Η αναζήτηση βρήκε 276 εγγραφές

Return

από tolis14
Κυρ 29 Ιουν 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Κάπου πρέπει να κράξει ο άνθρωπος, τι να κάνει κι αυτός; στις μεταγραφές δεν μπορεί τις τελευταίες μέρες οπότε ήρθε εδώ. Μόλις προχωρήσει το γήπεδο θα πάει αλλού. Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου θα μπαίνει να κράζει σε κάθε στραβή ενώ στα καλα αποτελέσματα θα λείπει όπως πάντα. Έτσι είναι ...
από tolis14
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Πω ρε φίλε, μερικοί, όσο καλή διάθεση και να έχεις, όση υπομονή και να κάνεις, πραγματικά δεν αντέχονται. Μίσος, μένος και εμπάθεια, ότι και να γίνει. Απίστευτες περιπτώσεις
από tolis14
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή κάποιοι πρέπει να γίνομαστε οι "κακοί",
και επειδή έχω συνηθίσει αυτόν το ρόλο
στη ζωή μου, όταν κανείς δεν τολμάει να μιλήσει,
πρέπει να λέμε τα αυτονόητα και να πιέζουμε
για τα δεδομένα με πρόεδρο Ιβάν......

Πρόταση εννέα (9) εκατομυρια ετοιμάζει
ο βαζελος του Αλαφούζου για Ουναι.

Και ...
από tolis14
Τρί 01 Ιούλ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

aivas 19,
Δε γράφω κάθε φορά είκοσι
σειρές κατεβατο, για να μου
απαντάει ο καθένας ότι
του φανεί του λωλοστεφανη.

Δε θέλετε να πάρουμε καλύτερους παίχτες;
Κατά κανόνα οι καλύτεροι παίχτες
θέλουν περισσότερα λεφτά.

Το πώς έπαιρνε ο γαβρος τα πρωταθλήματα το ξέρουμε.
Αυτό δεν αναιρεί ότι είχε ...
από tolis14
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

και? του εγινε προταση? ή περιμενουμε να ρθει προταση απο ομαδα για να μας βγαλει απο τη δυσκολη θεση?

Από αυτούς εδώ μέσα που είναι Ιβάν και όχι ΠΑΟΚ όπως λες και τους άλλους που όλη μέρα κι όλη νύχτα τα χώνουν στον Ιβάν, τη διοίκηση, το Ραζβάν, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και τα σημαιάκια του ...
από tolis14
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Άλλοι δύο του ΠΑΟΚ Β΄ ή των ακαδημιών που έφυγαν χωρίς να εισπράξει σεντ η ΠΑΕ. Η υπεύθυνη CEO που διαπραγματεύεται για 50 ή 100 χιλιάδες κάθε παίκτη που είναι να έλθει στην ομάδα, τί κάνει επ' αυτού; Έξι παίκτες έφυγαν μόνο φέτος, από 100.000 για τον καθένα αν εισέπραττε η ομάδα, είχε με αυτά ...
από tolis14
Παρ 04 Ιούλ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Οσοι δεν θέλετε τον Μπραντον Τόμας για 3ο φορ (κι εγώ είμαι ένας από αυτούς), σε περίπτωση που κλείσουμε άλλο παίκτη για 3ο φορ να είστε προετοιμασμενοι να τον δείτε με την φανέλα άλλης ομάδας της πόλης.

Ο Μπραντον λοιπόν, περιμένει και έχει εμάς ως πρώτη επιλογή, αλλά παράλληλα δεν θέλει να ...
από tolis14
Δευ 07 Ιούλ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

παντως αν βαλουμε κατω τα συμβολαια και το μπατζετ παμε για υποβαθμιση φετος αν τελικα δεν φερουμε και βαρβατο στοπερ.

Κολει Μπακαγιοκο Τισουνταλι επαιρναν πανω απο 1 εκ και ο Ταισον πηγε στα μισα.

πωληση Κοταρ, διπλασια χορηγια στη φανελα. μαλλον καλυτερο συμβολαιο τηλεοπτικο.

βεβαια τα ...
από tolis14
Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ...
από tolis14
Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Για να καταλάβουμε τον παραλογισμό που κυριαρχει: Το 95+% εδώ μέσα όταν μιλάει για δημοσιογράφους, μιλάει για ΑΡΔ που δεν έχουν ιδέα, δεν ξέρουν τίποτα, δεν βρίσκουν τίποτα. Και παρόλα αυτά, με του που αναφέρει κάτι κάποιος ΑΡΔ σε μια τυχαία εκπομπή, ποστ στο facebook η συζήτηση με ένα φίλο του στο ...
από tolis14
Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Και παρεμπιπτόντως, κανένα γεγονός δεν με έχει διαψεύσει εμένα προσωπικά. Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με το πως είναι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Πέρυσι πρωτάθλημα πήρα. Πριν 6 χρόνια πάλι. Πήρα και μερικά κύπελλα. Έχω τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, δεν έχω χρέη και δεν είμαι στο άρμα κανενός ...
από tolis14
Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Οι δεύτερες σκέψεις στον ΠΑΟΚ ξεκινάνε όταν μαθαίνει το Μαράκι ότι οι παίχτες δεν είναι ελεύθεροι και πρέπει να δώσει χρήματα....top 20 μας ειπαν :lol:

Εσύ ρε μάστορα πέρα από το να ειρωνεύεσαι την ομάδα μας δεν ξέρεις να κάνεις τίποτα άλλο?

Καλά δεν το ξέρεις; με τα λεφτά των άλλων ...
από tolis14
Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Πως ακριβώς εμείς και ο ρουλης κοιτάμε την ίδια βιτρίνα; με 25εκ. χρηματηστηριακη αξία αυτοί και 90+εκ. εμείς;
από tolis14
Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:57
Jump to forum
Jump to topic

Ξέρουμε ποιος γράφει για επιστροφή Μυστακίδη. Είδατε σήμερα το εμετικό άρθρο του Μπούζα στο μετρό??? Κάποιος πρέπει επίσης να τον μαζέψει επιτέλους!!! Αυτά που γράφει είναι τουλάχιστον μηνυσιμα από πλευράς Σαββίδη. Καλή η προπαγάνδα αλλά κάπου να μπει ένα όριο.ΕΛΕΟΣ!!!!!

Γιατί μήπως δεν έχει ...