Θα ήθελα κι εγώ να πω μερικά πράγματα σχετικά με διάφορες προτροπές και εκφράσεις στο φόρουμ.
Αυτό το φόρουμ είναι για ανταλλαγή ιδεών για τον ΠΑΟΚ.
Είναι εναντίον οποιασδήποτε πράξης που έρχεται σε αντίθεση με οποιονδήποτε νόμο τού Ελληνικού κράτους.
Ναι, ακόμη και η γιούχα, γιατί μέσα στη ...
Η αναζήτηση βρήκε 629 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Απο το γεγονος οτι το προπονητικο δεν προχωραει ουτε μετρο και απο το γεγονος οτι οταν παει η κουβεντα στα 150 για το γηπεδο ακουμε για τον κακο ΑΣ.
Εισαι επιεικως πανασχετος με το θεμα..
Το προπονητικο δεν προχωραει γιατι πολλα οικοπεδα ειναι αγροτικα και πρεπει
να γινει αλλαγη χρησης ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Προτείνω εάν γίνετε στο συγκεκριμένο θέμα για λίγες ημέρες να γινοντε δεκτά μέλη με τουλάχιστον 1000 πόστ είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με τρολλς !!!
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το Καυταντζογλειο ετοιμο το καλοκαιρι δεν εχει το δεν εχω που να παω.
Δεν μπορει να γινει γηπεδο αλλου για 1002 λογους και το βασικοτερο οταν υπαρχει καποιος που λεει βαζω στο τραπεζι οσα θες κασερι για Τουμπα δεν θα δεχτει ο ΠΑΟΚτσης να τρεχει στα χωραφια ουτε 10-15 χρονια παρεα με τις γριες ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.
Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
Μλκ γελάω πολύ μαζι σου να ξέρεις πρέπει να είσαι γαματος τυπος
Καμπαμαρου Σαββιδη τον λένε
Αδερφε μου ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν κάνεις εσύ φόρουμ με 18 χρόνια πορεία και εμφανίζεται ένας με 6 ποστ εκ των οποίων 7 προκλήσεις και στήνει καυγά με όλους τους άλλους κατηγορώντας το φόρουμ ότι παίρνει γραμμή από την ΠΑΕ, κρατα τον εκεί να περάσετε ομορφα
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Απελπισμένες προσπάθειες. Σας είπα κάτι ο Ιβάν είναι στο Ροστόφ. Από εκεί τους έχει. .. Αυτό λέει πολλά. Το φετινό πρωτάθλημα είναι ο τρόμος τους αν έρθει. Δημιουργεί πολλά ρεκόρ με μεγάλη προοπτική. Πρώτον θα είναι το πρωτάθλημα των 100, δεύτερον πιθανόν σε βάζει στο Τσου Λου , τρίτον έρχεται και ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
κάθεστε και συζητάτε τι? και με ποιούς.....
ΠΑΟΚ εισαι λες....
απο την πρωτη στιγμή που βγήκε οτι ο κυρ θανασης και....εξουσιοδοτήθηκε............
και παράκαμψε το ...ηθικό.... ολα έπρεπε να γίνουν ...στάχτη....
κάθεστε και μιλάτε με άτομα που δεν έχουν ιδέα τι ειναι ο ...ΠΑΟΚ....
ποιο γήπεδο ...
ΠΑΟΚ εισαι λες....
απο την πρωτη στιγμή που βγήκε οτι ο κυρ θανασης και....εξουσιοδοτήθηκε............
και παράκαμψε το ...ηθικό.... ολα έπρεπε να γίνουν ...στάχτη....
κάθεστε και μιλάτε με άτομα που δεν έχουν ιδέα τι ειναι ο ...ΠΑΟΚ....
ποιο γήπεδο ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά το που θα παίζει η ΠΑΕ δεν αφορά τον οπαδό. το αποφασίζει η ΠΑΕ. Και προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο αν δεν έχει συμφωνία η ΠΑΕ , να φύγει από τούμπα. Θα φύγει εφόσον δεν έχει συμφωνία μόλις είναι το νέο γήπεδο έτοιμο εκεί που θα είναι.και ο ας επιτέλους θα μπορεί να φτιάξει ότι θέλει στην ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά το που θα παίζει η ΠΑΕ δεν αφορά τον οπαδό. το αποφασίζει η ΠΑΕ. Και προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο αν δεν έχει συμφωνία η ΠΑΕ , να φύγει από τούμπα. Θα φύγει εφόσον δεν έχει συμφωνία μόλις είναι το νέο γήπεδο έτοιμο εκεί που θα είναι.και ο ας επιτέλους θα μπορεί να φτιάξει ότι θέλει στην ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικα αυτο που διέρρευσε απτον ΑΣ ειναι υπερβολικο αλλα εδω υποτίθεται υπαρχει μια διαπραγμάτευση.
Tι λε ρε Αλεξ, σοβαρα? Απλα "υπερβολικο" σου φανηκε οταν εχει μεσα αστειες ημερομηνιες και ρητρες?
Ωραια την βρηκαμε την δικαιολογια οτι ειναι υπερβολικο για λογους διαπραγματευσης. Δηλαδη ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ δεν κρίνω ποιος τι και άμα έχει ατζέντα. Εγω ανέφερα ένα γεγονός ότι στο πρώτο ματς της εποχής σαββιδη μπήκε η μισή 4 μέσα. Η άλλη μισή δεν είχε τέτοια αντανακλαστικά. Ούτε καν εμείς που τρώγαμε τα βεγγαλικά. Αυτό είναι το γεγονός. Παραχάραξη θα είναι να πεις ότι δεν ήταν γεγονός. Το να ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Tότε ίσως και στο λιμάνι να γίνει

- Δευ 10 Νοέμ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
υψιστη μορφή θεωρίας είναι η πράξη.
σε σέβομαι σαν άνθρωπο. σε πιστεύω. σε εμπιστεύομαι.
αυτό και μόνο αυτό.
σε σέβομαι σαν άνθρωπο. σε πιστεύω. σε εμπιστεύομαι.
αυτό και μόνο αυτό.
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 01:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
δεν ξερω ,,,,, απλα θα πω¨
οποιοσδηποτε δεν εχει καταλαβει οτι αν υπαρχει μια και μοναδικη αξια σε κατασκευαστικο εργο τα τελευταια τουλαχιστον 4 ετη και δεν εχει να κανει με δομες τεχνολογιας, ειναι "καταδικασμενο" να πληρωνει υπεραξιες τοτε ζει σε αλλο πλανητη. μεταλλα; μεταφορες; ολα εχουν ...
οποιοσδηποτε δεν εχει καταλαβει οτι αν υπαρχει μια και μοναδικη αξια σε κατασκευαστικο εργο τα τελευταια τουλαχιστον 4 ετη και δεν εχει να κανει με δομες τεχνολογιας, ειναι "καταδικασμενο" να πληρωνει υπεραξιες τοτε ζει σε αλλο πλανητη. μεταλλα; μεταφορες; ολα εχουν ...