Η αναζήτηση βρήκε 628 εγγραφές

Return

από Taseos
Δευ 06 Οκτ 2025, 07:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Πολύ λίγες σελίδες. Περίεργο. Οι φρουροί του dna ΠΑΟΚ απουσιάζουν. Σκέφτομαι άμα στράβωνε το ματς τι πανηγύρι θα γινόταν εδώ από τους σφραγιδοφύλακες. Στο διπλό μέσα στην ΟΠΑΠ κλαρίνα θα εξαφανιστούν τελείως .
από Douglas2
Δευ 06 Οκτ 2025, 08:25
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα! Ωραία μέρα!
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την ψυχή και το πάθος! Μόνο αυτό έλειπε τον τελευταίο καιρό.
Είναι μαγκιά να γυρνάς το παιχνίδι με τόση αρνητικότητα, γιούχας και υπό απειλή μανούρας (σκόπιμης;;)!
Χωρίς να θέλω να συμμετέχω στη διχόνοια, θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου σαν ...
από keep_paokizein
Δευ 06 Οκτ 2025, 09:10
Jump to forum
Jump to topic

Ευχαριστώ φίλε trouman. Είναι σημαντικό να ξέρουμε ποιος επιθυμεί και σπέρνει τη διχόνοια.
Έχω πίστη στον κόσμο, και τι αυτό είπα στο προηγούμενο ότι είναι λάθος το ότι δεν πήγαν οι παίκτες εκεί, αν δεν πήγαν για αυτό το λόγο.
Δεν παίρνεις απόσταση από τον κόσμο γιατί σε εκραξε, απλά δεν το κάνεις ...
από PAOKevolution
Δευ 06 Οκτ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Σούρμε καροτσάκι τους πήγε ο Κρητικός. Όσο και να τραβούσαν, τα παπάρια του ξεχείλωναν.
Αντίδραση ΟΜΑΔΑΣ! Ρε μ@λ@κες! Αγαπήστε και στηρίξτε την ομάδα! Τον Δικέφαλο δεν αγαπάτε; Ε! Αυτό το σήμα φέρουν στις φανέλες τους οι παίκτες μας! Και αδιάφοροι δεν είναι! Μαζί θα τους πάρουμε παραμάζωμα! Πως το ...
από Lecturer
Δευ 06 Οκτ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα! Ωραία μέρα!
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την ψυχή και το πάθος! Μόνο αυτό έλειπε τον τελευταίο καιρό.
Είναι μαγκιά να γυρνάς το παιχνίδι με τόση αρνητικότητα, γιούχας και υπό απειλή μανούρας (σκόπιμης;;)!
Χωρίς να θέλω να συμμετέχω στη διχόνοια, θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου σαν ...
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd

:pano: Μην ξεχάσουν οι βαριά φανέλα να μπουν και απόψε . Αναμένουμε. Δε θα κοιμηθούμε!
από astral
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η μαλαπερδα
από Guitarman
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα οποίος δεν μπορεί να πάει... στην Ελβετία... Γκεγκε εσείς εκεί χαμηλά στην 4???

Ονειρωξη. Γιατί να μην γίνει γκολ εκείνη η φάση με τα τακουνακια γμτπ μου...
από demo4
Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ! Είχα πει κάποια στιγμή δύσκολα να πάρουμε πάνω από ένα βαθμό στα 2 ντέρμπι και κάναμε το 2 στα 2, 6ποντο. Πραγματικά τους πατήσαμε συνολικά στο παιχνίδι. Η πιο εύκολη νίκη φέτος έτσι όπως ήρθε με ανώτερη εμφάνιση. Στήριξη στην ομάδα, που την έχει στο γήπεδο αφού το γεμίζουμε στα πιο ...
από Cylon-4
Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξερω αν γραφτηκε παραπανω, αλλα να πω οτι τραμπουκισαν οι χαρτινες τον Λανουα, ο οποιος αναγκαστηκε να αποχωρησει απο το γηπεδο.
Τιμωρειστε τον Λουτσεσκου πουστρακια γιατι δεν εβαλε λιπαντικο.
Επισης, την τσοντα παρακολουθησαν δια ζωσης οι Γιωργος και Νικος Σαββιδης.
Με αναμμενα φωτα, με ...
από hasio_john
Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Διαμαρτύρονται τα χαρτιά ότι ήταν οφσάιντ το πρώτο γκολ! Θα έλεγα πως ΝΑΙ έχουν δίκιο... :mrgreen:

Εικόνα
από Мир
Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

trouman έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:13 Εικόνα

Εικόνα

τι να πούμε τώρα;;

πείτε εσείς...
Έκαναν την υπέρβαση, οι γιοι του Σαββίδη, παρά την έλλειψη ρευστότητας, αγόρασαν τα ναύλα για να κατέβουν Αθήνα να δούνε το ματς.