Όχι απλά έπεσε πολύ, το εχεσε εντελώς
Καιρό είχε που κατρακυλούσε, όταν κατέληξε να επιτίθεται στον "άγνωστο χ" λέγοντας καθιΣΤΕ εκεί που ΣΑΣ αξίζει, ξεπέρασε εντελώς τα όρια.
Ελιτισμός και διχόνοια σε ένα κράμα αηδιας. Είχαμε αυτούς που πίστευαν ότι κάτι τους ανήκει επειδή έκαναν εκδρομές, τώρα ...
Η αναζήτηση βρήκε 628 εγγραφές
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 01:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Μπαρκα τα καταφεραμε ρε μλκ.
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αλλάξτε τον τίτλο ρε! :mrgreen:
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
chri5ti9 με συγχωρείς ρε φίλε... Να ζήσεις να τη θυμάσαι!!
Κατ, διάβασα όλο το topic από την πρώτη σελίδα. Κατέγραψα κάθε αναφορά αγοράς μετοχών.
Να γυρίσω να πω τι; Διάβαζα διακριτικά αυτούς τους μήνες, για να δω τι λέει ο κόσμος για όλον αυτόν τον πανικό που συνέβη όλο αυτό το διάστημα ...
Κατ, διάβασα όλο το topic από την πρώτη σελίδα. Κατέγραψα κάθε αναφορά αγοράς μετοχών.
Να γυρίσω να πω τι; Διάβαζα διακριτικά αυτούς τους μήνες, για να δω τι λέει ο κόσμος για όλον αυτόν τον πανικό που συνέβη όλο αυτό το διάστημα ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Έτσι είναι η πουτάνα η ζωή από όλα έχει μέσα.
Ρίχνεις μια ζαριά και σου τυχαίνουν Μπαρκαρούτσοι και ξαναρίχνεις και στους έρχονται φοσσαδες.
Ρίχνεις μια ζαριά και σου τυχαίνουν Μπαρκαρούτσοι και ξαναρίχνεις και στους έρχονται φοσσαδες.
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Εχει ηδη 2 πρωταθληματα και 4 κυπελλα , και θα ερθουν και αλλα , μη μου "αγχωνεσαι".Αλλωστε 90 χρονια με παντεσπανι ζουσαμε, τα 10 τελευταια ειναι γκουρμε πολυσπορο.Το μετροσπορτ τελεια τζιαρ,τα τονιζει καλυτερα.
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μεσα ρε φίλε, τρομερά πράματα
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Το 90% έχουμε fb, προσωπικά είδα σχόλια τεσσάρων φίλων μου κάτω από το συγκεκριμένο "άρθρο" ηλικίας 50-60 που υπερθεματίζαν την στάση της ΠΑΕ και όλοι έχουν διάρκειας χρόνια.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
καλημερα και Χρονια Πολλα
μεγαλη γιορτη της Ορθοδοξιας σημερα
να χαιρομαι την κορη μου κι εσεις οσους δικους σας γιορταζουν
ακουστηκε για καποιον Ιωσηφ,χαφ
μεγαλη γιορτη της Ορθοδοξιας σημερα
να χαιρομαι την κορη μου κι εσεις οσους δικους σας γιορταζουν
ακουστηκε για καποιον Ιωσηφ,χαφ
- Τετ 06 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
δεν υπαρχουν μπαμ και μπουμ
6 Αυγουστου εχουμε
καποια πρωταθληματα ξεκινησαν ηδη
τα ροστερ εχουν κλεισει ή ειναι σχεδον ετοιμα
οι μανατζερ δειγματιζουν την πραμάτια τους να μη τους ξεμεινει
αρχισανε και ψαλιδια στις απαιτησεις
στα δικα μας,προτασεις ερχνται σωρηδον, καποιες αναλογως των ...
6 Αυγουστου εχουμε
καποια πρωταθληματα ξεκινησαν ηδη
τα ροστερ εχουν κλεισει ή ειναι σχεδον ετοιμα
οι μανατζερ δειγματιζουν την πραμάτια τους να μη τους ξεμεινει
αρχισανε και ψαλιδια στις απαιτησεις
στα δικα μας,προτασεις ερχνται σωρηδον, καποιες αναλογως των ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
διάβασα ότι κλήθηκε στην εθνική ο μαθητής μου ο βήχος!
τεράστια υπερηφάνεια και είπα να το γράψω
τεράστια υπερηφάνεια και είπα να το γράψω
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Ο Ντελιας εντωμεταξύ αμυντικά είναι τοπ πλέον με τρομερό επιθετικό πρεσινγκ. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μη ξεκινά από αυτόν η εθνική. Ο δε Σιωπης φρόντισε να παίξει ο συμπαίκτης του στην εθνική Μπακασετας δίχως άγχος και ανταγωνισμό. Κατσαπλιαδες υποκριτές κάνανε ότι ενδιαφέρθηκαν που τραυματιστηκε ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
σαν σημερα δολοφονηθηκε απο τρεις οπαδους του αρη ο Αριστειδης Δημητριαδης το 1983
πολυ περηφανος που η ομαδα που αγαπησε κι εκεινος κι εμεις δεν εκμεταλλευτηκε ποτε αυτη τη δολοφονια
πολυ περηφανος που το ονομα του δεν αναφερεται ποτε στον καταλογο των θυματων οπαδικης βιας απο τους ...
πολυ περηφανος που η ομαδα που αγαπησε κι εκεινος κι εμεις δεν εκμεταλλευτηκε ποτε αυτη τη δολοφονια
πολυ περηφανος που το ονομα του δεν αναφερεται ποτε στον καταλογο των θυματων οπαδικης βιας απο τους ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.
https://www.dropbox.com/scl/fi/1qy9ql27ug7ecbpogn46l/.pdf?rlkey=zgx3lqxpjyagievywu36bfye1&e=2&st=julnoh29&dl=0
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
giapas καλησπέρα.
Ο βαζελος σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμάς, έπαιξε λυσασμενα και στάθηκε για 60 λεπτά. Μετά οκ κατέρρευσε από δυνάμεις.
Το αστείο ξέρεις πιο είναι; Βγαίνει ο ρεπόρτερ του οσφπ βγήκε το μεσημέρι και είπε πως αδειάζει η κλεψύδρα του Μεντιλίμπαρ. Αν υπήρχε λίγη ψυχραιμία να ...
Ο βαζελος σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμάς, έπαιξε λυσασμενα και στάθηκε για 60 λεπτά. Μετά οκ κατέρρευσε από δυνάμεις.
Το αστείο ξέρεις πιο είναι; Βγαίνει ο ρεπόρτερ του οσφπ βγήκε το μεσημέρι και είπε πως αδειάζει η κλεψύδρα του Μεντιλίμπαρ. Αν υπήρχε λίγη ψυχραιμία να ...