Η αναζήτηση βρήκε 212 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εγω τον πιστευω,τακτικα οσες φορες τον εχω δει τοσο στην Β οσο κ στα καλοκαιρινα φιλικα,ηταν εκει που επρεπε κ μου φανηκε τιμιοτατος.Ποιος Γαλανοπουλος τωρα;ειναι κ χαρτινος εκτος απο γυαλινος.
από Maklaz
Κυρ 17 Αύγ 2025, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

Η βραδυνή βάρδια μας πούλησε χθες...άντε πάλι να μαζεύεται η πρωινή.

Το πρώτο κύμα αντίδρασης το φάγανε χθες, και δεν αγωνίστηκε καθόλου και εκτός παίζανε και ισοπαλία έφεραν με γκολ στο τέλος του αγώνα.
από Unpsofable78
Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Ρε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλο τζογαρει
από burbu
Τρί 19 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 14:53 »arrwstos
Εσύ γιατί απορείς??
Κανεις εμμονικά ακριβώς το αντίθετο

Καμιά διαφορά.
Ο καημός του είναι να φύγει ο Σαββίδης (όπως και πολλούς άλλους) και να μάθει γιατί αγόρασε ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚ :lol:
από tolis14
Τρί 19 Αύγ 2025, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γεναρης αν παιξει σαν ατακα θα παιξει μονο για να κατευναστουν τα πνεύματα τυπου "θα επανελθουμε με καινούρια προταση τον Γεναρη" και για να δικαιολογηθει η μη επενδυση του συγκεκριμενου ποσου σε αλλους παιχτες. Αυτα δεν γινονται και το ξερουμε.

Tzimas joins the conversation

Τι σχεση ...
από epitropos
Δευ 25 Αύγ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

προβοκάτσια? πας καλα? αυτες ακριβως είναι οι δηλώσεις.

Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ...
από theo G4
Δευ 25 Αύγ 2025, 15:59
Jump to forum
Jump to topic

Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗς ΚΙΝΗΣΗς ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ...
από Unpsofable78
Τρί 26 Αύγ 2025, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Πραγματικά πώς υποτιμάτε έτσι τον Μιχαηλίδη ρε παιδιά; Απίστευτο. Πριν τον τραυματισμό του θεωρούνταν μεγαλύτερο ταλέντο του Κουλιεράκη.

Ο τραυματισμός του και η άνοδος του Κουλιε τον άφησαν πολύ πίσω.

Αξίζει την ευκαιρία. Δεν τον πήραν τα χρόνια. Συνεχώς βελτιώνεται και περιορίζει τα λάθη του ...
από Maklaz
Τρί 26 Αύγ 2025, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκολλάτε με τον Μιχα , το παιδί είναι παραπάνω από τίμιος.
Ξεχνάτε τα περσινά πλέι οφ όταν καιγόταν ο κώλος μας?
Πέρασε 2 τραυματισμούς όταν έπαιρνε τα πάνω του, έπεσαν όλοι πάνω του με αποτέλεσμα να κλείσει όλα τα social από τα αισχρά σχόλια που δεχόταν, πέρασε σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο ...
από Dimitris_L4
Τρί 26 Αύγ 2025, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

Εγω θα πω κτ κ αν φαω μπαν δε θα κακολογησω ουτε θα θυμωσω αλλα δν μπορω αλλο..
Καλα ρε μαλακες δεν ντρεπεστε λιγο να μιλατε κ να απαξιωνετε ενα παληκαρι σαν τον Μιχαηλιδη επειδη εκανε 6-7 γκελες???ο Κουλιε ποσες ειχε κανει στν αρχη? Ενα παιδι που πανω στην εκτοξευση του επαθε χιαστο..τοτε να θυμησω ...
από Dimitrisou
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

MikeStr4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:00 Οι insiders που ένα καλοκαίρι δεν έχουν πετύχει λεωφορείο στα 2 μέτρα - του blackzone τι έχουν να πουν ;;;
Αν θεωρείς πως δεν βοηθάνε τα παιδιά μπορείς να πατήσεις ignore πάντως..άσε εμάς να τους διαβάζουμε..
από nunies4
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

beyes4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:41 Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά.... :roll:
Ποιος Βολιακο ρε;ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσα
Περί αλλαγής οικονομικής πολιτικής
από Equalizer
Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Ε ναι σωστά άλλωστε εσύ στο ποστ σου εκρινες το αν έπαιξαν οι παίκτες

Όχι αν τους πηραμε