Η αναζήτηση βρήκε 135 εγγραφές
- Δευ 05 Ιαν 2026, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Μπέτις σίγουρα φιλαράκι μου !
Πώς ξέρεις πως με λένε ;;; :D
Κι εγώ τώρα ,βλέπω ότι δεν μπορώ Κυριακή με ΟΦΗ.
Σίγουρα την Πέμπτη με Μπέτις,εκεί θα είμαι,κατά τις 17.30 έξω από την 7,στο καλαμάκι (σουβλάκι)όλο μέλι.
Εεε καλά,δεν χρειάζεται...όπως γνωρίστηκα με τον καρπουζα....
Θα σου πω τι θα ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Πρόσεξα ότι όλο και λιγότεροι πάνε στο σκουλικάου. Τι έγινε, δεν πιστεύουν πια στον τίτλο?
- Δευ 12 Ιαν 2026, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ, 13/1, 21:00, ΕΡΤ2
Τι Surne και μλκς! Εμείς έχουμε Sourme εδώ μέσα!
100 χρόνια πιο μπροστά είμαστε.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Καταραμένες ιώσεις! Κυριολεκτικά μας αποδεκάτισαν

- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι άλλο έπιασεwickerman έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 20:53 Ο άλλος ο πουσταράς ο Ταρεμί νομίζει έχουμε ακόμη Θεοφάνεια. Τόσες βουτιές έκανε τον σταυρό δεν μπόρεσε να τον πιάσει.![]()
![]()
![]()
![]()
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κανένας γάβρος είχε πετάξει χθες γκολ σαν του Μύθου, σήμερα θα διαβάζαμε για 50 μύρια ακατέβατα, ο δε γκάνταλφ θα τον είχε καλέσει στην αιθνική νυχτιάτικα!
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Λίγα είναι τα αυθεντικά Doomlord-σκυλα εδώ μέσα, γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Είμαστε αυτοί που δεν χάσαμε την πίστη μας στον μεγάλο ηγέτη όταν αποσύρθηκε για meditation και self-awareness στα βουνά! Σήμερα αν μας πεί πριν το ματς ξερό διπλό, θα έρθει άσσος από την Τούμπα μέχρι τη Γη του Πυρός :lol ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Απίστευτο ματς από τους 2 πλάγιους μπακ [και όχι μόνο αυτούς]!
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τα είπατε όλα αλλά θέλω να σταθώ στον Μιχαηλίδη: αυτές σου οι μπαλιές των 50 - 55 μέτρων διαλύουν κάθε οργανωμένο σύστημα και κάθε οργανωμένη άμυνα. Σε κάποια στιγμή του παιγνιδιού, στην αρχή, είμαστε σε φάση άμυνας, 55αρα μπαλιά ο Γιαννάκης, τετ α τετ για γκολ ο Γιακουμ 
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μέσα Φεβρουαρίου, αν θαυματουργά δεν αποδεκατιστεί η βασική μας εντεκάδα κατά 7/11 από κοξάκι, ελονοσία, φυματίωση ή κάτι παρεμφερές, ο απόηχος της πούτσας που θα πέσει στην τσόντα του ποκ θα ταξιδέψει μέχρι τη στρατόσφαιρα. Αυτά τα ολίγα και υπομονή.
Η Ε.Ο. θα κάνει all in στο σκουλικάου στις 8 ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Πολύ το κουράζουμε, δωθηκε η ομάδα μαζί με το γήπεδο για 49 χρόνια, με μοναδικό τίμημα 4 εκατομμύρια, χωρίς κανένα καπέλο.
Επαναλαμβάνω ομάδα και γήπεδο με 4μυρια.
Και βγαίνει ο άλλος και σου λέει τελικά θα τα πάρω με 2 κι ας συμφώνησα για 4.
Καλωσήρθατε στον πλανήτη των διαπραγματεύσεων των ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Χωρίς φανφάρες και μεγαλοστομίες ξέρουμε όλοι πως θα σταθείς με τον τρόπο σου εκεί που πρέπει. Τη χαρά στις οικογένειες και τους φίλους των 7 πίσω δεν ξέρω αν ποτέ θα μπορέσεις να την ξαναφέρεις, φαντάζει απίθανο. Είμαι σίγουρος όμως ότι στην φιέστα κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος θα έχουν ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Ένα γελοίο ανθρωπάκι μας σφύριξε σήμερα. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ε ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ! Εμάς ρε γελοίε μας χτύπησε ο θάνατος, μαζί σου θα ασχολούμαστε σκουπίδι?
- Παρ 30 Ιαν 2026, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Με το ανέκδοτο που έχουμε στον πάγκο, και 100-0 να μας έπαιζαν πάλι έξω θα είμαστανthomas Murg έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 17:20 Εν όψει των αγώνων της εθνικής για το μουντιάλ ο νικοβλακοπουλος είχε αναφέρει σχετικά με τις διαιτησίες που θα είχε η εθνική ότι ο Θόδωρος ξέρει πρέπει να κάνει. Μάλλον μλκς έλεγε.