Η αναζήτηση βρήκε 563 εγγραφές
- Δευ 22 Δεκ 2025, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Ο γίγαντας των πάγκων Ράφα είπε ότι η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστική 
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
- Δευ 22 Δεκ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σας πω κάτι και κλείνω εδώ για να μην είμαστε off topic. Όσο και να μην έρχονται οι παίκτες που θέλετε και σας άρεσαν από το FM, όσο και να μην ξοδεύονται τα λεφτά που ξοδεύουν με τη σέσουλα οι λεφτάδες των αθηνων, ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα με σταθερότητα, ποδοσφαιρική λογική, οργάνωση και ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Χριστούγεννα έχουμε. Εποχή των δώρων, του Άγιου Βασίλη, των ξωτικών και των Τρολς
- Δευ 29 Δεκ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζω συνέχεια ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει αμυντικό να κλείσει τον αέρα. Τέτοιους φέραμε αρκετούς κανένας δε βγήκε. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν ποιοτικό αμυντικό που να μην είναι αδύναμος. Τέλος. Δεν είναι ανάγκη να είναι ο Δελλας ψηλά. Ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ ζητάει έναν Κουλιερακη, καλό σε όλους τους ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τι λες ρε φίλε εσύ ή αυτός που το έγραψε.
Υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι.
Σκεφτείτε έστω 3 δευτερόλεπτα πριν γράψετε το ποίημα των δημοσιογράφων.
Επειδή στον πνεύμα των εορτών αποφάσισα να γίνω καλός άνθρωπος και να έχω καλή πρόθεση απέναντι σε όλους και θέλω να σε πιστέψω πρέπει να παραθέσεις ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Ναι ήταν μια νεαρά που έκανε προώθηση από στοιχηματικη εταιρεία η οποία δε ήταν καθόλου χάλια 
- Τρί 30 Δεκ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χάντμπολ ανδρών: αγώνες και νέα 2025-2026
Με την εξοντωτική ποινή των 3.000€ τιμωρήθηκε η χάρτινη για τις καφρίλες των οπαδών της στο μεταξύ μας παιχνίδι κυπέλλου. Ελλάς το μεγαλείο σου
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως την πατήσαμε και δεν γίναμε αεκαρα τότε ρε συ. Και καταλήξαμε ΠΑΟΚ που δεν σκορπάει εκατομμύρια δεξιά και αριστερά. Ώρες ώρες τα βάζω με τον εαυτό μου για τις επιλογές μου
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ χρήσιμες και επικοδομητικές οι ειρωνίες όποτε εκφράζεται αμφισβήτηση ή αμφιβολία για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας, αλλά το να συγκρινόμαστε με τους ανταγωνιστές μας δεν είναι κακό, αλλά ρεαλιστικό.
Για παράδειγμα, και οι δύο ψάχναμε κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι, αυτοί έδωσαν 3,5εκ ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ χρήσιμες και επικοδομητικές οι ειρωνίες όποτε εκφράζεται αμφισβήτηση ή αμφιβολία για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας, αλλά το να συγκρινόμαστε με τους ανταγωνιστές μας δεν είναι κακό, αλλά ρεαλιστικό.
Για παράδειγμα, και οι δύο ψάχναμε κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι, αυτοί έδωσαν 3 ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
«Ποια Φερενσβαρος που τις ρίξαμε 5, σιγά το Ουγγρικό πρωτάθλημα, σιγά τον παίκτη» ενώ όλο το καλοκαίρι διαβάζαμε φέρτε το πολυβόλο Βαργκα. Όπως επίσης διαβάζαμε καθημερινά και για τον Σαλντάνια της ίδιας ομάδας. Τότε ήταν καλή η Φερενσβαρος και παικταράδες. Τώρα πρέπει να το μειώσουμε και να ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
"...και ότι καυλώσει που και που σε κάποιον από τους Σαββιδαίους." Στο πλαίσιο της μεταγραφικής πολιτικής της ομάδας αυτό περιλαμβάνει τον Ζαφείρη.
Κουράζεις με την ειρωνία. Αν έχεις κάτι αξιόλογο να πεις πες το σαν άνθρωπος.
Κουράζω εγώ με την ειρωνεία μου εσένα που μας έχεις τρελάνει ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2
Σε κάθε ομάδα με την οποία παίζουμε αντίπαλοι, εμφανίζεται ο Στεφ Κάρρυ ως γκεστ σταρ. Απίστευτο αυτό