5.Γιάννης Μιχαηλίδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Με την Εθνική δεν είδα στον Κουλιε κάτι φοβερό, κάτι που να αποδεικνύει ότι στη Γερμανία έχει βελτιωθεί και είναι καλύτερος του φετινού Μιχα. ΟΚ η Εθνική δεν είναι όσο ενδεικτική είναι η ομάδα του, οπότε έχω τις επιφυλάξεις μου.
Εσύ Καναδέ είσαι σεσημασμένος!Όπως είπα και χθες , διάβασα όλο το τόπικ του Μιχαηλίδη.. Να ξέρεις σε ψάχνουμε!!!Montrealiotis έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 18:55Ναι μωρέ, αλλά τι πειράζει; Συζήτηση καφενείου κάνουμε!renegade έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 17:38 Συγνώμη που θα το πω αλλά η όλη συζήτηση μπαζει από παντού.
Γραμμικές συγκρίσεις όπου στον αθλητισμό είναι από άστοχες ως τελείως λανθασμένες.
Αυτό δεν αλλάζει όμως ότι ο Κουλιερακης είναι καλύτερος![]()
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Χωρικός έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 20:33Εσύ Καναδέ είσαι σεσημασμένος!Όπως είπα και χθες , διάβασα όλο το τόπικ του Μιχαηλίδη.. Να ξέρεις σε ψάχνουμε!!!Montrealiotis έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 18:55Ναι μωρέ, αλλά τι πειράζει; Συζήτηση καφενείου κάνουμε!renegade έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 17:38 Συγνώμη που θα το πω αλλά η όλη συζήτηση μπαζει από παντού.
Γραμμικές συγκρίσεις όπου στον αθλητισμό είναι από άστοχες ως τελείως λανθασμένες.
Αυτό δεν αλλάζει όμως ότι ο Κουλιερακης είναι καλύτερος![]()
![]()
![]()
Αααα είναι φαν του Κουλιε
Για αυτό είναι καλύτερος κι όχι ισάξιος
Καναδέ σε πειράζω....
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- Montrealiotis
- Montrealiotis
Οχι ρε πστ! Με πιάσατε
Η αλήθεια είναι ότι εκνευρίστηκα πολλές φορές με τον Μιχαηλίδη και από ένα σημείο και μετά, στα 24 του, δεν περίμενα ότι θα προλάβαινε το τρένο.
Τα κατάφερε όμως, παρά τους τραυματισμούς και τον χαμό του πατέρα του και του αξίζουν συγχαρητήρια!
Το ίδιο και στους διοικούντες που επέμειναν να στηριχθουν πάνω του, και με έβγαλαν για ακόμα μια φορά αμπαλο!
Η αλήθεια είναι ότι εκνευρίστηκα πολλές φορές με τον Μιχαηλίδη και από ένα σημείο και μετά, στα 24 του, δεν περίμενα ότι θα προλάβαινε το τρένο.
Τα κατάφερε όμως, παρά τους τραυματισμούς και τον χαμό του πατέρα του και του αξίζουν συγχαρητήρια!
Το ίδιο και στους διοικούντες που επέμειναν να στηριχθουν πάνω του, και με έβγαλαν για ακόμα μια φορά αμπαλο!
Με ποιά Εθνική?? Αποστόλη, πολύ φιλικά έτσι? Πολύ φιλικά το τονίζω!ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 19:35 Με την Εθνική δεν είδα στον Κουλιε κάτι φοβερό, κάτι που να αποδεικνύει ότι στη Γερμανία έχει βελτιωθεί και είναι καλύτερος του φετινού Μιχα. ΟΚ η Εθνική δεν είναι όσο ενδεικτική είναι η ομάδα του, οπότε έχω τις επιφυλάξεις μου.
- These users thanked the author GEOL for the post:
- ΑποστόληςΑ
καλά είχαμε μάθει στα 2 ματς ανά εβδομάδα. Τώρα που θα έχουμε 1 θα κάνουμε την τρίχα τριχιά.
- These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
- Montrealiotis