Πάντως, για να λέμε του στραβού το δίκιο, να πούμε ευχαριστώ και μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που έκανε τεράστιο καλό στον ΠΑΟΚ!
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
Η αναζήτηση βρήκε 968 εγγραφές
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 06:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Είμαι μέσα στο αεροπλάνο, διαβάζω την είδηση, δακρύζω, ακραία συναισθηματική φόρτιση, τέτοια που και λόγω κούρασης με πήρε ο ύπνος, ξύπνησα στον προορισμό μου με μια χαρά απερίγραπτη
Αναπάντεχη χαρά
Τόσο μεγάλη που δεν έχω καμία διάθεση να δώσω μια γραμμή παραπάνω από αυτήν σε όλους αυτούς που ...
Αναπάντεχη χαρά
Τόσο μεγάλη που δεν έχω καμία διάθεση να δώσω μια γραμμή παραπάνω από αυτήν σε όλους αυτούς που ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα ξεκιναμε.
ΚαθημερΙνό κυνηγητό σε κυβέρνηση ,τοπικη αυτοδιοίκηση, αρχαιολογική υπηρεσία.
Καυτατζόγλειο
Πίεση σε όλα τα επιπεδα να μειωθουν οι αναμονες της γραφειοκρατιας του υδροκεφαλου κρατους.
Κανενας εφησυχασμος. ΠΙΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.
ΚαθημερΙνό κυνηγητό σε κυβέρνηση ,τοπικη αυτοδιοίκηση, αρχαιολογική υπηρεσία.
Καυτατζόγλειο
Πίεση σε όλα τα επιπεδα να μειωθουν οι αναμονες της γραφειοκρατιας του υδροκεφαλου κρατους.
Κανενας εφησυχασμος. ΠΙΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω μαλώσει με αρκετούς εδώ μέσα για το γήπεδο κι την ύπουλη προσπάθεια να αποκοπεί ο ΠΑΟΚ από τις ρίζες του κι να πάμε να φτιάξουμε γήπεδο στο πουθενά μακριά από τον αστικό ιστό , κι άλλες τέτοιες γραφικότητες που από πολλούς πλασαριζόταν μάλιστα κι σαν ρεαλιστικές λύσεις για το νέο γήπεδο της ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρατώντας ως δεδομένο (που δεν είναι), πως η συμφωνία δεν θα χαλάσει και θα ξεκινήσει να χτίζεται το γήπεδο από τον Ιβάν Σαββίδη, θέλω να προχωρήσω στην καταγραφή ορισμένων προσωπικών μου γενικών συμπερασμάτων, τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία πίεση να γίνουν αποδεκτά από όλους.
Είναι ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι, για τη συζήτηση μόνο, ο ανταγωνισμός που κινεί όλο τον πλανήτη και φέρνει μόνο θετικά πράγματα, σαν δήθεν (ψευτο)κοινωνικός νόμος, φυσικά και δεν υπάρχει. Για να μείνουμε μόνο στα ποδοσφαιρικά, ο ανταγωνισμός Βαρδινογιάννη και Κόκκαλη έφερε την ακόμα χειρότερη παράγκα των γαύρων, που θα ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα μικρό δώρο από μένα για όλους σας
- Δευ 29 Δεκ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μετά από τόση ενασχόληση με τα πεπραγμένα του σκουληκόπολις τους προηγούμενους μήνες, το ανοσοποιητικό μου δε μου επιτρέπει να ξαναμπώ στη διαδικασία να διαβάζω τις αθλιότητες που γράφουν.
Τόσους μήνες δεν αφήνουν ασύστολα υπονοούμενα περί παρασκηνίου, επο, ΠΑΟΚ Β, που ούτε στον κόκκινο πρωταθλητή ...
Τόσους μήνες δεν αφήνουν ασύστολα υπονοούμενα περί παρασκηνίου, επο, ΠΑΟΚ Β, που ούτε στον κόκκινο πρωταθλητή ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις ο ΠΑΟΚ το ξεφτιλησε το Μετρόπολις για όσους δεν κατάλαβαν. Φυσικά δεν περιμένω συγνώμη από αυτούς. Αλλά περιμένω και οι τυφλοί οπαδοί μας να δουν και οι κωφοί να ακούσουν όσοι έχουν μείνει. Δεν πάει για όλους. Κύριοι του Μετρό media το έχω ξαναπεί. ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΌ.
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρία Γκοντζάρεβα
Ο,τι και να σου χρεώνει ο κάθε πικραμένος, είσαι μια από εμάς και το απέδειξες για ακόμη μια φορά στην τραγωδία που μας βρήκε.
Ήθελα απλά να το γράψω για να υπάρχει και αυτό εδώ μέσα για τον ιστορικό του μέλλοντος.
Ήθελα απλά να το γράψω για να υπάρχει και αυτό εδώ μέσα για τον ιστορικό του μέλλοντος.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Ε καλά τώρα, δε θα χαλαστούμε για 2 δισεκατομμυριούχους που μαλώνουν. Ο Σαββίδης να τα βρει μπλα μπλα μπλα σε 4,3,2,1... 
- Παρ 06 Φεβ 2026, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα έλα τα καλά τα non paper...Πάρε κόσμε..
Ο «ευλογημένος» ΑΣ ΠΑΟΚ που ήταν... κλειστό κλαμπ και η απαράδεκτη διαχείριση εσωτερικών θεμάτων με περίεργες διαρροές
Από το καλοκαίρι και μέχρι ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ να τα βρει με την ΠΑΕ ειπώθηκαν όργια κατά των μελών του ΑΣ. Τα μέλη του ζητούσαν ...
Ο «ευλογημένος» ΑΣ ΠΑΟΚ που ήταν... κλειστό κλαμπ και η απαράδεκτη διαχείριση εσωτερικών θεμάτων με περίεργες διαρροές
Από το καλοκαίρι και μέχρι ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ να τα βρει με την ΠΑΕ ειπώθηκαν όργια κατά των μελών του ΑΣ. Τα μέλη του ζητούσαν ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκέτη αηδία. Οι ίδιοι που διέρρεαν επιστολές της Άλφα Σπορτς Γκρουπ, που ρίχνανε βορά στα κανόνια της ανθρωποφαγίας έναν Θανάση Χατζόπουλο, οι ίδιοι ψέγουν άλλους για διαρροές επιστολών! Απύθμενο θράσος, πραγματικά.
Τα δε περί οικογένειας, αλλού. Γαμπρό από το παράθυρο δε θέλει κανένας. Ειδικά αν ...
Τα δε περί οικογένειας, αλλού. Γαμπρό από το παράθυρο δε θέλει κανένας. Ειδικά αν ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 06:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω το Νικόλα σου μετά τον γιωργη να δίνει το παρόν και χαίρομαι αφάνταστα. Σε περιμένουμε στις απονομές!
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το ωραίο αληθινό παραμύθι μεγάλε Ιβάν ξεκίνησε με τον ερχομό σου..... ούτε στα ποίο ωραία όνειρα μας το φανταζόμασταν αυτό