Η αναζήτηση βρήκε 192 εγγραφές

Return

από GEOL
Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD

Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:03
Λεμεσος4 έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:02 Συγχαρητήρια σε ολους. Φοβερη συγκεντρωση ιδιαίτερα απο τους αμυντικους. Ζαφειρης διαμαντι παικτααρααας. Οπαλ Αλεξανδριτης και βαλε.
Ο Αλεξανδριτης ειναι ευθραστο ορυκτο (γαμω την δουλεια μου γαμω). :lol:
Όχι δα και τόσο εύθραυστο!
από GEOL
Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Προσοχή τώρα στη λειβαδιά! Στο μόνο ματς που θα κλείσει τα πόδια θα είναι στην Τούμπα. Κατά τα άλλα τους παίζει πλέον όλους μέσα - έξω with the legs open. Το θέλατε και στα πλει-οφ το πο@@@@κι :mrgreen:
από GEOL
Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Βιάζομαι ίσως λιγάκι, αλλά η τετράδα των πλει-οφ για το πρωτάθλημα βγήκε ήδη. Έχει πλέον ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία να μην γίνουν ομορφιές στην κλήρωση για τη σειρά των αγώνων. Όλα ντέρμπι θα είναι, τουλάχιστον να παιχτούν με τρόπο που να μην μπορούν να μας στήσουν οι κάτω. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιος ότι οι ...
από GEOL
Τρί 10 Μαρ 2026, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ηθικό έλλειμμα! Πάντα, υπήρχε απ'ότι φαίνεται, αλλά μετά τον Ιούνιο πέρυσι εκδηλώθηκε σε όλο του το μεγαλείο.
από GEOL
Τρί 10 Μαρ 2026, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 19:35 Με την Εθνική δεν είδα στον Κουλιε κάτι φοβερό, κάτι που να αποδεικνύει ότι στη Γερμανία έχει βελτιωθεί και είναι καλύτερος του φετινού Μιχα. ΟΚ η Εθνική δεν είναι όσο ενδεικτική είναι η ομάδα του, οπότε έχω τις επιφυλάξεις μου.
Με ποιά Εθνική?? Αποστόλη, πολύ φιλικά έτσι? Πολύ φιλικά το τονίζω!
από GEOL
Τετ 11 Μαρ 2026, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Amsterdamer_87 έγραψε: Τετ 11 Μαρ 2026, 09:51 Μεγαλη μουφα προπονητης ο Τουντορ..
Μιλαμε για μεγαλη απατη..
Αυτός σαν προπονητής παίζει να είναι ότι ήταν ο Λεβέκ σαν ποδοσφαιριστής. Ισοδύναμα!!!
από GEOL
Τετ 11 Μαρ 2026, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είστε εξουσιοδοτημένος (-η) να αναγνώσετε αυτή τη Δ. Συζήτηση.
από GEOL
Σάβ 14 Μαρ 2026, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Όλες ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι επαρχιακές ομάδες υποδέχονται τους 3 του ΠΟΚ με ανοικτά τα πόδια. Δείτε και τα σημερινά :mrgreen: Σκίζονται και με μας για να μην γκρινιάζουν τα αφεντικά και όλα υπέροχα σε αυτό το καφενείο που ζούμε.
από GEOL
Τρί 17 Μαρ 2026, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Αύριο ανεβαίνει ο Χρυσοχοΐδης στη Θεσσαλονίκη διαβάζω και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Για να δούμε αυτοί που δεν θέλουν να τους αποκαλούμε ΑΡΔ θα ρωτήσουν γιατί τη μέρα της δολοφονίας αντί να τους μαντρώσουν όλους όπως έκαναν με τον Άλκη (και καλά έκαναν) άφησαν ελεύθερο τον σούπερ 3 να ...
από GEOL
Τρί 17 Μαρ 2026, 18:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD

Διπλά πανηγύρια φέτος λόγω κατάκτησης μιλκομπούκαλου καπ και γιουρόπα από τους συνεπέστερους εκπροσώπους της βαλκανικής κολομπίας στας Ευρώπας!!!

Θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις, αδερφέ. Και σε γενναία ποσότητα κιόλας! :lol:

Κράτα λίγο και για μας! Προβλέπω πως θα το χρειαστούμε σίγουρα το ...
από GEOL
Πέμ 19 Μαρ 2026, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Επειδή από πεντάχρονο δεν έβγαλα ποτέ τα ασπρόμαυρα γυαλιά, θα πω ότι χέ@@@κα για το ranking της Ελλάδας, και ότι αυτό συνεπάγεται. Όλο το οικοδόμημα ζέχνει από παντού, θα κάτσω εγώ τώρα να περιμένω πρόκριση της βαζέλας για την κατάταξη της Ελλάδας! Τι λέτε ρε?
από GEOL
Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δυστυχώς εδώ και πάρα πολύ καιρό στον ΠΑΟΚ ισχύει το ρητό "Μειτέ ή θάνατος". Ε, αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα, να μπλοκάρει ο Λουτσέσκου, όλη η ομάδα και ολόκληρος ο σύλλογος, λόγω της απουσίας ενός μόνο παίκτη. Φτάνει πια!
από GEOL
Δευ 23 Μαρ 2026, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Μόνο ένα σχόλιο που απευθύνεται στον γιατρό του forum: Γιατρέ μου ετοίμασε τη λίστα με τα χάπια που θα πάρουμε στη ΦΙΕΣΤΑ ΤΙΤΛΟΥ στο ναό.
από GEOL
Τρί 24 Μαρ 2026, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Με το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει βάλει από κάτω τουλάχιστον τη σερβιέτα.

Η φίλη μας η ΔΕΑΒ πότε αναλαμβάνει δράση; Υποθέτω πως ξεκίνησαν να μελετάνε ήδη το πρόγραμμα της κλήρωσης. Δε θα αργήσει να εμφανιστεί, εκτιμώ.

Ακούω ότι σκέφτονται να μας τιμωρήσουν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ...