Η αναζήτηση βρήκε 84 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
μα ηδη εχει κατακτησει δυο πρωταθληματα το φετινο καλοκαιρι, της ναυτικης εβδομαδας και της γιορτης της σαρδελας
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ είδα την κούλα πάρα πολύ καλή στα στημένα , σε ρυθμό παιχνιδιού πολύ λίγα πράγματα..θα πάρει πολλούς βαθμούς από στημένα φέτος.
Για τον οάρης τα είπαμε και τότε πάλι δεν του χαμογέλασε η τύχη στην κληρωτίδα ,δεν είναι εύκολο για οποιοδήποτε σύνολο να περάσει ομάδες θρύλους της Αρμενίας και ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ζωη ζαλουρα για να βγειτε Ευρωπη βρε πουθεναδες, μονο και μονο για να σπατε τον συντελεστη δια 4 και 5 και να αποκλειεστε στον πρωτο γυρο που συμμετεχετε χωρις να δινετε ουτε βαθμο.
Βαμοθ κον κουλο
Βαμοθ κον κουλο
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Navi θα σου πω κάτι γιατί είσαι γάτα.
Χθες βράδυ έβαλα να δω την εκπομπή που έχει το action μετά τα ευρωπαϊκά. Κάποια στιγμή παίρνει το λόγο ο δημοσιογράφος που πρόσκειται στον οσφπ. Κι όταν λέμε πρόσκειται, πιο κοντινός από αυτόν δεν υπάρχει καθώς έχει απευθείας πλήρη ενημέρωση πριν από όλους ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
ΠΡΟΣΟΧΗ
Είμαστε σε χρονική στιγμή πολύ κρίσιμη.
Γάβρος και χαρτί και από πίσω ο ύπουλος βαζελος(και με συνεργασία) θα κάνουν τα πάντα για να μας χαλάσουν και να μας κλέψουν το πρωτάθλημα.
ΠΡΟΣΟΧΗ,
σε ρολά ταμειακής, σε πολύ-ιδιοκτησίες, σε λεωφορεία, σε εξώδικα, σε δελτία, σε διαιτησίες καμικάζι ...
Είμαστε σε χρονική στιγμή πολύ κρίσιμη.
Γάβρος και χαρτί και από πίσω ο ύπουλος βαζελος(και με συνεργασία) θα κάνουν τα πάντα για να μας χαλάσουν και να μας κλέψουν το πρωτάθλημα.
ΠΡΟΣΟΧΗ,
σε ρολά ταμειακής, σε πολύ-ιδιοκτησίες, σε λεωφορεία, σε εξώδικα, σε δελτία, σε διαιτησίες καμικάζι ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που είδα τη φάση κανονικά δείτε το αριστερό πόδι του παίχτη του γαύρου και δείτε το πόδι του Μουκουντί στο 1:26 του βίντεο που ανέβασε το sdna. Ποιος από εδώ εξακολουθεί να πιστεύει ότι δεν υπάρχει επαφή στα πόδια αφού το δει; Μπορεί ο Μουκουντί να κοιτάζει όπου να'ναι αλλά την κλωτσιά του ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εβλεπα το βιντεάκι που δείχνει το βένγκα να κάνει το σοου με τις διαμαρτυρίες και τα χέρια στο Μακελι. Ο οποίος παρεμπιπτόντως τον έγραφε στα ολλανδικά τρυφερά μεζέα του.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στη τασούλα τη ποντικομαμή, που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε σε πολλές στιγμές της ...
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στη τασούλα τη ποντικομαμή, που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε σε πολλές στιγμές της ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
Να πω κάτι ενάντια στο ρεύμα; Δε το συζητάμε ότι είναι άλλος ΠΑΟΚ με Ντέλια και άλλος χωρίς. Δε το συζητάμε για το τι σούπερ παικτάρα είναι αλλά "πάσα εμπόδιο σε καλό".....Πως το χάσαμε το ματς στη λεωφόρο με το βάζελο. Μπήκαμε με τουπέ της πολύ ανώτερης ποδοσφαιρικά ομάδας και ο βάζελος ήταν με ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
Θα τα δώσουμε όλα με όσους έχουμε διαθέσιμους στο κάθε ματς. Λείπει ένας, ας αρπάξουν οι υπόλοιποι την ευκαιρία και ας μας δείξουν ότι αξίζουν να παίζουν περισσότερο.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Διαφωνείς ότι θα είμαστε οι 3 μεγάλοι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο στο Π.Ο.? Αν διαφωνείς, ναι τότε καλώς λες ότι το ματς με το ληκι είναι μεγάλης σημασίας. Εγώ θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ κοντά και οι 3 και άρα προτιμώ να έχω μια υγιή ομάδα για να χτυπήσω τους άλλους 2 στόχους μου που τα κρίσιμα ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Όλα τα λεφτά το να υπάρχει σωστή συνεργασία Ντεσπο - Γιακουμάκη
Νικη και μόνο νίκη
Νικη και μόνο νίκη
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Να πω κάτι για το ροτέισον: Δε θεωρώ ότι εγκαταλείπεις το στόχο και το έχω δει να γίνεται. Τα φρέσκα πόδια και μυαλά δίνουν αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις.
Τσιφτσής
Τέιλορ - Βολιάκο - Λόβρεν - Σάντσεζ
Μπιάνκο (Θυμιάνης) - Καμαρα
Μπέρδος (Μπαλντέ) - Ζαφείρης - Χατσίδης
Γιερεμέγιεφ (Μύθου ...
Τσιφτσής
Τέιλορ - Βολιάκο - Λόβρεν - Σάντσεζ
Μπιάνκο (Θυμιάνης) - Καμαρα
Μπέρδος (Μπαλντέ) - Ζαφείρης - Χατσίδης
Γιερεμέγιεφ (Μύθου ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αυτό που είδα εγώ χθες, είναι πως κατά πάσα πιθανότητα, εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές όταν τελειώσει η σεζόν.
Ένας ΠΑΟΚ που κατέβηκε χωρίς έναν παίκτη 30 εκατομμυρίων, με τον καλύτερο του χαφ να παίζει στο 50% και να βγαίνει στο 60 λόγω τραυματισμού και με τον προπονητή του να αποφασίζει (λίγο ...
Ένας ΠΑΟΚ που κατέβηκε χωρίς έναν παίκτη 30 εκατομμυρίων, με τον καλύτερο του χαφ να παίζει στο 50% και να βγαίνει στο 60 λόγω τραυματισμού και με τον προπονητή του να αποφασίζει (λίγο ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μια διευκρίνιση, εγώ δε μίλησα για τον τραυματισμό του Ντέλια. Θα προκύψει και ένας άτυχος. Όμως του Πέλκα ήταν έργο Ραζβάν. Σήμερα κακώς μιλάτε για ντεφορμάρισμα. Η ομάδα παίζει την ίδια μπαλάρα. Απλά ξεκινά το παιχνίδι και ο Τάισον είναι στο 70% conditioning. Τον βάζεις πίσω από το φορ να μαρκάρει ...
- Δευ 12 Ιαν 2026, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd
Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται ή πόσο να φοβούνται οι διοικούντες του οσφπ πάντως ο Μεντιλίμπαρ δεν φοβάται καθόλου. Έχει πάντα την ομάδα του ετοιμοπόλεμη.
Εμείς πρέπει να μείνουμε ταπεινοί.
Προσωπικά θα προτιμούσα να μην ανεβάσει τόσο το μεθαυριανό ματς στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το Σάββατο ο ...
Εμείς πρέπει να μείνουμε ταπεινοί.
Προσωπικά θα προτιμούσα να μην ανεβάσει τόσο το μεθαυριανό ματς στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το Σάββατο ο ...