Η αναζήτηση βρήκε 270 εγγραφές

Return

από keep_paokizein
Τρί 12 Αύγ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από nkoss
Τρί 12 Αύγ 2025, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Θυμήθηκα τώρα και τον άλλο τον τρίβλακα το μαθηματικό, που μας τόνισε ότι είναι και διδάκτωρ του ΑΠΘ, που είπε δυο τρεις φορές τι θα κάνει ο Μυστακίδης και μετά το διόρθωνε λέγοντας "δε ξέρω, εικάζω ότι θα κάνει αυτό", και συγχύστηκα. Φαντάζεστε να πάρει τη σκυτάλη ο Τέλης και όλοι αυτοί οι ...
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.

Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...
από Apil44
Τετ 13 Αύγ 2025, 08:19
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με ...
από loukas karadimos
Τετ 13 Αύγ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με ...
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Το proof of funds από credible oργανισμό αποδεικνύει ότι το η χρηματοδότηση του έργου όταν ξεκινήσει ΔΕΝ θα μπλοκαριστεί.

Το μνημόνιο που συντάχθηκε μονομερώς από την ΠΑΕ και πήγε η Μαρία με τους υπόλοιπους να το υπογράψουν στον ΑΣ με το ζόρι την 28η Ιουλίου είναι ένα χαρτί που ΔΕΝ εξασφαλίζει σε ...
από loukas karadimos
Πέμ 14 Αύγ 2025, 10:12
Jump to forum
Jump to topic

σε αυτο ακριβως βοηθανε , σε αυτους που δεν ειναι Θεσσαλονικη trouman

για οσους ειναι εκει μπορουνε να πανε στα γραφεια του ΑΣ κατω απ την θυρα 7 και φανταζομαι πως αν δεν εχουν καποιον γνωστο που ειναι μελος, μπορουν να επικοινωνησουν με τη σελιδα και να τους βοηθησουν αυτοι

ξεκαθαριζω οτι δεν ...
από psykoman
Πέμ 14 Αύγ 2025, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Έχουν γράψει άλλα παιδιά για το θέμα αυτό και κάποιος είχε ξεκινήσει τη διαδικασία και ενημέρωνε πώς εξελισσόταν. Δε θυμάμαι ποιος ήταν.

Εγώ το ξεκίνησα...θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες στο τοπικό του ΑΣ...
Όλα με κάθε λεπτομέρεια

Υγ.Και ο alp920 για να μην είμαι άδικος...πρώτος αυτός αν ...
από loukas karadimos
Πέμ 14 Αύγ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

ρε πονεμενα τρολ

οτι και να λετε

οσα καινουργια account και να κανετε

οσο και να θελετε να κανονικοποιησετε το τρυπημα

μετα την απομακρυνση απ το ταμειο κανενα λαθος δεν αναγνωριζεται

Δεν κανουμε διαλογο με στημενους, οσο και να παρακαλατε!!!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
από Frans van Rooij
Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
από prist64
Δευ 30 Ιουν 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

φορ-ανανεωση Ντελια-και στο καπακι χαφαρος

τελειωσατε-λυσσα για τρεμπλ

καλα,Μειτε με προετοιμασια
στο κεντρο θα ειναι,ο μπαμπας με τα παιδια του

ε ρε και να φερουν τον (διακαη)πόθο τους
από renegade
Τρί 01 Ιούλ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για ομάδα που δεν έχει μαντήλι να κλάψει, που η αποεπενδυση και η δυσκολία μεταφοράς κεφαλαίων είναι οι μόνες αλήθειες....το λες και επιτυχία σε μια θέση όπως αυτή του αριστερού μπακ να έχεις και Μπαμπα και κάποιον που ήταν 5 χρόνια βασικός στην Σέλτικ.

Πάντα τέτοια να έχουμε
από Luigi Vampa
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Εθελοντές πρέπει να είναι
από Equalizer
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:07
Jump to forum
Jump to topic

Το τι ηλικία έχει ο Ταισον και τι συμβόλαιο παίρνει περνάει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα, ΕΦΟΣΟΝ είναι αποδεκτό οτι τους θέλαμε.

Αμα δεν τους θέλαμε και τους παίρναμε με το ζόρι αφού δεν είχαμε λεφτά για άλλους, θα ήταν πιο χρήσιμα στοιχεία.

Και το λέω εγώ που δεν τρελαίνομαι με Ταισον (ορίστε, το ...