Η αναζήτηση βρήκε 629 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Τρί 18 Νοέμ 2025, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Το γήπεδο είναι ένα εργαλείο δουλειάς που εξυπηρετεί την ΠΑΕ και μόνον αυτήν. Για μένα είναι απαράδεκτο να κάνει κάποιος άλλος πλην της ΠΑΕ κουμάντο στο γήπεδο και άθλιο όταν αυτός ο άλλος να βάζει και όρους για το πώς θα γίνει το νέο γήπεδο, για το πώς δηλαδή θα κάνει η ΠΑΕ τη δουλειά της.
Το ...
από Cylon-4
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

WestBlock4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...
Κατα πλειοψηφια εγκριθηκε......
από prist64
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

για καθε περισταση ο θυμοσοφος λαος
επινοησε και μια παροιμια
το γοργον και χαριν εχει,καλλιο αργα παρα ποτέ,παω αργα γιατι βιαζομαι

καποιοι ειπαν σε καποιον,εχει κι αλλού πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια

ελα ομως που ο καποιος, ειπε κι αυτος στους καποιους
εχει κι αλλου πορτοκαλιες ...
από Taseos
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Η ιστορία είναι της Ρωσίας είναι γεμάτοι από αργά αργά βήματα μέχρι εξαντλήσεως. Το να περιμένεις να κουραστεί η αρκούδα είναι μια κλεψύδρα που μετρά αντίστροφα για πάρτη σου. Εξαρχής είπαμε την ευκαιρία για νέο γήπεδο με τα υπέρ και τα κατά του την παίρνει πάντα ο ιδιοκτήτης. Πόσο μάλλον όταν αυτός ...
από leomatos88
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Να πω την αλήθεια, ακόμα δεν το πιστεύω.
Ήτανε πέντε ολόκληροι μήνες διαστροφής και παράνοιας.
Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ τους χόρεψε όλους, όπως ήταν αναμενόμενο.
Πέσανε όλοι πάνω στη σκακιέρα του, που όπως κάθε σκακιέρα, είναι βεβαίως ασπρόμαυρη.
Δεν πέρασε το χειρότερο χτύπημα που έχει δεχτεί ...
από Γερασίμου
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ τό μνημόνιο συνεργασίας που είχε κάποιες αλλαγές όπως ήθελε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά από την τεράστια πίεση από όλο τον Λαό τού ΠΑΟΚ κατάλαβαν ότι το σωστό είναι αυτό. Την Νέα Τούμπα να την κάνει ο Γιάννης Σαββίδης, αυτός που υποσχέθηκε εδώ και χρόνια ότι θα κάνει το καλύτερο γήπεδο ...
από Taseos
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Ο αναλυτής της καρδιάς μας τι λέει για ρο ρωσσοουκρανικο; Τα καπιταλ κοντρολσσσς
από Dimitris_L4
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Μερα χαρας..μερα συγκινησης..μερα δακρυων..επικρατησε η λογικη και αυτο που ηθελε η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου...δν ξερω αν ζουμε σε καποιο ονειρο με ολα αυτα που γινονται αυτες τις 2 μερες..ευχομαι να μην ξυπνησουμε ποτε...
Συγχωροχαρτι δεν παιρνει κανενας παντως για αυτα που ζησαμε...
από paok_athens_g4
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Από τη φώτο φαίνεται τι ταβερνιαρηδες ειναι αυτοί του α.σ....λογικά φοβήθηκαν οτι υα χάσουν τα προνόμια κ τη θεσούλα τους κ κάναν τα παγωνια...έστω κ έτσι , η ουσία ειναι οτι η ομάδα βγήκε απ το αδιέξοδο...αλλά οι συγκεκριμένοι κ κυρίως ο τέρμα δεξιά που σε όλα τα εκτός μοστραριζοταν στη σουίτα της ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Χαιρετίζω προσωπικά τον leomatos88!
Δωσαμε έναν τεράστιο αγώνα!
Ο δικός μας ΠΑΟΚ μας νίκησε!
Είμαι ευτυχισμένος!

Επίσης όλους τους δεκάδες συμφορουμιτες
που δε λυγισαν ποτέ γιατί είναι
Πετσια!

Ποιον να πρωταναφερω.

Η Νέα Τούμπα μας έρχεται.
Θα το ζήσουμε και αυτό.
Μετά μπορώ να φύγω ήσυχος και ...
από paok apo epilogi
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Ημερα μεγαλης ανακουφισης κ χαρας η σημερινη

Το γηπεδο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ θα το κανει αυτος που το αξιζει για την μεχρι τωρα προσφορα του ολα αυτα τα χρονια,ο τεραστιος Ιβαν Σαββιδης.

Το πραξικοπημα κατερευσε κ κατι ανθρωπακια που κουνουσαν μπουκαλια με υφος,τωρα τα εβαλαν στο λοκο τους

Μεγαλε ΠΑΟΚ η ...
από Cylon-4
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...

Κατα πλειοψηφια εγκριθηκε......

Όπως προειπα ομόφωνα εγκρίθηκε κ κανεις δεν ψήφισε κατα

Ετσι εμφανιστηκε στο τελος, οτι υπηρξε ομοφωνια, για να μπορουν να κυκλοφορουν ...
από Μπαρκαρούτσος
Παρ 21 Νοέμ 2025, 01:30
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως, για να λέμε του στραβού το δίκιο, να πούμε ευχαριστώ και μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που έκανε τεράστιο καλό στον ΠΑΟΚ!
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
από loukas karadimos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 06:11
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι μέσα στο αεροπλάνο, διαβάζω την είδηση, δακρύζω, ακραία συναισθηματική φόρτιση, τέτοια που και λόγω κούρασης με πήρε ο ύπνος, ξύπνησα στον προορισμό μου με μια χαρά απερίγραπτη

Αναπάντεχη χαρά

Τόσο μεγάλη που δεν έχω καμία διάθεση να δώσω μια γραμμή παραπάνω από αυτήν σε όλους αυτούς που ...