Η αναζήτηση βρήκε 629 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ο "αόρατος" που εμφανίστηκε είναι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ? Μάλιστα!!! Προσωπικά το κόβω εδώ, το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι το σπίτι μας για πάρα πολλούς εδώ μέσα και για πάρα πολλά χρόνια, δεν θα φάμε μόνιμο μπαν απαντώντας σε κάποιους συγκεκριμένους!
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δουλεια δεν ειναι ντροπη....
Τρολακια που ανοιγοκλεινετε λογαριασμούς... η ντροπη δεν είναι δουλεια
Τρολακια που ανοιγοκλεινετε λογαριασμούς... η ντροπη δεν είναι δουλεια
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο μου ειπαν , για αυτο το μεταφέρω.
- Παρ 05 Σεπ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι η απορία μου δε λέει να λυθεί μετά από τόσον καιρό. Υποτίθεται πως έγινε μια συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Θεσσαλονικέως. Νομικό κουρελοκωλόχαρτο κατά την κυρία νομική εκπρόσωπο της ... ΠΑΟΚομητρός. Παρά ταύτα, και πιστεύω ότι σχεδόν ουδείς το αμφισβητεί αυτό, ουδέποτε, ενώ ζητήθηκε από πλευράς ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω βάλει το url της σελίδας πάνω αδελφέ μου .
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το όλο θέμα με την ΚΑΕ Μυστακίδη και Αμερικάνους δείχνει τελικά εδώ στο Forum πως οι "γνήσιοι" και ηθικοί ΠΑΟΚτσίδες τελικά μάλλον δεν αγαπάνε τόσα αγνά όσο νομίζουν τον ΠΑΟΚ αλλά περισσότερο υποστηρίζουν τον πρόεδρο τού. Δεν εξηγείται διαφορετικά η ειρωνία και η τυφλή υποστήριξη σε πρόσωπα όταν ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν απομονώσεις τα 5 χρόνια ανυπαρξίας του Σαββίδη σε όλα τα ζητήματα του ΠΑΟΚ τότε ναι θα μιλησιυσαμε για τρύπημα προδοσία και για πραγματική ντροπή στυλ συμπεριφορά του ΑΣ στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ. Αν βάλεις όμως αυτά τα 5 χρόνια τότε η επιφύλαξη και οι ενέργειες για να βρουν επενδυτή για το γήπεδο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Από διοικούντες του ποπου και η επιτροπή που θα έβγαινε πως θα ήταν κάτι καλύτερο? Δείτε κάτι υποκείμενα που βγάζουν και γλώσσα.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη τους περισσοτερους τους ξερω, θελω να πιστευω οτι συντομα θα γινουν οκτω και θα τελειωσει αυτη η φαρσοκωμωδια.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Έφτασαν ντυμένοι «φίλοι»
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
παρά μόνο σίδερο και φωτιά.
Οδ. Ελύτης, "Άξιον Εστί"
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
παρά μόνο σίδερο και φωτιά.
Οδ. Ελύτης, "Άξιον Εστί"
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 07:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να τελειώνουμε με αυτό το παραμυθι που επαναλαμβάνεται συνεχώς με προφανή στόχευση.
Το μνημόνιο, λένε, συντάχθηκε μονομερώς.
Στο 99,99% των περιπτώσεων έτσι γίνεται.
Συντάσσει, ένα από τα δυο μέρη, ένα πρωτο σχέδιο μνημονίου και στη συνέχεια γίνονται διορθώσεις, το έγγραφο πηγαινοερχεται μέχρι ...
Το μνημόνιο, λένε, συντάχθηκε μονομερώς.
Στο 99,99% των περιπτώσεων έτσι γίνεται.
Συντάσσει, ένα από τα δυο μέρη, ένα πρωτο σχέδιο μνημονίου και στη συνέχεια γίνονται διορθώσεις, το έγγραφο πηγαινοερχεται μέχρι ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μία ερωτηση μονο.
Ποτε σκοπευουν αυτοι οι λιγοι του ΔΣ, να ενημερωσουν και τα υπολοιπα μελη του ΔΣ και κυριως ΟΛΑ τα μελη του ΑΣ, μεσω γενικης συνελευσης, για τις συνεχομενες μυστικες τους συναντησεις?
Για τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ συζητανε, οχι για τα κοινοχρηστα της πολυκατοικιας τους.
Ποτε σκοπευουν αυτοι οι λιγοι του ΔΣ, να ενημερωσουν και τα υπολοιπα μελη του ΔΣ και κυριως ΟΛΑ τα μελη του ΑΣ, μεσω γενικης συνελευσης, για τις συνεχομενες μυστικες τους συναντησεις?
Για τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ συζητανε, οχι για τα κοινοχρηστα της πολυκατοικιας τους.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείται πως αν δεν ρουφιανευόταν αυτή η συνάντηση στα ΜΜΕ, δεν θα έβγαινε καμία ανακοίνωση. Τώρα που μαθεύτηκε βαφτίστηκε....βόλλευ