Η αναζήτηση βρήκε 110 εγγραφές

Return

από giapas
Δευ 02 Φεβ 2026, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Εβλεπα το βιντεάκι που δείχνει το βένγκα να κάνει το σοου με τις διαμαρτυρίες και τα χέρια στο Μακελι. Ο οποίος παρεμπιπτόντως τον έγραφε στα ολλανδικά τρυφερά μεζέα του.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στη τασούλα τη ποντικομαμή, που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε σε πολλές στιγμές της ...
από breakdown88
Τετ 11 Μαρ 2026, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Δε βλέπω με καλό μάτι την υποτίμηση της ΑΕΚ, μπορεί να μην παίζει τη μπάλα που παίζουμε εμείς αλλά έχει συγκεκριμένες αρετές σαν ομάδα (στημένα, βάθος από τη μέση και μπροστά, physicality, δε ντρέπεται να κρατήσει το 1-0 σε ματς που δεν της βγαίνουν, και νεύρο/refuse-to-lose για να γυρίσει ματς που ...
από vs40
Παρ 20 Μαρ 2026, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

Θα πω αυτό που λέω πάντα όσον αφορά το ροτεισον. Θεωρώ ότι ήταν μεγάλο λάθος της αεχ να μην κάνει, ειδικά μετά από σκορ 0-4. Ήθελε 6 νέα πρόσωπα και παίκτες που θα είχαν κίνητρο. Δεν ήταν παιχνίδι για τον Γιοβιτς που μπήκε στο ματς έχοντας φάει 3 πιτογυρα. Η χάρτινη δεν ήταν επιβαρυμενη όπως ο ΠΑΟΚ ...
από marsantos
Δευ 06 Απρ 2026, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

...
καλη σου μερα συντροφε,

σε οσα λες μου ερχονται ντεζαβου.
Σε ολες τις χρονιες του Λουτσου εχουμε ακριβως τα ιδια λαθη. Και ενω εχει την ικανοτητα να προσθετει νεα στοιχεια στο αγωνιστικο προφιλ της ομαδας (οπως και εχεις αναλυσει μαζι με αλλους), τα κακως κειμενα παραμενουν καρμπον και δεν ...
από dimitris7777
Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME

Να πω κάτι ενάντια στο ρεύμα; Δε το συζητάμε ότι είναι άλλος ΠΑΟΚ με Ντέλια και άλλος χωρίς. Δε το συζητάμε για το τι σούπερ παικτάρα είναι αλλά "πάσα εμπόδιο σε καλό".....Πως το χάσαμε το ματς στη λεωφόρο με το βάζελο. Μπήκαμε με τουπέ της πολύ ανώτερης ποδοσφαιρικά ομάδας και ο βάζελος ήταν με ...
από wickerman
Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME

Θα τα δώσουμε όλα με όσους έχουμε διαθέσιμους στο κάθε ματς. Λείπει ένας, ας αρπάξουν οι υπόλοιποι την ευκαιρία και ας μας δείξουν ότι αξίζουν να παίζουν περισσότερο.
από marsantos
Παρ 06 Φεβ 2026, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports

Διαφωνείς ότι θα είμαστε οι 3 μεγάλοι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο στο Π.Ο.? Αν διαφωνείς, ναι τότε καλώς λες ότι το ματς με το ληκι είναι μεγάλης σημασίας. Εγώ θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ κοντά και οι 3 και άρα προτιμώ να έχω μια υγιή ομάδα για να χτυπήσω τους άλλους 2 στόχους μου που τα κρίσιμα ...
από Equalizer
Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports

Όλα τα λεφτά το να υπάρχει σωστή συνεργασία Ντεσπο - Γιακουμάκη

Νικη και μόνο νίκη
από vs40
Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Να πω κάτι για το ροτέισον: Δε θεωρώ ότι εγκαταλείπεις το στόχο και το έχω δει να γίνεται. Τα φρέσκα πόδια και μυαλά δίνουν αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις.

Τσιφτσής

Τέιλορ - Βολιάκο - Λόβρεν - Σάντσεζ

Μπιάνκο (Θυμιάνης) - Καμαρα

Μπέρδος (Μπαλντέ) - Ζαφείρης - Χατσίδης

Γιερεμέγιεφ (Μύθου ...
από Blackgr4
Δευ 16 Φεβ 2026, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Αυτό που είδα εγώ χθες, είναι πως κατά πάσα πιθανότητα, εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές όταν τελειώσει η σεζόν.

Ένας ΠΑΟΚ που κατέβηκε χωρίς έναν παίκτη 30 εκατομμυρίων, με τον καλύτερο του χαφ να παίζει στο 50% και να βγαίνει στο 60 λόγω τραυματισμού και με τον προπονητή του να αποφασίζει (λίγο ...
από vs40
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μια διευκρίνιση, εγώ δε μίλησα για τον τραυματισμό του Ντέλια. Θα προκύψει και ένας άτυχος. Όμως του Πέλκα ήταν έργο Ραζβάν. Σήμερα κακώς μιλάτε για ντεφορμάρισμα. Η ομάδα παίζει την ίδια μπαλάρα. Απλά ξεκινά το παιχνίδι και ο Τάισον είναι στο 70% conditioning. Τον βάζεις πίσω από το φορ να μαρκάρει ...
από loukas karadimos
Δευ 06 Απρ 2026, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

ο κοσμος ειναι ο καλυτερος κριτης, γιατι στην τελικη στον κοσμο ανηκει η ομαδα

για να συγκρινουμε δηλαδη τι γινεται στην χαρτινη και τι εδω

ο κοσμος του ενος εφερε 20 χιλιαδες κοσμο στον Βολο και εμεις δεν πηγαμε ουτε 10, αλλα στον τελικο τα εισιτηρια τα καβατζωσαμε για τους δικους μας και τα ...
από marsantos
Δευ 12 Ιαν 2026, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd

Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται ή πόσο να φοβούνται οι διοικούντες του οσφπ πάντως ο Μεντιλίμπαρ δεν φοβάται καθόλου. Έχει πάντα την ομάδα του ετοιμοπόλεμη.
Εμείς πρέπει να μείνουμε ταπεινοί.
Προσωπικά θα προτιμούσα να μην ανεβάσει τόσο το μεθαυριανό ματς στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το Σάββατο ο ...
από marsantos
Τετ 14 Ιαν 2026, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd

Το "Μυθου" σημαινει σχεδον αυτοματα οτι καποια στιγμη θα παιξει και ο Χατσιδης.
Ο Μοναστηρλης απο την μια σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις οτι καλυτερο εχεις μεσα και να συνεχισεις αντιστοιχα με διαχειρηση αναλογα το πως παει το ματς, αλλα απο την αλλη εχει το προφανες μειονεκτημα οτι πετας μεσα ...
από loukas karadimos
Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

προφανως και χαιρομαι για αυτο αλλα τα νεα παιδια δεν θα καταλαβουν ποτε τι σημαινει για εμας τους λιγο παλιοτερους που ξεκινουσαμε τα παιχνιδια με τον βαζελο χανοντας 1-0 να παιρνεις ενα σχολιο απο φιλο βαζελο που σου λεει

"και τι να κανει ο μπενιτεθ, δεν γινεται να σε κερδισει φετος ο ...