Η αναζήτηση βρήκε 628 εγγραφές

Return

από mpafos4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Με λίγα λόγια,δηλαδή,μας είπε η πλευρά Μυστακίδη πως υπάρχουν και ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ χρέη....

Και ρωτάω εγώ.....Τώρα τα είδαν?....Γιατί δεν τα είπαν αυτά όταν μπήκαν και έλεγξαν τα στοιχεία της ΚΑΕ?...

Παράξενα πράγματα....
από Maurice_Escargot
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να μιλησουν την καθημερινη γλωσσα κι οχι αυτην του αντικειμενου, που ειναι ετσι κι αλλιως πολυπλοκη και σε καμια περιπτωση κατανοητη απο το ευρυ κοινο, και ειναι βεβαιο πως οσες ...
από speedy.g
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Με τον κίνδυνο να κάνω λάθος λόγω ελλιπούς πληροφόρησης και χωρίς να λέω κάτι που δεν έχει ακουστεί θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις:

1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
από Grimson4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Το να μην αμφισβητει ουτε η ιδια η alpha group οτι ειχε συμφωνηθει η εξοφληση ΟΛΩΝ των χρεων και οταν αυτο της υπενθυμίζεται ευγενικα, να κανει διαχωρισμο σε "νομιμες" και "μη νομιμες" υποχρεωσεις και ορισμενοι να λενε για τον εγωιστη ΧΑΤΖΟ και οτι ο ΠΑΟΚ "δεν εχει μαντηλι να κλαψει" και "ειναι ...
από PAOK_Antarctica
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.

Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
από flash4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Ντρέπομαι για αυτά που γράφονται στα social media τις τελευταίες ώρες. Ντρέπομαι που όλοι αυτοί είναι συνοπαδοί. Κι εγώ θέλω να "πουλήσει" αλλά σέβομαι τον άνθρωπο αυτό. Νεο-οπαδοι που προσκυνούν δισεκατομμυριούχους και θυμήθηκαν ότι έχει και μπάσκετ ο ΠΑΟΚ. Ρητορική ερώτηση. Αν δεν είχε Σαββίδη ...
από Blackgr4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

@blackgr4
Τώρα μπορώ να απαντήσω κάτι ανάλογο και δε θα τελειώσουμε ποτέ. Να πω μόνο ότι δε θεωρώ ότι την έπεσα, είπα κάτι που μου φάνηκε λογικά, ενώ δεν ξέρουμε τι και πώς , βάζουμε πρόσημο σε πράξεις και αφήνουμε υπονοούμενα ( εγώ έτσι το εξέλαβα).

Επίσης δεν έχω καμιά βεβαιότητα γενικά και ...
από Nassos
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Άρα τι μάθαμε σήμερα?

1) πως ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ, αυτός που προσβάλει την ηθική μας, ο βαλτός από νδ ΕΟΚ νάτο κλπ που υποτίθεται ότι παίρνει την καε για να πάρει το γήπεδο αλλά μετά δε θα πάρει το γήπεδο αλλά μετά θα κάνει πίσω στα της καε γιατί έτσι τελικά είναι αυτός που έκανε το βήμα ...
από navigator11
Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι πιο πολύ για να γελάσω έκανα μια σύντομη περαντζάδα από τουίτερ. Τα ψυχοπαίδια του παγκόσμιου Τέλη δεν απογοητεύουν ποτέ. "Μουνόπ@νο, καραγκιόζης, νεκροθάφτης ονείρων, τσάτσος του μπατίρη" ο Χατζόπουλος κλπ. Εν τω μεταξύ έλιωσα στο γέλιο με αγανακτισμένη αντίδραση χρήστη (σκέτο ή ενδεχομένως ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:15
Jump to forum
Jump to topic

Δε μπορεί να τρελαθούμε. Τζος το νούμερο είναι ένα και είναι της ελεγκτικής. Τελεία. Ούτε ο Χατζόπουλος μπορεί να πει κάτι διαφορετικό, ούτε ο επίδοξος επενδυτής. Όλα τα άλλα είναι χαζομάρες.

Το πότε το συγκεκριμένο ποσό θα καταβληθεί ναι, είναι και αιτία συζήτησης, διαπραγμάτευσης και διαφωνίας ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.

Μακριά Θανάση μου αν με το ...
από sourmenetes
Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Στη δεδομένη εποχή δυστυχώς δίνεται στον καθένα το βήμα να μπορεί να μιλάει!!

Επομένως μπορώ να λοιδορω τον κάθε Χατζόπουλο χωρίς κανείς να μου λέει τπτ!!

Φτάσαμε πολλές φορές στο χείλος του γκρεμού και χωρίς αυτόν ίσως να είχαμε πέσει στο γκρεμό!
Πόσες φορές άκουσε πολλά και διάφορα και ακόμα ...
από george188
Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως σήμερα είχε γεύμα αποχαιρετισμου χατζο σε υπαλλήλους
από paok x.m.
Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
από Dimitrisou
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 00:51
Jump to forum
Jump to topic

Για όλους όσους τις τελευταίες μέρες δεν είχαν ύπνο, για όσους πήγαιναν με νεύρα στη δουλειά, γι' αυτούς που ήταν συνέχεια με το κινητό στο χέρι και πατούσαν ανανέωση, για όλους αυτούς που τους έτρωγε η αγωνία, αλλά πάνω από όλα για όλους εκείνους που θέλουν να ξαναδούν τον ΠΑΟΚ μας να μεγαλουργεί ...