Η αναζήτηση βρήκε 628 εγγραφές
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Εικάζω πως και όσοι εσχάτως τον απεκάλεσαν αχυράνθρωπο του Σαββίδη, άφηναν υπονοούμενα κοκ ένιωσαν συγκίνηση για τον Χατζό. Ε;;
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΞΙΟΣ!
Στην ιστορια ο Μεγας Αλεξανδρος ειναι ανωτερος του Θεοδωρου Κολοκοτρωνη,στα δικα μου ματια οχι,γιατι ο 2ος ηταν ο ηγετης του απελευθερωτικου αγωνα με πενιχρα μεσα και ετσι τον βαζω στην πρωτη θεση των πολλων ηρωων της χωρας μας.
Ετσι και ο Χατζοπουλος,μπορει να μην ηταν τοσο πετυχημενη ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Να χαρείς, αδερφέ. Άσε τις ζώνες και τις προσδέσεις να τις μονοπωλούν άλλων ομάδων σούργελα.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 13 Νοέμ 2025, 13:34 Σήμερα ή αύριο θα έχουμε ανακοινώσεις!
Προσδεθείτε!
Η απογείωση ξεκινάει!!
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα μεγάλο RESPECT από εμένα και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που κατάφερε με την τρέλα του και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ να με κάνει στα 45 μου
... να πάρω πρώτη φορά διαρκείας ενώ γνώριζα ότι δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω κανέναν αγώνα,
... να γίνω μικρομέτοχος της ομάδας,
... να αγοράσω εμφάνιση και ...
... να πάρω πρώτη φορά διαρκείας ενώ γνώριζα ότι δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω κανέναν αγώνα,
... να γίνω μικρομέτοχος της ομάδας,
... να αγοράσω εμφάνιση και ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως μη θετικά διακείμενος προς το νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, οφείλω να πω τα εξής.
Ας δούμε επιτέλους τον μεγάλο ΠΑΟΚ να τρομοκρατεί τις γειτονιές της χαβούζας, να πατάει κάτω τις ομαδούλες της Θεσσαλονίκης, να οργιάζει απέναντι στην Κούλα και φυσικά να νικάει μέσα – έξω τα πιο βρώμικα σωματεία του ...
Ας δούμε επιτέλους τον μεγάλο ΠΑΟΚ να τρομοκρατεί τις γειτονιές της χαβούζας, να πατάει κάτω τις ομαδούλες της Θεσσαλονίκης, να οργιάζει απέναντι στην Κούλα και φυσικά να νικάει μέσα – έξω τα πιο βρώμικα σωματεία του ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο βαθιά λυπηρό και ξεβρακωτικό, είναι ολόκληρος ΠΑΟΚ, όταν έρχεται ένας επενδυτής να ρωτάει "πείτε μου ρε μάγκες έναν παράγοντα που εχει εμπειρία, ικανότητες και αποδοχή εντός του συλλόγου", η μόνη απάντηση που έχουμε να είναι ο 80χρονος και επί 30ετία αποστρατευμένος Βεζυρτζής;
Ο οποίος ...
Ο οποίος ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μπορούσαμε να πούμε και δυο λογάκια για τον κύριο Θεσσαλονικεύς που εδώ και τρεις μήνες εμφανίζεται ως αγοραστής της ΚΑΕ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ ως δάνειο, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα όπως πρέπει και να μη χρειάζεται να παίρνει τα παιχνίδια με την ψυχή στο στόμα? Η μήπως ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα κολλάει γιατί μετά τη συμφωνια για τη Νεα Τούμπα, ο ΑΣ θέλει να δώσει την ανακαινιση και την εκμετάλλευση και του κλειστού στον Σαββίδη.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως αν ήμουν Χατζόπουλος θα έδινα τις μετοχές,τα χρεη θα πήγαιναν στον Μυστακιδη και άσε μετά τα βουβάλια να τα βρουν και αν πρέπει να εκτεθούν που αυτό αφορά και πάλι τον Μυστακιδη. Δεν πρέπει η ΚΑΕ να γίνει το θύμα της υπόθεσης.
Δεν συμφωνώ καθόλου Josua στην προσέγγισή σου ...
Τα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διάβασα ένα κάρο ασχετα ή ευφάνταστα επιχειρήματα, μερικά δεδομένα για να μπούμε σε μια σειρα:
1) Αν κάποιος έδωσε μαύρα λεφτά, να τα κλάψει. Πρόβλημα του. Προφανώς θα πληρωθούν αυτά που αναγνωριζονται στα βιβλία. Οποτε οι κουβεντες περί μαύρων είναι ατοπες.
2) Τα χρέη μπορούν να πληρωθούν ...
1) Αν κάποιος έδωσε μαύρα λεφτά, να τα κλάψει. Πρόβλημα του. Προφανώς θα πληρωθούν αυτά που αναγνωριζονται στα βιβλία. Οποτε οι κουβεντες περί μαύρων είναι ατοπες.
2) Τα χρέη μπορούν να πληρωθούν ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ένα δάνειο, ισόποσο του χρεους, στην ΚΑΕ, με εγγύηση τις προς μεταβίβαση μετοχες, μπορούσε ευκολα να δωσει τη λύση να γίνουν οι πληρωμές από την ΚΑΕ.
Νομίζω πως στεκεται διαδικαστικά και νομότυπα.
Guitarman με πρόλαβες όσο εγραφα
Νομίζω πως στεκεται διαδικαστικά και νομότυπα.
Guitarman με πρόλαβες όσο εγραφα
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα 250 για το γήπεδο πριν πάρει το οτιδήποτε μια χαρά τα ανέμιζε. Τώρα υπάρχει φόβος μην τον κάνει μπινια ο Χατζόπουλος.
Αλλά ποιος τα θυμάται αυτά πλέον.
Συγγνώμη.
Αλλά ποιος τα θυμάται αυτά πλέον.
Συγγνώμη.