Η αναζήτηση βρήκε 135 εγγραφές
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Πριν ξεκινήσουμε για Τούμπα προτείνω να έχουμε, ο κάθε ένας από εμάς, και ένα μπουκάλι νερό των 500 και να το κουνάμε, 27000 πετσιά, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάτι σαν χορογραφία ρε παιδί μου, δικής μας έμπνευσης! Έτσι θα στείλουμε και ένα μήνυμα συμπαράστασης στους ανθρώπους of my ass που ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Με πενηνταρίσια διαιτησία ο λαγός δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ τύχη σήμερα.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Πριν τον αγώνα έγραψα ότι με πενηνταρίσια διατησία σήμερα δεν θα χάναμε. Και είδαμε όλοι τι έγινε! Κακοί κατά διαστήματα ίσως, γήπεδο χάλια σίγουρα, Ραζβάν ντεφορμέ ΟΚ, αλλά ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΕ Ο ΜΛΚΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ σήμερα!
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Το έβλεπα το παιχνίδι. Μαγική εικόνα το σκορ. Ο κόρακας το γάμησε με τις αποφάσεις του. Οι Δανοί αυτοκτόνησαν. Στο 1 1 είχαν 16 τελικές και οι Σκωτσέζοι 1, αυτή στο πλεχτό.
Εννοείται με τους μαχητές Σκωτσέζους ήμουν αλλά είναι από τα παιχνίδια που λες κρίμα κι άδικο.
Και δεν είδες Μασούρα ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Μια διαπραγμάτευση - οποιαδήποτε - πρέπει να διέπεται από μια βασική αρχή: win - win. Θέλεις 10.500 τετραγωνικά και εγώ σου δίνω 9000? Αν οι δύο πλευρές ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να υπάρξει συμφωνία, ο ένας θα ανέβει, ο άλλος θα κατέβει και κάπου στη μέση θα λήξει το θέμα. Αυτή είναι η βασική αρχή σε ένα ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 05:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Επέστρεψες ρε μλκ! Καιρός ήταν, έλειψες! Έλειψες πάρα πολύ.
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Μεγάλε Δάσκαλε και καθοδηγητή, καλώς ήρθες πίσω! Όλα τα doomlordσκυλα περιπλανηθήκαμε για μεγάλο διάστημα στα σκοτεινά μονοπάτια του χάους, όμως αντέξαμε και βλέπουμε επιτέλους πάλι το φως!
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
MORDOR!!!
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Τα σκουλήκια για να ηρεμήσουν τα πρόβατα τους μετά τις εξελίξεις με Μυστακίδη, ανακάλυψαν ενδιαφέρον για την παε τους από δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία! :lol: :lol:
Εγώ πάντως είμαι μέσα. Να τους αναλάβει. Μόνο έτσι υπάρχει μια κάποια περίπτωση να σταματήσουν να λειτουργούν ως πουτ@ν@κια ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
στην στοά που έχω πάρε δώσε, βρώμισε ένα όνομα. Steve Apostolopoulos. Μάλλον παπάς.
Ο συγκεκριμένος είναι Ελληνο-καναδός δισεκατομμυριούχος και μέχρι τώρα έχει προσπαθήσει να πάρει μία ομάδα του NFL και τους Charlotte Hornets με προτάσεις κάποια δισ και οι δύο περιπτώσεις. Πάρα πολλά λεφτά ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεταξύ 5 και 6 το βλέπω!
- Παρ 05 Δεκ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Αν Μάκη μου δεν είχες ποντάρει σε λάθος άλογο για τη θέση του προπονητή, τώρα θα ήσουν στην κλήρωση, ωραίος και χλιδάτος. Και δεν θα είχες στερήσει και από κάποια αξιόλογα παιδιά τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη προκειμένου να παίζει ο μπακαπέφτας, ο σπυριάρης, ο σιώπης, ο ...
- Σάβ 06 Δεκ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
Να θυμίσω ότι το 2019 ο Μάρκ Γκασόλ έριχνε αλύπητο ξύλο στον Γιάνναρο, στους ημιτελικούς, με την πλήρη ανοχή των διαιτητών! Ίσως εκείνη την χρονιά να είχε προ-αποφασιστεί να χαρούν λιγάκι και στον Βορρά!. Ο Leonard βέβαια πέταγε φωτιές τότε.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρουσι Chery-ΠΑΟΚ, 14/12, 13:00, ΕΡΤ2
Το cherry blossom δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ πλέον και το γύρισαν στα τρίποντα
2/16 και 12% 
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρουσι Chery-ΠΑΟΚ, 14/12, 13:00, ΕΡΤ2
Τι έβαλες ρε αλήτη!!!