Η αναζήτηση βρήκε 194 εγγραφές

Return

από GEOL
Πέμ 09 Απρ 2026, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

PaokCuba4 έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 18:17
GEOL έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 18:17 Σε ποιό κανάλι το βλέπουμε? Μόνο λειτουργία βλέπω!
ΕΡΤ Sports 1 στο ΕΡΤFlix.
THNX!
από GEOL
Πέμ 09 Απρ 2026, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Αυτός ο Πετρέας φέρνει σε μπακασέτα?
από GEOL
Πέμ 09 Απρ 2026, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Κάποιοι λέγατε για βάζελο και χαρτοκυλότα στους τελικούς Europa - Conference! Τι έγινε αδέλφια?
από GEOL
Τρί 14 Απρ 2026, 07:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Όπως διανορφώθηκε το bracket, στην Ανατολική θα ήθελα τελικό Μπόστον-Ντιτρόιτ. Ντιτρόιτ - Κλίβελαντ νομίζω πως δεν γίνεται για τελικός της Ανατολής.
από GEOL
Πέμ 23 Απρ 2026, 12:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1

Αυτά που με εκνεύρισαν για ακόμη μία φορά (εκτός από τους διαιτητές)

Αυτό το πράγμα με το κάπνισμα. Ελπίζω από του χρόνου να γίνει κάτι και να μην έχουμε τον κάθε κάφρο να καπνίζει λες και είναι σπίτι του.

Αυτοί στα κορτ σιτς που αρχίζει το ημίχρονο και έρχονται μετά από λίγα λεπτά αργά αργά από ...
από GEOL
Πέμ 23 Απρ 2026, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Γίνεται να πέσει η Τότεναμ? Ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ χίλιες φορές φούντο η Τότεναμ!
από GEOL
Παρ 24 Απρ 2026, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30

markos4 έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 18:20 Παιδιά το ξαναγράφω…

Επειδή από την φύση μου είμαι τυχερός.Βρισκω να παρκάρω στο λεπτό όταν εσείς θα ψάχνατε για ώρες.Γενικοτερα είμαι γουρλής σε αυτά.

Βρείτε μου 1-2 εισιτήρια και αφήστε επάνω μου το κύπελλο.

:mrgreen: :mrgreen:
Post of the day :lol:
από GEOL
Κυρ 26 Απρ 2026, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχουν διάφορες προϋποθέσεις για να πηγαίνει (ή ακόμη και να παρακολουθεί απλά τηλεοπτικά) κόσμος μαζικά στο βόλεϊ. Η πρώτη και κυριότερη είναι να έχεις διοίκηση σοβαρή. Εγώ που παρακολουθώ απ' έξω απ' έξω το τμήμα πχ, μπορώ να θυμηθώ πόσες παλινωδίες, στα όρια της γελοιότητας, που έχουν γίνει ...
από GEOL
Κυρ 26 Απρ 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Μετά τα 2 τελευταία ατυχή αποτελέσματα, βλέπω πως το αυγό του φιδιού αρχίζει πάλι να εκκολάπτεται, υπό τη μορφή συγκαλλυμένης αμφισβήτησης του Ιβάν. Είμαι ξεκάθαρα καχύποπτος μετά τα όσα έγιναν πέρυσι. Γράφονται πολλά πράγματα που φαίνονται αθώα, ή αόρατα, χωρίς να είναι!
από GEOL
Τρί 28 Απρ 2026, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Αν μπορώ να εκφέρω άποψη για τον Ναζ, θα έλεγα πως καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι.
από GEOL
Παρ 01 Μάιος 2026, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Οι Νικς έτοιμοι πέρασαν εύκολα τους Χοκς χθες βραδυ και 4-2. Οι Χοκς πέρυσι εδειξαν οτι θα το έχουν φέτος και ειναι ομαδα που αξιζει να παρακολουθήσεις D.Daniels J.Johnson Alexander-Walker και απο το χειμώνα McCollum και Cuminga, δεν ειναι έτοιμοι αλλα δεν τους λείπουν και πολλα, στους ψηλούς ομως ...
από GEOL
Παρ 01 Μάιος 2026, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Διαβάζω σε πρωτοσέλιδα ο Φούντας ενδιαφέρει μεγάλη Ελληνική ομάδα. Λέω για μας δεν είναι, κάτι θα είχε ακουστεί. Οπότε το μυαλό μου πήγε σε κάποιον από τους άλλους τρείς. Χτυπάω την είδηση και τι ανακαλύπτω: λήκι :lol: :lol:
από GEOL
Παρ 08 Μάιος 2026, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Ο σπήκερ στο βαζελινάδικο "υγρός" τώρα που επέστρεψε ο βάζελος :mrgreen:
από GEOL
Σάβ 09 Μάιος 2026, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3

Η αεχ με Ρότα, Μουκουντί, Πινέδα, Μαρίν και βάλε να παίζουν 50 ματς δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και εμείς βγάλαμε ρεκόρ Γκίνες. Οι παίκτες μας βγάζουν μυϊκό τραυματισμό ακόμα κι όταν περπατούν για να ξεκινήσουν την προπόνηση. Αυτό το φετινό είναι ένα θέμα που πρέπει να το δουν στην ομάδα από ...
από GEOL
Σάβ 09 Μάιος 2026, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3

Το μεγάλο θέμα geol είναι ότι πρέπει να καλύψουμε διαφορά 6 βαθμών σε 3 ματς και δυστυχώς όπως είναι τα πράγματα, μόνο με ευθυγράμμιση πλανητών θα επιτευχθεί αυτό. Ο βάζελος κατεβαίνει αύριο με απουσίες και με παίκτες που σε 10 μέρες θα έχουν πάρει πόδι.

Γιατρέ τα πράγματα είναι όπως τα λες και ...