Οσες και όποιες αναλύσεις κι αν γίνουν.
Οποιες ερμηνείες κι αν δοθούν.
Η πραγματικότητα είναι μία.
Τα συμφέροντα της ομάδας δεν τα υπερασπίστηκαν οι "ισαποστακηδες".
Τα υπερασπίστηκαν οι χιλιάδες που ύψωσαν επανειλημμένα φωνή τους υπέρ του Σαββίδη στην κατάμεστη Τούμπα.
Τελεία και παύλα.
Η αναζήτηση βρήκε 799 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 01:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 02:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Δηλαδή από όλο αυτό το έργο εσείς καταλάβατε οτι εκτέθηκαν οι συνοπαδοι σας που χωρίζονται σε στρατόπεδα και δεν εκτεθήκατε όλοι οι ισαποστακιδες;
Ότι έγινε κωλοτουμπα επειδή κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει και βγήκε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ως ασπίδα στον Ιβαν ούτε πέρασε από το μυαλό μας ...
Ότι έγινε κωλοτουμπα επειδή κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει και βγήκε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ως ασπίδα στον Ιβαν ούτε πέρασε από το μυαλό μας ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιων "πουλιών", που χάθηκαν από εδώ μέσα, είτε κατ' επιλογήν είτε επειδή σουταρίστηκαν - κατά την κρίση μου, δίχως να παίζει και κανέναν ρόλο, μετά από ακατανόητη υπομονή - θα ήθελα να μπορούσα να έβλεπα τα διαδικτυακά τους "μούτρα" σήμερα.
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Montrealiotis έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 21:36 Ε τι περιμένεις δηλαδή;;
Κάτι του τύπου, άμα δεν γινόταν όλα αυτά σιγά μην βλέπαμε σχέδια γηπέδου και Ζαφειρίδες…
Για τα στρέμματα, λέω, που υπήρχε, αν όχι βεβαιότητα, τεράστια πιθανότητα να χάνονταν.. Είχε γίνει το κατά Αριστοτέλην ευαγγέλιο εδώ μέσα για βδομάδες ολόκληρες σερί.
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
@navigator11 Θα τρομοκρατούνται και τα χαρτιά x2, έχεις δίκιο!
@nkoss ναι φίλε, ai είναι, άφησα και το υδατογράφημα κάτω δεξιά επίτηδες.
@nkoss ναι φίλε, ai είναι, άφησα και το υδατογράφημα κάτω δεξιά επίτηδες.
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Δε μου αρέσει και τόσο η σύνθεση. Ποιος Βασιλόπουλος δηλαδή, που σε κάθε του κείμενο έχεις αρχίσει να χασμουριέσαι από την πρώτη παράγραφο. Σε τι θα συνδράμει πχ ο Βιολίδης, πχ ο Γαλατσόπουλος; Εάν καταλαβαίνω καλά, σ' ένα εγχείρημα που θ' ασχοληθεί με την έρευνα, την ανάδειξη της ιστορίας, τη μνήμη ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μετά από τόση ενασχόληση με τα πεπραγμένα του σκουληκόπολις τους προηγούμενους μήνες, το ανοσοποιητικό μου δε μου επιτρέπει να ξαναμπώ στη διαδικασία να διαβάζω τις αθλιότητες που γράφουν.
Τόσους μήνες δεν αφήνουν ασύστολα υπονοούμενα περί παρασκηνίου, επο, ΠΑΟΚ Β, που ούτε στον κόκκινο πρωταθλητή ...
Τόσους μήνες δεν αφήνουν ασύστολα υπονοούμενα περί παρασκηνίου, επο, ΠΑΟΚ Β, που ούτε στον κόκκινο πρωταθλητή ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά προσωπικά και επειδή δεν είμαι απο Θεσσαλονικη οταν νικησαμε την Τοτεναμ μπηκα γεματος χαρα να παρω γευση απο ασπρόμαυρη Θεσσαλονικη απο το ιντερνετικο μετροκολις
Το εκλεισα σε μιση ωρα οταν μεταξυ των αλλων μαλακιων που άκουσα απο "οπαδους" του ΠΑΟΚ ήταν και το:
" σιγα ...
Το εκλεισα σε μιση ωρα οταν μεταξυ των αλλων μαλακιων που άκουσα απο "οπαδους" του ΠΑΟΚ ήταν και το:
" σιγα ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν δεν ντρεπόμαστε να γράφονται τέτοια στο φόρουμ του ΠΑΟΚ
- Δευ 29 Δεκ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Δόξα είναι μία και μοναδική.Taseos έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 20:36 Δεν ξέρω αν ξέχασα να το αναφέρω ως επίλογο στα ποστ μου, αλλά
ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ
- Δευ 29 Δεκ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
katman41
Έφυγες. Καλή χρονιά με υγεία.
Έφυγες. Καλή χρονιά με υγεία.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανέφερε το όνομα του και σ έπιασε μεγάλη θλίψη
Εδώ το ΜετροΤελης επί ένα οχταμηνο τουλάχιστον ξευτιλιζει τον Σαββίδη με κάθε τρόπο κι εσύ τον βάζεις στην ίδια ζυγαριά με τα σκουπίδια του ομίλου.
Και ναι δεν είναι αθώος του αίματος ο κύριος Τέλης.
Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Εδώ το ΜετροΤελης επί ένα οχταμηνο τουλάχιστον ξευτιλιζει τον Σαββίδη με κάθε τρόπο κι εσύ τον βάζεις στην ίδια ζυγαριά με τα σκουπίδια του ομίλου.
Και ναι δεν είναι αθώος του αίματος ο κύριος Τέλης.
Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλή χρονιά Πρόεδρε, ξέρουμε ότι είναι ζόρικες οι εποχές.
Αν δεν σου περισσεύουν δώσε τα λεφτά στην άδεια του Open TV, τουλάχιστον να μην μείνουν άνεργοι οι άνθρωποι που ανησυχούν χρονιάρες μέρες.
Στον ΠΑΟΚ και με ένα δανεικό στόπερ είμαστε ευχαριστημένοι.
Υγεία σε όλους!
Υγεία φίλε, υγεία ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 01:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλή χρονιά Πρόεδρε, ξέρουμε ότι είναι ζόρικες οι εποχές.
Αν δεν σου περισσεύουν δώσε τα λεφτά στην άδεια του Open TV, τουλάχιστον να μην μείνουν άνεργοι οι άνθρωποι που ανησυχούν χρονιάρες μέρες.
Στον ΠΑΟΚ και με ένα δανεικό στόπερ είμαστε ευχαριστημένοι.
Υγεία σε όλους!
Μάλλον πονάς που ...
- Τετ 07 Ιαν 2026, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρόνια πολλά boss. Υγεία, ευτυχία και να έχουμε εξελίξεις για τη γηπεδαρα σύντομα