Η αναζήτηση βρήκε 629 εγγραφές

Return

από Dimitris_L4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Κ η ντροπιαστικη συμπεριφορα συνεχιζεται απο τν ΑΣ...Η δουλεια των συνδεσμων (διαβασαμε εδω μεσα) ειναι αλλη , αλλα τρεξανε να βγαλουν ανακοινωση την ημερα του ενδιαφεροντος του Θεσσαλονικεα..τοτε μαλλον ηταν στα πλαισια της δουλειας τους...Δυστυχως φαινεται οτι δν υπαρχει πατος στην κατρακυλα που ...
από Мир
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Οι οργανωμένοι θύμισαν Θωμά Μάτσιο στις ανακοινώσεις, το παλιό αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Εδεσσαϊκός για όποιον δεν θυμάται.
από Sera4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Βρε παιδιά , τι απαντάτε σε κάποιους που μπαίνουν και λειτουργούν και γράφουν σαν στημένοι, προκαλούν με ίσα λένε και γενικά φωνάζει το πράγμα. Κάντε μια προσπάθεια και μην ασχολείστε μαζί τους. Καμία απάντηση, όταν το πράγμα φωνάζει ότι ο άλλος ψάχνει σαματά ή Σαμάτα, ξέρω γω.

Πλέον πρέπει να ...
από Maklaz
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

@mi8rio Θα μπορούσες σε παρακαλώ να με ενημερώσεις και εμένα φίλε μου για το πόσα χρήματα έχει βγάλει;
από Taseos
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Σε ρώτησα κάτι. Αφού παρακολουθείς τον ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ τα χρόνια που τον παράτησε ο ιδιοκτητης( βέβαια ιδιοκτήτες είναι οι γιοι αλλά τεσπα) πόσα χρήματα μπήκαν. Βλέπω δεν μπορείς να απαντήσεις ενώ όλα είναι ονλάιν και επίσημα. Απάντησε μας τότε πόσα έβγαλε όπως μας είπες. γιατί πόσα έβαλε δεν ξέρεις ...
από Equalizer
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Κανείς δεν παράτησε τίποτα

Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι

Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.

Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο ...
από Equalizer
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Σε ένα κράτος μαριονέτα υπήρξε ΕΝΑΣ μέσα σε δεκαετίες που γύρισε όλη την ιστορία ΑΝΑΠΟΔΑ

Ένας που δικαίωσε τον ΠΑΟΚ

Ένας που ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι δεν είμαστε τρελοί τόσα χρόνια που επικαλουμαστε αδικίες

Ένας που αυτά που είπε τα έκανε

Ένας που πήγε κόντρα σε όλα και νίκησε και έφερε ΠΡΟΟΔΟ σε όλο το ...
από jibbie
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

όχι τίποτα δε ξέρω
όμως για το καλό όλων τα ξέρεις εσύ και αυτό αρκεί

δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, απλες ερωτησεις σου κανει ο Taseos και δεν φαινεται να γνωριζεις την απαντηση. εγω ας πουμε εχω ειλικρινη διαθεση να σ ακουσω αλλα απ τη στιγμη που δεν εχεις στοιχεια, καπου σ εχασα. αυτο ...
από Guitarman
Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Σαββίδη πήρες τον ΠΑΟΚ για να βγάλεις λεφτά! Πήρες γωνία μαγαζί και μας έχεις φέρει μόλις 2 πρωταθλήματα και κάτι κυπελλάκια. Τι είναι αυτά ρε? Εμείς έχουμε μάθει σε τελικούς ΤΣ Λ. Να έχουμε.προεδρους να βάζουν φράγκα για την καβλα τους για τον ΠΑΟΚ και όχι για ιδιωτικά συμφέροντα. Εμείς μεγαλώσαμε ...
από leomatos88
Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει γιατρειά. Άντε ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Πολύ απλά οι άνθρωποι πουλάνε τρέλα 3 μήνες τώρα και βάλε. Πατάνε πάνω στη συσσωρευμένη απογοήτευση, την οποία οι ίδιοι καλλιέργησαν, και χτυπάνε σε ανύποπτο χρόνο. Δεκαετίες βλέπουμε και ζούμε τον ΠΑΟΚ. Δε θα κάνουμε τους ανήξερους ...
από Agopian
Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
από leomatos88
Τετ 01 Οκτ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.

Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!

Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
από Maklaz
Τετ 01 Οκτ 2025, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.

Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!

Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
από loukas karadimos
Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Ποια θ4?

Να βγει να πει τι? Αφού έτοιμη γραμμένη την είχε την ανακοίνωση μετά το πραξικόπημα

Το νου σας εκεί κάτω χαμηλά εσείς σήμερα στο πέταλο, πλέον είστε σέντρα…

Όσον αφορά το σχόλιο της κατά τ άλλα καταπληκτικής ανακοίνωσης περί Ιβαν

Γιατί εδώ και μέρες τα λέμε κάποιοι εδώ μέσα και τρώμε ...
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Το λάθος στο τάιμινγκ της ανακοίνωσης είναι ότι έπρεπε να βγει κάποιες βδομάδες πιο πριν, όταν και αυτά αποφασίστηκαν.

Πέραν όμως από την κουστωδία του ΑΣ, στο τρύπημα συμμετείχαν και συγκεκριμένα κεφάλια του οργανωμένου κινήματος, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν επίσης την τύχη του Κατσαρή μαζί με το ...