Η αναζήτηση βρήκε 110 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Παντως συμφωνουμε,διαφωνουμε στα καθημερινα θεματα, σημερα χαρηκα που φανηκε οτι η πλειοψηφια του λαου εχει το καλο του ΠΑΟΚ πανω απο ολα.Στην πραξη.Και απο οτι φαινεται μπορει να καθορισει καταστασεις.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Την αναγούλα που μου προκάλεσες χθες, τελευταία φορά την ένιωσα όταν ο 28/2 βγήκε από την πίσω πόρτα στο Βενιζέλος
Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό αλλά μια και είσαι λάτρης της ιστορίας σε καλώ να δεις τι τύχη είχε ο προη-Γούμενος που μας έκανε να νιώσουμε με αυτόν τον τρόπο
Δεν μπορούσα να ...
Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό αλλά μια και είσαι λάτρης της ιστορίας σε καλώ να δεις τι τύχη είχε ο προη-Γούμενος που μας έκανε να νιώσουμε με αυτόν τον τρόπο
Δεν μπορούσα να ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Η άποψή μου είναι γνωστή και ελεύθερα καταγεγραμμένη.
Φυσικά δεν παραπονιέμαι για κανενός είδους φίμωση και δεν έχω κάποιο παράπονο από τη διαχείριση του φόρουμ,
καθώς μου δίνεται η δυνατότητα, πράγμα για το οποίο είμαι ευγνώμων, να γράφω την άποψη μου κόσμια, ευπρεπώς
και σύμφωνα με το πλαίσιο που ...
Φυσικά δεν παραπονιέμαι για κανενός είδους φίμωση και δεν έχω κάποιο παράπονο από τη διαχείριση του φόρουμ,
καθώς μου δίνεται η δυνατότητα, πράγμα για το οποίο είμαι ευγνώμων, να γράφω την άποψη μου κόσμια, ευπρεπώς
και σύμφωνα με το πλαίσιο που ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγω δε καταλαβαινω γενικα το κλιμα του "ο αχαριστος ΠΑΟΚτσης".
5 χρονια υπομονη ειναι λιγα; 5 χρονια χωρις προεδρο στην σουιτα. 5 χρονια παγωμενα εργα, 5 χρονια αυταρκεια, 5 χρονια να πουλαμε χρυσαφικα για να ειναι κομπλε το μαγαζι. Δηλαδη ο ΠΑΟΚτσης δεν εβαλε πλατη στον Σαββιδη; Αυτο λετε; Εγω ...
5 χρονια υπομονη ειναι λιγα; 5 χρονια χωρις προεδρο στην σουιτα. 5 χρονια παγωμενα εργα, 5 χρονια αυταρκεια, 5 χρονια να πουλαμε χρυσαφικα για να ειναι κομπλε το μαγαζι. Δηλαδη ο ΠΑΟΚτσης δεν εβαλε πλατη στον Σαββιδη; Αυτο λετε; Εγω ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
5 κλαρίνα στην σειρά.
4 από Λειβαδια, 3 από Τρίπολη, 3 από Θελτα και κουλούρια με Αγρίνιο και τους άλλους από χώρα σε πόλεμο.
Αντίδραση ΜΗΔΕΝ.
Επικοινωνία μηδέν. Σκέφτεται κατι; Θα αλλάξει κατι; Ειναι ευχαριστημένος με αυτα που βλέπει; Κάτι ρε παιδί μου.
Βλέπεις το σίχαμα τον Μαρινάκη να ...
4 από Λειβαδια, 3 από Τρίπολη, 3 από Θελτα και κουλούρια με Αγρίνιο και τους άλλους από χώρα σε πόλεμο.
Αντίδραση ΜΗΔΕΝ.
Επικοινωνία μηδέν. Σκέφτεται κατι; Θα αλλάξει κατι; Ειναι ευχαριστημένος με αυτα που βλέπει; Κάτι ρε παιδί μου.
Βλέπεις το σίχαμα τον Μαρινάκη να ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
O ΠΑΟΚ στα μάτια μας ήταν τεράστιος ακόμα και επί εποχής Βουλινού. Ο Ιβάν τον έκανε πραγματικά τεράστιο. Τι να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο πλέον.
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλε ευεργέτη του του μεγάλου ΠΑΟΚ. Να κάνουμε διπλα για πλάκα στην Αθήνα , να πηγαίνουμε τελικούς κυπελλου και να μην καίγεται η πολη(ως τεράστιο επίτευγμα), να πηγαίνουμε στην Ευρώπη να κοντραρουμε τους πάντες στα ίσια να παίρναμε από την league phase και να λέμε εντάξει δεν έγινε και τίποτα ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έγινε το καλοκαίρι δοκίμασε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ ... σε πολύ υψηλό επίπεδο ...
πρόεδρε είδες στην πράξη ότι ο μέσος ΠΑΟΚτσής πέρασε το τεστ όχι απλά καλά αλλά εξαιρετικά ... προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά η μεγάλη πλειοψηφία συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου και σπουδαίου ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ...
πρόεδρε είδες στην πράξη ότι ο μέσος ΠΑΟΚτσής πέρασε το τεστ όχι απλά καλά αλλά εξαιρετικά ... προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά η μεγάλη πλειοψηφία συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου και σπουδαίου ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Από Δευτέρα αν δεν ξεκινήσει να αλλάζει την ΠΑΕ και του χρόνου τα ίδια θα έχουμε . Δυστυχώς είναι κάτι που έγραψα και πέρυσι τέτοιο καιρό .
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα αυτό που κάναμε πρόπερσι ήταν τρομακτική υπέρβαση σχεδόν ενάντια στην ποδοσφαιρική λογική .
Αντιθέτως το double ήταν απολύτως ποδοσφαιρικά ορθό , εκεί στηρίχτηκε πάρα πολυ η ομάδα και ήταν και η τελευταία χρονιά που η διοίκηση στήριξε με στόχο να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
Αντιθέτως το double ήταν απολύτως ποδοσφαιρικά ορθό , εκεί στηρίχτηκε πάρα πολυ η ομάδα και ήταν και η τελευταία χρονιά που η διοίκηση στήριξε με στόχο να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
- Δευ 20 Απρ 2026, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ στα 100 του χρόνια προσπάθησε να σηκώσει πρωτάθλημα με τους εξής παίκτες:
Στο τέρμα ξεκινήσαμε με τον Παβλένκα που έβγαλε 3 τραυματισμούς σε μια χρονιά και αλλαγή του τον... Γκουγκεσασβίλι. Τον Γκουγκεσασβίλι! Που κάποια ιδιοφυϊα σκέφτηκε πως κάνει για τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς προέκυψε ο Τσιφτσής ...
Στο τέρμα ξεκινήσαμε με τον Παβλένκα που έβγαλε 3 τραυματισμούς σε μια χρονιά και αλλαγή του τον... Γκουγκεσασβίλι. Τον Γκουγκεσασβίλι! Που κάποια ιδιοφυϊα σκέφτηκε πως κάνει για τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς προέκυψε ο Τσιφτσής ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιες ερωτήσεις που ξέρω οτι δεν θα απαντηθούν ποτέ:
1. Εάν δεν υπήρχε το σκηνικό με τον ΑΣ και το αντίπαλο δέος, θα έφερνες Ζαφείρη;
2. Τον προπονητή τον ρώτησες (ή όποιος σου είπε οτι πρέπει να γίνει ενα μπαμ για τον κοσμο) εάν προτιμάει Ζαφείρη από Ιανουάριο ή 3 βασικούς των 4μ από Αύγουστο ...
1. Εάν δεν υπήρχε το σκηνικό με τον ΑΣ και το αντίπαλο δέος, θα έφερνες Ζαφείρη;
2. Τον προπονητή τον ρώτησες (ή όποιος σου είπε οτι πρέπει να γίνει ενα μπαμ για τον κοσμο) εάν προτιμάει Ζαφείρη από Ιανουάριο ή 3 βασικούς των 4μ από Αύγουστο ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ουσία είναι αυτό που λέει ο PAOK_Antarctica .
Η επιλογή Λουτσεσκου για τον πάγκο λειτουργεί ως ευχή και κατάρα... Ευχή διότι μπορεί να πάρει ενα ρόστερ μέτριο και να το κανει να διεκδικεί πρωτάθλημα, αλλά ταυτόχρονα και κατάρα διότι με αυτόν τον τρόπο κρύβονται πολλές παθογένειες του ρόστερ ...
Η επιλογή Λουτσεσκου για τον πάγκο λειτουργεί ως ευχή και κατάρα... Ευχή διότι μπορεί να πάρει ενα ρόστερ μέτριο και να το κανει να διεκδικεί πρωτάθλημα, αλλά ταυτόχρονα και κατάρα διότι με αυτόν τον τρόπο κρύβονται πολλές παθογένειες του ρόστερ ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα μιλήσω για την οργάνωση το πλάνο και τον τρόπο λειτουργίας.
Όλοι έχουμε καταλάβει ότι είναι χωριού.
Απλά μια ερώτηση: έχετε τον τεράστιο αρχηγό βιερινια στην ομάδα εδώ και 1 χρόνο. Δεν το έχετε καν παρουσιάσει ποτέ δεν έχετε γνωστοποίησει τον ρόλο του τις αρμοδιότητες του. Δηλαδή τι είναι ο ...
Όλοι έχουμε καταλάβει ότι είναι χωριού.
Απλά μια ερώτηση: έχετε τον τεράστιο αρχηγό βιερινια στην ομάδα εδώ και 1 χρόνο. Δεν το έχετε καν παρουσιάσει ποτέ δεν έχετε γνωστοποίησει τον ρόλο του τις αρμοδιότητες του. Δηλαδή τι είναι ο ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβαν από μένα χτες έχασες την στήριξη και την εμπιστοσύνη που σου είχα όλα αυτά τα χρόνια.
Βασικά όχι μόνο από χθες αλλά από όλη αυτή την χρονιά γενικότερα. (Από την πώληση Ντελια και μετά).
Ελπίζω ή να το δεις αλλιώς ή σιγά σιγά να ετοιμάσεις την επόμενη μέρα, γιατί αν κρατάς την ομάδα από ...
Βασικά όχι μόνο από χθες αλλά από όλη αυτή την χρονιά γενικότερα. (Από την πώληση Ντελια και μετά).
Ελπίζω ή να το δεις αλλιώς ή σιγά σιγά να ετοιμάσεις την επόμενη μέρα, γιατί αν κρατάς την ομάδα από ...