Η αναζήτηση βρήκε 66 εγγραφές
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Πριν ξεκινήσουμε για Τούμπα προτείνω να έχουμε, ο κάθε ένας από εμάς, και ένα μπουκάλι νερό των 500 και να το κουνάμε, 27000 πετσιά, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάτι σαν χορογραφία ρε παιδί μου, δικής μας έμπνευσης! Έτσι θα στείλουμε και ένα μήνυμα συμπαράστασης στους ανθρώπους of my ass που ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Με πενηνταρίσια διαιτησία ο λαγός δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ τύχη σήμερα.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Πριν τον αγώνα έγραψα ότι με πενηνταρίσια διατησία σήμερα δεν θα χάναμε. Και είδαμε όλοι τι έγινε! Κακοί κατά διαστήματα ίσως, γήπεδο χάλια σίγουρα, Ραζβάν ντεφορμέ ΟΚ, αλλά ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΕ Ο ΜΛΚΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ σήμερα!
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Το έβλεπα το παιχνίδι. Μαγική εικόνα το σκορ. Ο κόρακας το γάμησε με τις αποφάσεις του. Οι Δανοί αυτοκτόνησαν. Στο 1 1 είχαν 16 τελικές και οι Σκωτσέζοι 1, αυτή στο πλεχτό.
Εννοείται με τους μαχητές Σκωτσέζους ήμουν αλλά είναι από τα παιχνίδια που λες κρίμα κι άδικο.
Και δεν είδες Μασούρα ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Μια διαπραγμάτευση - οποιαδήποτε - πρέπει να διέπεται από μια βασική αρχή: win - win. Θέλεις 10.500 τετραγωνικά και εγώ σου δίνω 9000? Αν οι δύο πλευρές ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να υπάρξει συμφωνία, ο ένας θα ανέβει, ο άλλος θα κατέβει και κάπου στη μέση θα λήξει το θέμα. Αυτή είναι η βασική αρχή σε ένα ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 05:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Επέστρεψες ρε μλκ! Καιρός ήταν, έλειψες! Έλειψες πάρα πολύ.