Η αναζήτηση βρήκε 212 εγγραφές
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγω τον πιστευω,τακτικα οσες φορες τον εχω δει τοσο στην Β οσο κ στα καλοκαιρινα φιλικα,ηταν εκει που επρεπε κ μου φανηκε τιμιοτατος.Ποιος Γαλανοπουλος τωρα;ειναι κ χαρτινος εκτος απο γυαλινος.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Η βραδυνή βάρδια μας πούλησε χθες...άντε πάλι να μαζεύεται η πρωινή.
Το πρώτο κύμα αντίδρασης το φάγανε χθες, και δεν αγωνίστηκε καθόλου και εκτός παίζανε και ισοπαλία έφεραν με γκολ στο τέλος του αγώνα.
Το πρώτο κύμα αντίδρασης το φάγανε χθες, και δεν αγωνίστηκε καθόλου και εκτός παίζανε και ισοπαλία έφεραν με γκολ στο τέλος του αγώνα.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλο τζογαρει
- Τρί 19 Αύγ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψυχραιμη αντιδραση.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καημός του είναι να φύγει ο Σαββίδης (όπως και πολλούς άλλους) και να μάθει γιατί αγόρασε ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 14:53 »arrwstos
Εσύ γιατί απορείς??
Κανεις εμμονικά ακριβώς το αντίθετο
Καμιά διαφορά.

- Τρί 19 Αύγ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γεναρης αν παιξει σαν ατακα θα παιξει μονο για να κατευναστουν τα πνεύματα τυπου "θα επανελθουμε με καινούρια προταση τον Γεναρη" και για να δικαιολογηθει η μη επενδυση του συγκεκριμενου ποσου σε αλλους παιχτες. Αυτα δεν γινονται και το ξερουμε.
Tzimas joins the conversation
Τι σχεση ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
προβοκάτσια? πας καλα? αυτες ακριβως είναι οι δηλώσεις.
Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗς ΚΙΝΗΣΗς ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πραγματικά πώς υποτιμάτε έτσι τον Μιχαηλίδη ρε παιδιά; Απίστευτο. Πριν τον τραυματισμό του θεωρούνταν μεγαλύτερο ταλέντο του Κουλιεράκη.
Ο τραυματισμός του και η άνοδος του Κουλιε τον άφησαν πολύ πίσω.
Αξίζει την ευκαιρία. Δεν τον πήραν τα χρόνια. Συνεχώς βελτιώνεται και περιορίζει τα λάθη του ...
Ο τραυματισμός του και η άνοδος του Κουλιε τον άφησαν πολύ πίσω.
Αξίζει την ευκαιρία. Δεν τον πήραν τα χρόνια. Συνεχώς βελτιώνεται και περιορίζει τα λάθη του ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκολλάτε με τον Μιχα , το παιδί είναι παραπάνω από τίμιος.
Ξεχνάτε τα περσινά πλέι οφ όταν καιγόταν ο κώλος μας?
Πέρασε 2 τραυματισμούς όταν έπαιρνε τα πάνω του, έπεσαν όλοι πάνω του με αποτέλεσμα να κλείσει όλα τα social από τα αισχρά σχόλια που δεχόταν, πέρασε σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο ...
Ξεχνάτε τα περσινά πλέι οφ όταν καιγόταν ο κώλος μας?
Πέρασε 2 τραυματισμούς όταν έπαιρνε τα πάνω του, έπεσαν όλοι πάνω του με αποτέλεσμα να κλείσει όλα τα social από τα αισχρά σχόλια που δεχόταν, πέρασε σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Κούραση...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα πω κτ κ αν φαω μπαν δε θα κακολογησω ουτε θα θυμωσω αλλα δν μπορω αλλο..
Καλα ρε μαλακες δεν ντρεπεστε λιγο να μιλατε κ να απαξιωνετε ενα παληκαρι σαν τον Μιχαηλιδη επειδη εκανε 6-7 γκελες???ο Κουλιε ποσες ειχε κανει στν αρχη? Ενα παιδι που πανω στην εκτοξευση του επαθε χιαστο..τοτε να θυμησω ...
Καλα ρε μαλακες δεν ντρεπεστε λιγο να μιλατε κ να απαξιωνετε ενα παληκαρι σαν τον Μιχαηλιδη επειδη εκανε 6-7 γκελες???ο Κουλιε ποσες ειχε κανει στν αρχη? Ενα παιδι που πανω στην εκτοξευση του επαθε χιαστο..τοτε να θυμησω ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θεωρείς πως δεν βοηθάνε τα παιδιά μπορείς να πατήσεις ignore πάντως..άσε εμάς να τους διαβάζουμε..MikeStr4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:00 Οι insiders που ένα καλοκαίρι δεν έχουν πετύχει λεωφορείο στα 2 μέτρα - του blackzone τι έχουν να πουν ;;;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσαbeyes4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:41 Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά....
Ποιος Βολιακο ρε;ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
Περί αλλαγής οικονομικής πολιτικής
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι σωστά άλλωστε εσύ στο ποστ σου εκρινες το αν έπαιξαν οι παίκτες
Όχι αν τους πηραμε
Όχι αν τους πηραμε