Η αναζήτηση βρήκε 270 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγω δεν ειδα οπτικα τη συνεντευξη ,διαβαζα μονο κατα τη διαρκεια της το τι λεγοταν, οπως αυτο αποτυπωνοταν στα σαιτ,οποτε δεν εχω αποψη ουτε για το υφος ,ουτε για τη γλωσσα του σωματος,τα οποια καυτηριασαν φιλοι. Επι της ουσιας και κυριως οσον αφορα τα λογια της νομικου που θα επρεπε να μας ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που παρακολουθούμε πάντως το τελευταίο διάστημα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ υποκρισίας, αφέλειας, και ραγιαδισμού.
Αντί να συζητάμε ως ενιαίος ΠΑΟΚ για ποιο λόγο δεν έχουμε πάρει τις επιχορηγήσεις και τις διευκολύνσεις που έχουν πάρει άλλες ΠΑΕ απ το κράτος, με μπροστάρη τον ΑΣ, παρακολουθούμε μια ...
Αντί να συζητάμε ως ενιαίος ΠΑΟΚ για ποιο λόγο δεν έχουμε πάρει τις επιχορηγήσεις και τις διευκολύνσεις που έχουν πάρει άλλες ΠΑΕ απ το κράτος, με μπροστάρη τον ΑΣ, παρακολουθούμε μια ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό που συμπεραίνω και πάλι είναι ότι έχουμε δύο προσχηματικες θέσεις.
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικά γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Να δοθούν τα πρακτικά νομίζω το θέλουμε όλοι. Εκεί θα φανεί ξεκάθαρα ποιος κοροϊδεύει ποιον.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
η ουσια ειναι οτι ολοκληρος Ιβαν καθεται και αναλωνεται σε κοκορομαχιεσ και κατινιασματα με ανακοινωσεις χαμηλου επιπεδου
ΙΒΑΝ ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 'Η ΚΑΝΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ
Όχι, η ομάδα δεν χρειάζεται γήπεδο, αν αυτό δημιουργεί προβλήματα και διχόνοιες ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καθένας έχει βεβαίως το δικαίωμα στην άποψη του
Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...
Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκτος απο οτι τα εχουν κανει σκατα ΠΑΕ και ΑΣ, απο την μια εχεις τον ΑΣ που εχει καβατζωθει στο οτι εχει πλεον κιαλλο ενδιαφερομενο επενδυτη και απο την αλλην τον Ιβαν που εχει χωσει τοσα χρονια λεφτα και δε θελει να μπει στην διαδικασια να αποδειξει στον ΑΣ οτι εχει να διαθεσει τα κεφαλαια ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
@jibbie εχω πει τη συνολικη μου αποψη. Ο συγκεκριμενος ΑΣ εχει προτιμηση στον Μυστακιδη για λογους που ξερει εκεινος και θα μπορουσα να μαντεψω, αλλα να συζητησω εκτος φορουμ. Παρολα αυτα ομως γνωριζοντας οτι κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να περασει ευκολα ,επιλεγει να δωσει την ευκαιρια στον Ιβαν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα
ετσι κανει και ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 01:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν μπορέσει κ αυτά τα περί 31.12 να τα βάλουν εκεί που ξέρουν...
Βιαζεσαι τόσο πολύ εσύ προσωπικά..?
- Τρί 12 Αύγ 2025, 01:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Και το προπονητικό ένας τρίτος. Και τις μεταγραφές ένας τέταρτος.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 07:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Η διχόνοια καλά κρατεί!
Εμείς ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ στο top 20 της Ευρώπης? Με τέτοιους ανθρώπους να εκπροσωπούν τον ΑΣ ΠΑΟΚ ? Μπορεί να αγαπούν τον ΠΑΟΚ αλλά το επίπεδο συμπεριφοράς και ομιλίας παραπέμπει σε εποχές προηγούμενων δεκαετιών.
Παρακολουθώντας τη συνέντευξη αποκόμισα ότι δεν υπάρχει ...
Εμείς ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ στο top 20 της Ευρώπης? Με τέτοιους ανθρώπους να εκπροσωπούν τον ΑΣ ΠΑΟΚ ? Μπορεί να αγαπούν τον ΠΑΟΚ αλλά το επίπεδο συμπεριφοράς και ομιλίας παραπέμπει σε εποχές προηγούμενων δεκαετιών.
Παρακολουθώντας τη συνέντευξη αποκόμισα ότι δεν υπάρχει ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
...............................
Προφανώς και όλοι οι κοντινοί του προέδρου ξέρανε ότι έρχεται πόλεμος από το 2015 και τις παραβιάσεις των συμφωνιών του Μινσκ και βγάλανε λεφτά απ τη Ρωσία απλά ο δικός μας είχε λίγο νιονιό παραπάνω και τα έβαλε σε δεκο και παρεμφερείς μπίζνες ώστε να μην μπορεί ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...