Η αναζήτηση βρήκε 629 εγγραφές
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ περιμένω με πολύ ενδιαφέρον την απάντηση της παε ΠΑΟΚ μετά την αυριανή μη συνάντηση..
Μια ενδιαφερουσα απάντηση θα ηταν η ανακοινωση αγορας εκτασης και κατασκευης νεου γηπεδου σε διαφορετικο σημειο . Και ας δωσει η "μανα" το οκ στον τελη να κανει γηπεδο για να παιζει η γυναικεια ομαδα, και ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν φαινεται τελικα ποσο πολυ θελει Ο ΙΔΙΟΣ να φτιαξει το γηπεδο κ επισης με τις επιθετικες κινησεις που κανει δειχνει να εχει κ το μαρουλι να το κανει...Ο ΑΣ αυριο βρισκεται σε ενα κρισιμο σταυροδρομι...ή να κανει ηρωικη εξοδο δινοντας ο ενας τον αλλον μεχρι να μαθουμε τι εχουν υπογραψει Ή να ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο εκάστοτε giliopoulos θα έπρεπε να πάρει πουλο από εδώ μέσα μέχρι να αποκτήσει λίγη μπέσα. Γνώμη μου αν έχω ξεφύγει δέχομαι το μπαν εκ των προτέρων
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι πραγματικα ντροπη πλεον ολο αυτο που συμβαινει.
Και τα μικρα παιδια πλεον εχουν καταλαβει το παρασκηνιο
Ολοι οσοι εχουν iq πανω απο 5 εχουν καταλαβει οτι η παε τον Ιουνιο ανακοινωνε οτι δεν μπορει να κανει κατι με το γηπεδο περαν του μετρου του δυνατου μετα απο 3 χρονια πληρους αφωνιας ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
οποιος προσφερει τςι εγγυησεις εκεινος θα παρει το γηπεδο...
ο Τελης εχει 200 μυρια για εγγυηση, ο Ιβαν εχει τοσα? αν εχει ας το παρει ο Ιβαν
Δινω 250 και το παιρνω εγω,πουλαω απο δευτερα τις λιριτσες μου και εχω ζεστο κασερι. :lol:
Το παίρνεις 200 από τον Ivan και το πουλάς 300 στον Τέλη ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
η απειλη στον κατσαρη απο τελη που ανεφεραν οι δυτικες και δεν διαψευστηκε ειναι για μενα κατι πολυ σοβαρο που παει να περασει μπαι....και δεν πρεπει....
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Διακόπηκε η συνεδρίαση λόγω λυποθυμικου επεισόδιου λένε οι 24 και ότι γενικά έγινε χαμός και θα συνεχιστεί ξανα η συνεδρίαση την Τετάρτη
Παλιά στο καφενείο που είχαμε όταν παίζανε μπαρμπούτι και γινόταν έφοδος της αστυνομίας υπήρχε πάντα κάποιος που προφασιζόταν έμφραγμα για να γλυτώσει το ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα, ειλικρινά κι εγώ όπως πολλοί συνοπαδοί μου ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν. Δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος μόνο γήπεδο ή εκδρομή κατά μόνας, διαρκείας και ΠΑΟΚΑΡΑ. Κι εδώ να γράψω κοντά 10 χρόνια είχα. Κακώς, πολύ κακώς δε γραφτηκα στον ΑΣ αν και πολλές φορές που γινόταν εκλογές και καλούσαν νέα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.
Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.
Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θεμα ειναι οτι η ομαδα βγηκε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση με δυο σουπερ νικες με τους αμεσους διεκδικητες κ εμεις ασχολουμαστε με τα λεσια του ΑΣ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..
- Τρί 21 Οκτ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπεις τον Κλαδα να μιλάει προσεκτικά, διαφορετικές απόψεις και να χαμέ να λέγαμε .. πιάσε το αυγό και κουρεφτο .. εγώ μια χειραφέτηση του κινήματος βλέπω.
Αποτύχαμε όλοι οι παλιοί του συνδεσμιακου γιατί ανέλαβαν άνθρωποι που έχουν το συνδεσμιτιλικι και την ομάδα ως χόμπι ή ακόμα χειρότερα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τούς ξεφτιλιζει ειδικά στα λεγόμενα χασεκιδη Γιαννακοπούλου πού είναι άκρως αντίθετα και λέει κάποιος λέει ψέματα,ο χασεκιδης επικαλείται την ηχογραφήση ενώ η Γιαννακοπούλου λέει τα τελείως αντίθετα και αναφέρει ότι τον χασεκιδη τον έχει σε μεγάλης εκτίμηση .... επίσης και τα λεγόμενα βενη περί ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Η τιμωρία των συγκεκριμένων συνδέσμων, θα είναι ότι αυτά τα ντροπιαστικά λόγια και η στάση τους, απέναντι σε Χατζόπουλο και λοιπούς θα τους συνοδεύουν μια ζωή.
Αυτά τα παιδάκια (μια χούφτα δηλαδή από αυτά που και καλά εκπροσωπούν Σύνδεσμο), δεν τους φτάνουν 5 ζωές για να πλησιάσουν τη συνεισφορά ...
Αυτά τα παιδάκια (μια χούφτα δηλαδή από αυτά που και καλά εκπροσωπούν Σύνδεσμο), δεν τους φτάνουν 5 ζωές για να πλησιάσουν τη συνεισφορά ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Γήπεδο χτισμένο από τον Μυστακιδη θα είναι ένας χώρος ντροπής. Ένας χώρος που θα θυμίζει πάντοτε το πώς εκδιώχθηκε ο μεγαλύτερος ευεργέτης του ΠΑΟΚ από τους ίδιους ανθρώπους που λίγα χρόνια πριν φώναζαν ρυθμικά το όνομα του. Πριν λίγο καιρό ο εξαιρετικός κ. Γερασίμου είχε την καλοσύνη να μας ...