Η αναζήτηση βρήκε 925 εγγραφές
- Τετ 17 Δεκ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Το καλοκαίρι όταν λέγαμε ότι έχουμε 3 φορ (με 3ο τον Μύθου) μας λέγατε ότι έχουμε 1 φορ και 1,5 στόπερ γιατί ο Μύθου δεν ακόμα. Τώρα που λέμε ότι ο Γερεμεγιεφ ισως αποκτάται ως 3ος φορ, μας λέτε οτι πάλι μαλακίες κάνει η ΠΑΕ γιατί δεν στηρίζεται ο Μύθου. Ρε μπαγάσες όπως θέλετε τα γυρνάτε για να ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Μου θυμιζει την περιπτωση του Τζολη με τον Παμπλο. Και οι δυο θελουν χωρο και πρωτοβουλια (η ελευθερια κινησεων) για να σκοραρουν οχι τοσο να δημιουργουν.
Φίλε geobila καλημέρα.
Μια μικρή διόρθωση. Με Αμπέλ είχε αυτήν την ελευθερία ο Τζόλης.
Με Πάμπλο όχι. Με Πάμπλο σιγά σιγά μπήκε σε ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή η χάρτινη αν εμπαινε η κεφάλια του ανσαριφαρντ τελευταίο δευτερόλεπτο θα έλεγε
Άντε άσε μας ρε Ρούλη
Ρε είμαστε με τα καλά κάποιοι εδώ μέσα;;
Σου φταίει ο προγραμματισμός που δεν κέρδισες τη Λαμία δηλαδή;;
Μάγκες κοφτε τις μαλακιες!!
Άντε άσε μας ρε Ρούλη
Ρε είμαστε με τα καλά κάποιοι εδώ μέσα;;
Σου φταίει ο προγραμματισμός που δεν κέρδισες τη Λαμία δηλαδή;;
Μάγκες κοφτε τις μαλακιες!!
- Τετ 17 Δεκ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτος το έδωσε ο Ναπολι για Μαρτιν. Σημερα το πρωι
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγαίνει ο προπονητής της ομαδας μας, και δηλωνει ευθαρσώς ότι του είναι χρήσιμος ο παίκτης και ειναι υποτιμημένος:
«Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ, πιστεύω ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος. Θα προσαρμοστεί όσο περνάει ο καιρός. Είναι αρκετά υποτιμημένος, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό δημιουργούσε ...
«Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ, πιστεύω ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος. Θα προσαρμοστεί όσο περνάει ο καιρός. Είναι αρκετά υποτιμημένος, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό δημιουργούσε ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι μακαρι μακαρι,ολοκληρωμενο σεντερ μπακ σε καλη ηλικια.
Θυμίζει περίπτωση Ingason ( ρωσικό πρωτάθλημα καλή ηλικία σωματοδομή εν ενεργεία διεθνής)
Μακάρι να γίνει.
Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι ίσως χρειαστούμε 3 καινούρια σεντερμπακ μιας και δεν θεωρώ σίγουρο πως θα ανανεώσει ο Kedziora ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το απολαυστικό κείμενο του Σωτήρη Μήλιου σκέφτηκα αρχικά να το ποστάρω στο νήμα του σημερινού αγώνα. Αλλά μετά διαπίστωσα ότι εδώ κολλάει καλύτερα. Κάτι καλό κάνουν κι αυτοί οι "άχρηστοι" που ασχολούνται με τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ. Α! και με τις ακαδημίες. Α ναι! και με το προπονητικό τιμ
Την ώρα ...
Την ώρα ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθου
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα
Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιαννούλης ψήνεταιMaklaz έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 18:27 Εγώ πιστεύω πως όταν σκάσει μύτη ο παπάς με τον μπλακ κάτι μου λέει πως θα μείνουμε μ@λ@κες από αυτό που θα ακούσουμε.
Γινόντουσαν ιδιαίτερα ψηστήρια το καλοκαίρι σε μερικούς,
- Δευ 22 Δεκ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κομμένος της ζελας από μόνο του δεν λέει κάτι . Μιλάμε για μια από τις πιο αμπαλες ΠΑΕ ever. Χρυσάφι πιάνουν , σκατ@ γίνετε . Δηλαδή έκοψαν τον Γερεμεγιεφ που τους έχει δώσει ένα σκασμό βαθμούς για τον Σβιντερφσκι και τον Πάντοβιτς.
Γενικά περίεργη μεταγραφή ναι . Έχει μια λογική ακραία . Εγώ ...
Γενικά περίεργη μεταγραφή ναι . Έχει μια λογική ακραία . Εγώ ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
- Δευ 22 Δεκ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
24 ώρες μετά τα γούστα που βγάλαμε στο γήπεδο με την αρμάδα του Λουτσέσκου μπαίνουμε εδώ μέσα και διαβάζουμε για λαμπάδα στον κατσαρή
Σόρυ για το οφ τόπικ!
- Τετ 24 Δεκ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με φαίνεται ολόιδιος με τον Θυμιάνη με ξυρισμένο κεφάλι? Πάτε να κοροϊδέψετε τον λαό του ΠΑΟΚ ρε καθίκια?
Σκουλος φίλε, GNTM.
Αστα αυτά, καμία ανάλυση κάνε μας
Μια χαρά θα πω δεδομένης της τωρινής κατάστασης στα στόπερ. Εχει ολλανδική ποδοσφαιρική παιδεία, είναι πιο ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
"Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός..." ούτε 6, ούτε 46. Και στη προκειμένη περίπτωση θέλουν και οι δυο.
Ελεύθερο τον πήρε η Άουγκσμπουργκ και είναι 30 χρονών.
Χαζοί θα είναι να μην συμφωνήσουν με ένα ποσό της τάξεως των 2-3 εκατομμυρίων συν 1 σε μορφή μπόνους.
Να θυμίσω πως το συμβόλαιο του διαλυμένου ...
Ελεύθερο τον πήρε η Άουγκσμπουργκ και είναι 30 χρονών.
Χαζοί θα είναι να μην συμφωνήσουν με ένα ποσό της τάξεως των 2-3 εκατομμυρίων συν 1 σε μορφή μπόνους.
Να θυμίσω πως το συμβόλαιο του διαλυμένου ...
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα Χριστούγεννα μάγκες! Υγεία, χαρά και ευτυχία εύχομαι σε όλους.
ΥΓ4: και μεταγραφάρες
ΥΓ4: και μεταγραφάρες