...
από Χόλγκερ Τρίμχολντ
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Γράφω ελάχιστα και προσπαθώ με πολύ κόπο να κρατηθώ έξω από όλη αυτή την διαμάχη που έχει ξεσπάσει. Ωστόσο το να μειώνουν κάποιοι τον μεγαλύτερο φορ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν την άποψή τους με εξοργίζει. Από τον Σαράφη και μετά τους είδα ΟΛΟΥΣ. Ο Πρίγιοβιτς είναι με ...
από Blackgr4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Ερώτηση γιατί θα σκάσω.
Για χάρη της κουβέντας ας δεχθούμε πως ο Πριγιο ήταν άχρηστος και με άθλιο βιογραφικό, αλλα στον ΠΑΟΚ έκανε παπάδες.
Πόσες τέτοιες περιπτώσεις θυμάστε; 5; 10; 50;
Ε υπάρχουν καμία 200 που ήρθαν με άθλιο βιογραφικό ή / και κατακορυφη πτωση στη καριερα τους και το ...
από Developer4
Παρ 01 Αύγ 2025, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

Θα το γραψω για μια τελευταια φορα γιατι κουραζουμε και επαναλαμβανουμε ολοι τα ιδια.
Ναι ξεραμε οτι θελουμε βασικο φορ και χαφ πρωτης γραμμης και στοπερ εδω και καιρο και δεν καταφεραν ακομα να αποκτησουν και αυτα ειναι τα κακως κειμενα.

ΟΜΩΣ επισης ξερανε εδω και καιρο οτι θα χρειαστουν ...
από black death
Παρ 01 Αύγ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Μαυρο Χιονι έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 18:30 Αυτός ο ντουξ τόσο καλό φορ είναι , που τον κυνηγάνε τόσο;
Ψαχνουν τον παιχτη που θα κανει γκελ στο παοκμανια.
από gika
Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Μακάρι να κλείσει αύριο ο παίκτης και ένα κλάσμα αυτών που έχουμε εισπράξει από πωλήσεις να πάει και σε μεταγραφές.

Απο την άλλη έχουμε δει το σενάριο να προσφέρουμε εκατομμύρια και εκατομμύρια σε παίκτες που δεν δέχθηκαν και μετά να καταλήγουμε με Σαματες, οπότε θα χαρώ πραγματικά μόνο όταν έρθει ...
από tasso85
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

μα ηδη εχει κατακτησει δυο πρωταθληματα το φετινο καλοκαιρι, της ναυτικης εβδομαδας και της γιορτης της σαρδελας
από pisakaipoupoula
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:14
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ είδα την κούλα πάρα πολύ καλή στα στημένα , σε ρυθμό παιχνιδιού πολύ λίγα πράγματα..θα πάρει πολλούς βαθμούς από στημένα φέτος.
Για τον οάρης τα είπαμε και τότε πάλι δεν του χαμογέλασε η τύχη στην κληρωτίδα ,δεν είναι εύκολο για οποιοδήποτε σύνολο να περάσει ομάδες θρύλους της Αρμενίας και ...
από shearer4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Μια ζωη ζαλουρα για να βγειτε Ευρωπη βρε πουθεναδες, μονο και μονο για να σπατε τον συντελεστη δια 4 και 5 και να αποκλειεστε στον πρωτο γυρο που συμμετεχετε χωρις να δινετε ουτε βαθμο.

Βαμοθ κον κουλο