Η αναζήτηση βρήκε 11 εγγραφές
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Διευκρινίστε και σε μένα τον αγράμματο ποιός είναι ο Μυστα για να ξέρω για ποιόν θα φωνάζω τα συνθήματα όταν θα είμαι μόνος μου στην Τούμπα 

- Τετ 09 Ιούλ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δυσκολεύομαι πολύ να πάρω στα σοβαρά τα γραφόμενα του.Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 14:20 Είμαστε κοντά σε μεσοεπιθετικό που είναι έξτρα κίνηση από αυτή του χαφ.
Τάδε εφη Κόλκας
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Τι εγγυητική να καταθέσει ο Ιβάν, και μάλιστα σε 6 μήνες? Τι είναι αυτά που γράφονται? Του αλλουνού είναι "εγγυητική"?
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
The trolls are back 

- Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Δεν νομίζω οτι εξυπηρετεί κατι το dislike. Αν διαφωνεις κάπου, γραφεις που διαφωνεις. Αν κατι παραβιαζει κανονες, τρολαρει, σπαμαρει κλπ υπαρχει και το report.
Αυτή είναι μια σωστή πρόταση, θεωρώ όμως ότι θα ανοίγει την πόρτα για ατέρμονες αντιπαραθέσεις. Ο τρόπος που γράφουν κάποιοι ελάχιστοι ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανάρτηση που ταυτίζει Ιβάν με τον υπόλοιπο βόθρο είναι απλά κατάπτυστη και με προσβάλει σαν Παοκτσή!
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμφανίστηκε ένας αόρατος "Θεσσαλονικεύς" και μας έκανε τριμπ@@@@λο με τις μεθόδους του 

- Τετ 06 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Φρατέλι ρε μλκ! Συγκινήθηκα!
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο στο απειλητικό e-mail θα σταθώ, για τα υπόλοιπα θα αναλάβει ο ΙΒΑΝ και θα τοποθετηθεί καταλλήλως. Με το απειλητικό e-mail πας αμέσως και κατευθείαν στην Διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και καταγγέλεις έγκλημα του κυβερνοχώρου. Το έκαναν????
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο στο απειλητικό e-mail θα σταθώ, για τα υπόλοιπα θα αναλάβει ο ΙΒΑΝ και θα τοποθετηθεί καταλλήλως. Με το απειλητικό e-mail πας αμέσως και κατευθείαν στην Διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και καταγγέλεις έγκλημα του κυβερνοχώρου. Το έκαναν????
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα, η όποια, ημισοβαρή έστω, κουβέντα για τη σημερινή παράσταση, που έδωσαν οι συγκεκριμένοι τυπίσκοι, σταμάτα στη ... συγκλονιστική αποδοχή ακόμα κι από μέρους του Θεσσαλονικέως Αριστοτέλους Μυστακίδη ότι προηγείται ο Σαββίδης στο πρότζεκτ "ανέγερση της νέας Τούμπας"!
Λίγη τσίπα, μωρέ ...