Η αναζήτηση βρήκε 799 εγγραφές

Return

από Χωρικός
Κυρ 11 Ιαν 2026, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

o Tζόλης , στην πρώτη προπόνηση με τον Λου , του ζήτησε να μεσολαβήσει για να φύγει. Ο Κουλιεράκης πάνω κάτω τα ίδια. Αν δεν θέλει καποιος να παίξει στην ομάδα, η ομάδα δεν τον θέλει χίλιες φορές. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν. Η ομάδα είναι πάνω από προσωπικές ατζέντες και επιδιώξεις. Μην κάνουμε πως δεν ...
από navigator11
Κυρ 11 Ιαν 2026, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

o Tζόλης , στην πρώτη προπόνηση με τον Λου , του ζήτησε να μεσολαβήσει για να φύγει. Ο Κουλιεράκης πάνω κάτω τα ίδια. Αν δεν θέλει καποιος να παίξει στην ομάδα, η ομάδα δεν τον θέλει χίλιες φορές. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν. Η ομάδα είναι πάνω από προσωπικές ατζέντες και επιδιώξεις. Μην κάνουμε πως δεν ...
από navigator11
Τρί 27 Ιαν 2026, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς φανφάρες και μεγαλοστομίες ξέρουμε όλοι πως θα σταθείς με τον τρόπο σου εκεί που πρέπει. Τη χαρά στις οικογένειες και τους φίλους των 7 πίσω δεν ξέρω αν ποτέ θα μπορέσεις να την ξαναφέρεις, φαντάζει απίθανο. Είμαι σίγουρος όμως ότι στην φιέστα κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος θα έχουν την ...
από Taseos
Δευ 09 Φεβ 2026, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

Τι καρπαζιά μοιράζει το χέρι σου ρε; Δεν σου φαινόταν
από leomatos88
Δευ 09 Φεβ 2026, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Η παρτίδα τελείωσε από τις 20 Νοέμβρη. Τον προσκάλεσαν να παίξει, κατακαλόκαιρο, με όλα τα πιόνια στημένα και τα ντουγάνια δεν ήξεραν καν τους κανόνες. Χρόνια το σχεδιάζανε και πάλι φάγαν τα μούτρα τους! Και ήθελαν να πάρουν το γήπεδο... Με την Αναγούλα, το Λευτέρη και τ' άλλα παιδιά.
από Maklaz
Δευ 09 Φεβ 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Για να θυμηθούμε κάποια ελάχιστα πράγματα που έχουν ειπωθεί και τα ξεχνάμε.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται! Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή.

Ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε και στις φήμες πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους»

Θα ήθελα να ...
από Black_Knight
Δευ 09 Φεβ 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα μου είχαν κάνει εντύπωση και τα παρακάτω.

Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει.

Αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ με υπερβολικό συναισθηματισμό. Δεν βρήκα τον ΠΑΟΚ στη ζωή μου, βρήκα τον εαυτό μου μέσα από ...
από Maklaz
Πέμ 12 Φεβ 2026, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα, να δω λίγο κάτι.

13-14 τελικός κυπέλλου
16-17 τελικός κυπέλλου
17-18 τελικός κυπέλλου
18-19 τελικός κυπέλλου
20-21 τελικός κυπέλλου
21-22 τελικός κυπέλλου
22-23 τελικός κυπέλλου
25-26 τελικός κυπέλλου

Αααα οκ, όλα καλά. Γεια !
από eorptol1
Παρ 13 Φεβ 2026, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

καποια στιγμη πρπει να τους ξεμπροστιαζουμε τους αθλιους ονομαστικα οπως εγινε με το βοθροπολις και μπολεκ και λολεκ (ΤΤ)....
εδω ενας στα κοντα καθε μερα σχολιο γιατι δεν εγινε η εταιρεια ειδικου σκοπου ΚΑΘΕ μερα .....ξαφνικα σταματησε τωρα κανει χιουμορακι με τα σεντερ μπακ και ναχαμε να λεγαμε ...
από leomatos88
Πέμ 05 Μαρ 2026, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα πήρα χαμπάρι πως κυκλοφορεί μία συνέντευξη του... Τζαβέλλα στον... ΚΚ. Εννοείται ότι δε θα σαμποτάρω την ψυχική μου υγεία βλέποντας κάτι τέτοιο. Χαίρομαι, όμως, που έστω και με τεράστια καθυστέρηση, πέταξες έξω από τον ΠΑΟΚ τον συγκεκριμένο, που πολύ καλά θα κάνω να μην τον χαρακτηρίσω με τον ...
από nkoss
Δευ 09 Μαρ 2026, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Ο "Γεωπολιτικός αναλυτής"! Τι μας θύμησες τώρα ρε Montreal! Από τις πιο cult φιγούρες που είδαμε πέρσι. Ένας αυτός και μία η "Οικογένεια ηλιθίων" στην οπαπ αρένα.
Άντε, να προσθέσω και το παλικάρι που είχε γράψει εδω μέσα το "γι' αυτό όλοι έχουν πάρει το παοκμάνια στο ψιλό" ή κάπως έτσι ...
από Aureliano Buendia
Σάβ 25 Απρ 2026, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Στο πλαίσιο ενός μεγάλου προσωπικού πρότζεκτ με τίτλο «Οι 100 ΠΑΟΚ στιγμές μου στα 100 χρόνια ΠΑΟΚ», ιδού οι πρώτες 26 που γράφτηκαν, με ιεράρχηση βαθιά προσωπική και ιδιοσυγκρασιακή, χωρίς να σχετίζονται απαραίτητα με τίτλους του ΠΑΟΚ — πολλές ημέρες τίτλων που βίωσα είτε στην ανήλικη είτε στην ...
από leomatos88
Τετ 29 Απρ 2026, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Ένα είναι το ερώτημα (για μένα): ποιο θα είναι το αντικείμενο του Παπαμιμίκου. Μέσα από τα συμφραζόμενα των λόγων του συμπεραίνω πως θα αναλάβει να αναδιαρθρώσει την ΠΑΕ, να διαχωρίσει τα καθαρά γραφειοκρατικά και οικονομικοτεχνικά κομμάτια από το αγωνιστικό, να αναπτύξει δηλαδή την επιχείρηση. Με ...
από Iznogoud4
Τρί 05 Μάιος 2026, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Στα εισιτήρια δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι το κόστος, ή μόνο το κόστος για να το πω καλύτερα.

Για παράδειγμα την 1-2-3 την βλέπω πάντα σχετικά γεμάτη κι ας έχει το ακριβότερο εισιτήριο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση. Αντίθετα θυμάμαι στο πρωτάθλημα του 24 η 4 δεν γέμιζε ποτέ παρότι είχε το ...
από leomatos88
Πέμ 14 Μάιος 2026, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Γουστάρει να τους πληρώνει και να βρίζουν ΠΑΟΚ και Σαββίδη? Οκ, κανένα πρόβλημα. Όπως τη βρίσκει κανείς.

Φράνκι, μπορεί απλά αυτή να είναι η ιδιοσυγκρασία του Σαββίδη γενικότερα.
Όπως πήρε την επο και εξασφάλισε ότι δε θα αδικείται πρωτίστως κανένας και αν είναι να έχει κάποιος παράπονα ...