Καλησπέρα στην παρέα, χρόνια και ζαμανια.
Πάμε να τα σαρωσουμε όλα non stop ξεβρακωμα όλους, τρομερή προσθήκη ο επικεφαλής σκάουτινγκ.
Καλώς σας βρήκα
Η αναζήτηση βρήκε 269 εγγραφές
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
πω ρε φίλε...ο νεοπλουτισμος σε όλο του το μεγαλείο. ρε ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τις όποιες μεταγραφές και ούτε γιατί κάθε χρόνο παίρνουμε πρωτάθλημα. για άλλους λόγους έχουμε γίνει ΠΑΟΚ που πολλοί τους έχουν ξεχάσει.
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα πω πως και οι κορυφαιες ομαδες κανουν μεταγραφες βασικων και μη , 31 αυγουστου.
Εχουμε σχεδον εναμιση μηνα μπροστα. Εγω δεν μπορω να πω αν αργησαν η οχι. Ολα εκ του αποτελεσματος κρινονται.
Περσι το προβλημα δεν ηταν οτι αργησαν ντε και καλα,αλλα αυτοι που εντελει εφεραν ηταν σαβουρα επι τω ...
Εχουμε σχεδον εναμιση μηνα μπροστα. Εγω δεν μπορω να πω αν αργησαν η οχι. Ολα εκ του αποτελεσματος κρινονται.
Περσι το προβλημα δεν ηταν οτι αργησαν ντε και καλα,αλλα αυτοι που εντελει εφεραν ηταν σαβουρα επι τω ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Παληκάρια,
είμαστε στο "Μεταγραφές καλοκαιριού 2025", έπεσαν 3 ονόματα στο τραπέζι και αντί να ακολουθήσουν σχόλια και αναλύσεις και άλλα τέτοια για τους παίκτες, όπως θα συνέβαινε σε μία σωστή παρέα, οι επόμενες δέκα σελίδες είναι μίρλα, μαγκιές, κάτω ο Σαββίδης και οι Σαββιδαϊκοί και άλλες ...
είμαστε στο "Μεταγραφές καλοκαιριού 2025", έπεσαν 3 ονόματα στο τραπέζι και αντί να ακολουθήσουν σχόλια και αναλύσεις και άλλα τέτοια για τους παίκτες, όπως θα συνέβαινε σε μία σωστή παρέα, οι επόμενες δέκα σελίδες είναι μίρλα, μαγκιές, κάτω ο Σαββίδης και οι Σαββιδαϊκοί και άλλες ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ποιος κόσμος αντέδρασε; ΠΟΥ;.Metagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35 Το μονο μπραβο παει στον κοσμο που με τις αντιδρασεις του κρατησε πιθανον τον Ντελια στην ομαδα ,σε κανεναν Ιβαν...
Ιβαν αμα δεν μπορεις βγες και μιλα και επικοινωνησε το...Αλλιως βγαλε πωλητηριο καθαρα και τιμια!!!
Στα σοσιαλ μιδια....;;;;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειτε τελειωσει η μεταγραφη ειτε μεινει ο Ντελιας
Ο ευεργετης Ιβαν Σαββιδης οχι μονο δεν ενδιαφερεται για την γνωμη του κοσμου αλλα μας περναει για πολυ ηλιθιους.
Το σημερινο σιριαλ ειναι μια ακομα αποδειξη. Πηγε 7 το βραδυ για να παρει χαμπαρι ? Απο το μεσημερι που βγηκε το θεμα τι εκανε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντέλιας δεν θέλει να φύγει.
Ο Σαββίδης δεν θέλει να πουλήσει.
Η Στουτγάρδη δεν θέλει να δώσει 20+ κασέρι.
Την μεταγραφή την έχουν όλοι όμως σίγουρη :opaokara:
Σωτήρας ο ΙΒΑΝ μας έσωσε απο την πώληση μόλις σφυγμομέτρησε την αντίδρασή του κόσμου....Ντροπή απλά ντροπή
Δεν ξέρω ποιος μας ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλείστε τις εγγραφές ανάθεμα με κατά τη διάρκεια τις μεταγραφικής περιόδου κ κάθε τέτοιας ..
Είναι η τέλεια ευκαιρία να μας κάνουν μπαχαλο..
Οι πιστοί μπορούν να εγγράφονται κι από Σεπτέμβριο..
Ιβαναρε ,δε βιαστηκα να μιλήσω κάτι μου λέγε ότι θα έκανες ρελανς...
Σκάσε τώρα κ 2 μπόμπες χαφ κ φορ ...
Είναι η τέλεια ευκαιρία να μας κάνουν μπαχαλο..
Οι πιστοί μπορούν να εγγράφονται κι από Σεπτέμβριο..
Ιβαναρε ,δε βιαστηκα να μιλήσω κάτι μου λέγε ότι θα έκανες ρελανς...
Σκάσε τώρα κ 2 μπόμπες χαφ κ φορ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Να είμαι ειλικρινής, ούτε καν μπήκα σε πειρασμό να ασχοληθώ με την υπόθεση. Χωρίς να ξέρω αν και με πόσα παραμείνει ο Κωνσταντέλιας στην ομάδα, από την αρχή ήμουν βέβαιος ότι στη Στουτγκάρδη δεν πρόκειται να πάει. Μπορεί να πέσω και παντελώς έξω, θα φανεί. Δε θα σταθώ σε όσα έχουν γραφεί όλες αυτές ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια χαρά παιδιά , πρώτη φορά στέλνω , ελπίζω εν τελεί όλα τα σημερινά να τα θυμόμαστε μέσα στη χρονιά και να γελάμε. Αλλά κάτι πρέπει να μας είναι ξεκάθαρο: δυνάμεις έξω - κυρίως, αλλά όχι μόνο έξω - από την ομάδα, με μια έννοια και έξω από τη χώρα , σκυλιάζουν ( και μάλιστα με άθλιες διαδικτυακές ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα και έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Όποιος μιλάει υπέρ του Σαββίδη είναι πλέον τρολ που παίρνει 20αρικο. Σας κάνω λοιπόν τη χάρη και δεν ξαναμιλάω, καθίστε να τα λέτε και να κράζετε μόνοι σας. Και πραγματικά το εννοώ, σας εύχομαι να σηκωθεί να ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια σας παιδια!
Εχω να μπω να γραψω πολλα πολλα χρονια , δεν παυω ομως να μπαινω να διαβαζω (χωρις να κανω συνδεση λογω βεραμαρας)
Με αυτα που εχω διαβασει ειδικα σημερα , ενιωσα την αναγκη να μπω να γραψω και πραγματικα αναρωτιεμαι , πως καταντησε ετσι αυτο το φορουμ που καποτε το αγαπουσαμε ...
Εχω να μπω να γραψω πολλα πολλα χρονια , δεν παυω ομως να μπαινω να διαβαζω (χωρις να κανω συνδεση λογω βεραμαρας)
Με αυτα που εχω διαβασει ειδικα σημερα , ενιωσα την αναγκη να μπω να γραψω και πραγματικα αναρωτιεμαι , πως καταντησε ετσι αυτο το φορουμ που καποτε το αγαπουσαμε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κολκας λεει οτι ο "εκλεκτος" ειναι ο Τσε/κε/σεντιρα...
Αν ισχυει, καμια ελπιδα προοδου και επενδυσης. Για γελια.
Είπαμε με την μη πώληση Ντελια ,πάμε στις εύκολες και φθηνές λύσεις. Πολύ φοβάμαι τι χαφ θα φέρουν αφού ο Κραλ τους φάνηκε ακριβός.
Ακριβός τους είχε φανεί και ο Ραζβαν Μαριν με ...