Η αναζήτηση βρήκε 629 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το φετινο τρυπημα ειναι αντιστοιχο με την και καλα πολυ ιδιοκτησια...τοτε χασαμε ενα πρωταθλημα..φετος αν γινει καμια μαλακια κ επηρεαστει το αγωνιστικο , τραβατε να κρυφτειτε μπουρδελα..
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτειτε να μην ειχε επικρατησει το "καλο" μνημονιο, με ψηφους 7-6.
Αν επικρατουσε η αλλη πλευρα, θα ζητουσαν απο τον Σαββιδη να τους παραχωρησει την περιουσια του?
Ουστ κοπροσκυλα απο τον ΠΑΟΚ μας.
Δεν μ ενδιαφερει αν ειστε προσκυνημενα ή πληρωμενα, τομαρια.
Ειστε σιγουρα εχθροι του συλλογου ...
Αν επικρατουσε η αλλη πλευρα, θα ζητουσαν απο τον Σαββιδη να τους παραχωρησει την περιουσια του?
Ουστ κοπροσκυλα απο τον ΠΑΟΚ μας.
Δεν μ ενδιαφερει αν ειστε προσκυνημενα ή πληρωμενα, τομαρια.
Ειστε σιγουρα εχθροι του συλλογου ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεφτιλισμένε Α.Σ.
Ξεφτιλισμένε πρόεδρε του Α.Σ.
Ξεφτιλισμενη νομική σύμβουλος του Α.Σ.
Ξεφτιλισμένα τσιράκια του προέδρου του Α.Σ.
Ξεφτιλισμενοι εντολοδόχοι
Ντροπη να αυτόκαλείστε η μάνα του συλλόγου.
Ντροπη να κυκλοφορείτε και να κάνετε δηλώσεις στον γιωργαρο (Μίνος) ότι ναι αυτός θα το κάνει ...
Ξεφτιλισμένε πρόεδρε του Α.Σ.
Ξεφτιλισμενη νομική σύμβουλος του Α.Σ.
Ξεφτιλισμένα τσιράκια του προέδρου του Α.Σ.
Ξεφτιλισμενοι εντολοδόχοι
Ντροπη να αυτόκαλείστε η μάνα του συλλόγου.
Ντροπη να κυκλοφορείτε και να κάνετε δηλώσεις στον γιωργαρο (Μίνος) ότι ναι αυτός θα το κάνει ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε αει σιχτιρ κοπροσκυλα του ΑΣ, δεν θα μας διώξετε εσεις απο την τουμπα, εσεις θα φύγετε νύχτα, τομαρια!!
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω οτι διαλύθηκαν πλέον και οι τελευταίες αμφιβολίες για το τι επιδιώκει ο καθένας.
Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε ουδέτεροι όσο καλή πίστη κι αν έχουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε καθαρή θέση υπέρ τής ΠΑΕ.
Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε ουδέτεροι όσο καλή πίστη κι αν έχουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε καθαρή θέση υπέρ τής ΠΑΕ.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να ανοίξουν κάποιοι την κερκόπορτα θα πρέπει να υπάρχει ταυτόχρονα και εξωτερικός εχθρός .
Φυσικά και δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά οι πράξεις των δύο πλευρών, γιατί από την μια έχουμε κάποιον ξένο ενώ από την άλλη έχουμε αυτόν που υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για να προστατεύει τα συμφέροντα ...
Φυσικά και δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά οι πράξεις των δύο πλευρών, γιατί από την μια έχουμε κάποιον ξένο ενώ από την άλλη έχουμε αυτόν που υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για να προστατεύει τα συμφέροντα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικές σκόρπιες σκέψεις:
1) Έχουν χαθεί οι ισαποστακηδες. Προφανώς δεν έχουν πλέον λόγο να γράψουν... Θεωρούν ότι το τρύπημα πέτυχε και ενδεχομένως χαίρονται κιόλας. Δεν σας άξιζε η κοσμογονία που έγινε στον ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετια.
2) Ο Σαββίδης είναι εγκλωβισμένος. Αν χτίσει γήπεδο αλλού θα ...
1) Έχουν χαθεί οι ισαποστακηδες. Προφανώς δεν έχουν πλέον λόγο να γράψουν... Θεωρούν ότι το τρύπημα πέτυχε και ενδεχομένως χαίρονται κιόλας. Δεν σας άξιζε η κοσμογονία που έγινε στον ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετια.
2) Ο Σαββίδης είναι εγκλωβισμένος. Αν χτίσει γήπεδο αλλού θα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως να είμαστε ειλικρινείς...δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο, έτσι;
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.
Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.
Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου προσωπολατρη του μεγαλύτερου ευεργέτη του ΠΑΟΚ . Τιμή μου. Βγαίνει και σε εικονισμα να πάω να αγοράσω;
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Την καλημέρα μου σε όλους,
Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.
Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει ...
Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.
Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
H αρχή της αντίδρασης του λαού μας ας γίνει από αυριο στο γήπεδο με πανώ και συνθήματα.
Βεβαια ειναι χοντρόπετσα τα ατομα αυτά και πολλα τα συμφέροντα, αλλά θα ειναι μια αρχή.
Σημαντικό όπως και αυτό που ειπε ο Πετρουλάκης εχθες, να ανοίξει η διαδικασία εγγραφής, τουλάχιστον για αυτούς που εχουν ...
Βεβαια ειναι χοντρόπετσα τα ατομα αυτά και πολλα τα συμφέροντα, αλλά θα ειναι μια αρχή.
Σημαντικό όπως και αυτό που ειπε ο Πετρουλάκης εχθες, να ανοίξει η διαδικασία εγγραφής, τουλάχιστον για αυτούς που εχουν ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα πιο catchytrouman έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 07:35 Ένα πάνω από τους Δυτικούς
Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε
Αν άλλοι αγωνιούν για τα βάρη της φανέλας, δεν πειράζει ..
" Έξω οι ιδιο-Τελείς από τον ΠΑΟΚ".
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως δεν θα επέτρεπα σε πελάτη μου να υπογράψει ένα τέτοιο μνημόνιο (έχοντας να κάνεις με δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα και με μία εκδηλωμένη αντιπαλότητα του υφιστάμενου πολιτικού σκηνικού) ούτε σε 3000 χρόνια.
Στα νομικά τέτοιου είδους κείμενα - συμβάσεις, τα λένε Λεόντειες Συμβάσεις ...
Στα νομικά τέτοιου είδους κείμενα - συμβάσεις, τα λένε Λεόντειες Συμβάσεις ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας λυσω τις αποριες σχετικα με το γηπεδο κλπ.
-Το θεμα ανοιξε με την απαραδεκτη συμπεριφορα του κυρκυρ προς τον ΑΣ. Υποτιμητικη και εριστικη. Αν ειχε ζητησει απο τον ΑΣ κατι και δεν το ειχε κανει να το καταλαβω. Στο ασχετο ηταν αισχρο.
-Τα MoU ειναι μη νομικα δεσμευτικα συμφωνητικα και γενικης ...