Η αναζήτηση βρήκε 398 εγγραφές
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:
Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:
Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...
Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι δε προτάθηκε στον ΙΒΑΝ να γίνει διαχειριστής στο φόρουμ , είναι μια ΗΤΤΑ της δημοκρατίας.
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOU
Στείλε ΙΒΑΝ!
ΧΑΧΑΧΑ no pun ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Eμενα η ολοι ιστορια μου εχει δειξει δυο λυπηρα πραγματα για συνοπαδους:
1) Ηξερα οτι υπαρχουν πολλοι που δε συμπαθουν τον Ιβαν για διαφορους λογους, οκ, αλλα δεν περιμενα να αποδειχτει οτι καποιοι εχουν αποφασισει οτι θελουν να φυγει ο Ιβαν και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο και το πως θα γινει ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOU
Στείλε ΙΒΑΝ!
Έτσι όπως το ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγικά πράγματα ζούμε.
Ο ΠΑΟΚ , στον ΠΑΟΚ, στον ΠΑΟΚ ρε, δεν μπορούμε να γραφτούμε μέλη, πρέπει να λύσουμε την "υπόθεση Ρίμαν" πρώτα, το αίνιγμα της Σφίγγας και κάτι διαφορικές εξισώσεις.
Αυτοί που είπαν ότι όποιος θέλει γίνεται μέλος.
Αυτό και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβει κανείς ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ σε όσους επιχειρούν τώρα να εγγραφούν, αν δεν έχω καταλάβει λάθος, δεν παρασχέθηκε κάποια διαβεβαίωση ότι οπωσδήποτε το αίτημά τους θα γίνει δεκτό. Όταν συνεδριάσουν οι αρμόδιοι, θα φανεί. Προς τι τέτοια πρεμούρα και σπουδή υπεράσπισης; Η δε επίκληση των προγόνων μας, με βάση ακραία ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναμένω με τρομερό ενδιαφέρον να δω τι νέα δικαιολογία θα βρεθεί
Ελπίζω να μην έχουμε νέα δράματα τη Δευτέρα με αλλαγμένα κειμενα
Θα τους προσφέρουν οι παετζήδες του ασετζήδες Σουρωτή ήδη στα ποτήρια αντί για σφραγισμένη Δουμπιά και θα αποχωρήσουν οι τελευταίοι, αλαλάζοντες ότι αισθάνθηκαν ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Η επικλήση στην ... κοινή λογική, λοιπόν, καταδεικνύει - σε εμένα τουλάχιστον - ότι έχουν συμπεριληφθεί στο κωλόχ εεε το μνημόνιο της ΑΣτοάς όροι, ερωτοτροπούντες με τον παραλογισμό.
Πάντως μου αρέσει πολύ η στάση, έστω σε επίπεδο διαρροών, από μέρους της ΠΑΕ. Δεν οξύνει τα πνεύματα, δεν αντιδρά με ...
Πάντως μου αρέσει πολύ η στάση, έστω σε επίπεδο διαρροών, από μέρους της ΠΑΕ. Δεν οξύνει τα πνεύματα, δεν αντιδρά με ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην αρχή εξουσιοδοτήσαν 15 άνθρωποι τον Κατσαρή να υπογράψει με τον Μυστακίδη.
Στη συνέχεια ορισμένοι εξ αυτών διαφοροποιήθηκαν και ζήτησαν η προτεραιότητα στον Σαββίδη να είναι ουσιαστική και όχι προσχηματική.
Συμφώνησαν όλοι (;) να συσταθεί η τριμελής επιτροπή αποτελούμενη αποκλειστικά από ...
Στη συνέχεια ορισμένοι εξ αυτών διαφοροποιήθηκαν και ζήτησαν η προτεραιότητα στον Σαββίδη να είναι ουσιαστική και όχι προσχηματική.
Συμφώνησαν όλοι (;) να συσταθεί η τριμελής επιτροπή αποτελούμενη αποκλειστικά από ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 01:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα κανω μια αλλη ερωτηση.
Αν ακριβως το ιδιο μνημονιο παει στον Μυστακιδη θα το δεχθει?
Το ... μουνημόνιο, που θα προταθεί, αν έρθει η ευλογημένη για τους τσάτσους εκείνη στιγμή, στον υπερπαγκόσμιο Θεσσαλονικέα, μην μπερδεύεσαι, θα είναι της εξής μορφής
https://i.ibb.co/9S3DY3x/blowjob ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχιζει και ξεφεύγει το πράγμα.
Ξεκινώντας απο τα απλα , βασικά, όταν κάνεις διαπραγματεύση κοιτάς τι δίνεις και τι παίρνεις.
Ο ΑΣ δίνει ένα οικοπεδο, το οποιο στην τελική μπορεί να μην και το μοναδικό στο οποιο μπορεί να γίνει το γήπεδο.
Η οποια υπεραξία του γηπεδου, του ονόματος, ειδικά στη ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Προδοσία, προδοσία , πουστιά μεγάλη, στήσιμο , τρύπημα .
Ούτε βλακεία, ούτε χαζομαριτσες. Φτάνει πια με τα μισολογα.
Εχθροί του ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο μεθαύριο και κάθε φορά στο εξής πρέπει να παίρνουμε θέση , να ακούν τα ονόματά τους. Να καταλάβουν ότι είναι εχθροί.
Δεν είναι κάποιοι που έκαναν ...
Ούτε βλακεία, ούτε χαζομαριτσες. Φτάνει πια με τα μισολογα.
Εχθροί του ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο μεθαύριο και κάθε φορά στο εξής πρέπει να παίρνουμε θέση , να ακούν τα ονόματά τους. Να καταλάβουν ότι είναι εχθροί.
Δεν είναι κάποιοι που έκαναν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...