Η αναζήτηση βρήκε 563 εγγραφές

Return

από tolis14
Δευ 19 Ιαν 2026, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Καλά νταξ αν θες φίλε χωρικέ να σου στείλω τις φάσεις με τη Μάλμε μήπως δεν το δες το ματς. Σαστρε δεν υπάρχει για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και αυτή την αισιοδοξία επειδή κέρδισες τον πεθαμένο γαύρο την ξέρω 1-2 τραυματισμούς και ένα αποκλεισμό στο κύπελλο και να τα τα λαϊκά δικαστήρια και ο ...
από tolis14
Δευ 19 Ιαν 2026, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Καλά δεν είπες ακριβώς αυτό. Είπες κερδίσαμε τον πεθαμένο γαύρο. Αυτό ούτε πολύ καλό, ούτε πολύ ακριβές ακούγεται. Παρεμπιπτόντως κι εμείς είχαμε παίκτες απροπόνητους και προερχόμενους απο ιώσεις στον συγκεκριμένο παιχνίδι
από tolis14
Τρί 20 Ιαν 2026, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Υπαρχει μια εσωτερικη παλη,απο την μια θελω να αποκλειστει εως κ ξεφτιλιστει ο γαυρος σημερα κ την επομενη βδομαδα,απο την αλλη θελω να προκριθει για να εχει αλλα 2 ζορικα παιχνιδια στην πλατη του.

ΚΑΚΩΣ πολυ ΚΑΚΩΣ
Καθε ηττα της ΕΟ ειναι νικη της ανθρωπότητος
Ειμαστε εδω και τοσες χιλιάδες ...
από tolis14
Τρί 20 Ιαν 2026, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά είμαστε πολύ υπεράνω οπαδοί, αυτό έχω καταλάβει. Αυτή την κατανόηση και δικαιολογηση των πάντων που δείχνουμε προς τους άλλους μονο να δείχναμε και για την ομάδα μας κάποιες φορές. Καλός ο Ολυμπιακός σήμερα, που προηγείται με 0 ευκαιρίες υπέρ, 10 ευκαιρίες μαλλιά κατά. Τι άλλο θα διαβάσουμε
από tolis14
Τετ 21 Ιαν 2026, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε και λέμε λοιπόν για την ομαδα:

1: Ακαδημίες που παράγουν συνέχεια καλούς νέους παίκτες

2. Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Μιχαηλίδης, Χατσίδης, Μύθου, Γιακουμάκης στην ίδια ομάδα, και έρχονται και άλλοι από πίσω

3. Καλό ποδόσφαιρο, αποτελέσματα, συμμετοχή σε 3 στόχους

4. Υψηλά συμβόλαια και ...
από tolis14
Τετ 21 Ιαν 2026, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Από πού προκύπτει ότι ο προπονητής δεν έχει ζητήσει παίκτες;
Το έχει δηλώσει ο ίδιος ή επειδή έτσι λέει ο Κόλκας και θα πρέπει να τον πιστέψουμε, ως έγκυρο και έγκριτο ρεπόρτερ;

Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα ούτε αν έχει ζητήσει, ούτε αν δεν έχει ζητήσει. Οπότε ότι συζητείται εδώ είναι θεωρητικό ...
από tolis14
Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Στο μεταξύ το να χαρακτηρίζεις αυτούς που ασχολούνται με τις μεταγραφές μέσα στην ομάδα ως επιστήμονες ειρωνικά και να πλασάρεις τον εαυτό σου ως πιο έξυπνο / καταρτισμένο / σχετικό με το αντικείμενο (αφού εσύ γνωρίζεις τι χρειάζεται η ομάδα ενώ αυτοί όχι) είναι πραγματικά θλιβερό για να μην πω ...
από tolis14
Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Το πως συμπεριφέρεται κάποιος στους άλλους είναι δικαίωμα του, θα κριθεί και αυτός όταν έρθει η ώρα. Αυτό που πραγματικά όμως είναι άξιο αναφοράς είναι το ποσό γρήγορα κάποιοι (πολλοί, ακόμη και εδώ μέσα) έσπευσαν να ξεχάσουν το ποιόν, το ήθος και την προσφορά του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ προς χάρη ενός ...
από tolis14
Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Τελικά οι άσχετοι "επιστήμονες" που φέρνουν ότι να ναι παίκτες στην ομάδα κάτι ξέρουν. Καλούτσικη ομάδα έφτιαξαν.

Υ. Γ. Ο hariskastoria φανηκε; εχω αρχίσει να ανησυχώ
από tolis14
Παρ 23 Ιαν 2026, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Κι εγώ αυτό μπορώ να σκεφτώ μόνο
από tolis14
Παρ 23 Ιαν 2026, 14:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Κι όμως, είχες το καλοκαίρι κάποιους να γράφουν και να υποστηρίζουν το αμίμητο "ας χτίσει το γήπεδο όποιος να ναι, όποιος έχει τα λεφτά, εγώ ΠΑΟΚ είμαι". Θλίψη πραγματική
από tolis14
Παρ 23 Ιαν 2026, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Κι όμως, είχες το καλοκαίρι κάποιους να γράφουν και να υποστηρίζουν το αμίμητο "ας χτίσει το γήπεδο όποιος να ναι, όποιος έχει τα λεφτά, εγώ ΠΑΟΚ είμαι". Θλίψη πραγματική

Ακολούθησαν και πιο προχώ τσιτάτα μετά το αρχικό πανηγύρι. Ρυάκια, λιμνοθάλασσες, ποτάμια κλπ. Μαγικές αναμνήσεις δίχως ...
από tolis14
Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Παρόλα αυτά, φοβάται κανένας αυτή την αεχ;
από tolis14
Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:53
tolis14 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:34 Παρόλα αυτά, φοβάται κανένας αυτή την αεχ;
Νομοτελειακά θα έρθουν οι κατραπακιές. Καλύτερα στη συνέχεια. Προτιμότερο να αυτοπαραμυθιάζονται ότι έχουν χτίσει μέταλλο.
Θα "φορμαριστούν" και θα φερμαριστούν όταν πρέπει