Η αναζήτηση βρήκε 699 εγγραφές
- Δευ 08 Ιουν 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Στο μεταξύ μέχρι προσφάτως έπεφτε το κράξιμο σύννεφο γιατι δεν αξιοποιουνται τα παιδιά του ΠΑΟΚ και ειδικά ο Βιειρίνια και τώρα που ανέλαβε και αυτός και ο Μάτος είναι άπειροι χωρίς γνώσεις και η μόνη αλλαγή που έκανε η ΠΑΕ είναι να πει ο Βιερίνια από το ένα γραφείο στο άλλο. Είναι να κόβεις φλέβες ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτη φορά βλέπω καμιά 10-15 insiders με πηγές αξιοπιστες κι όλας.
Από ποιον τα μαθαίνετε όλοι τόσο αναλυτικά, ακόμη και τους διαλόγους με τους γερμανούς και το ποιος μίλησε μαζί τους?
Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει καμια 1500 παίχτες όλα τα χρόνια ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΜΟΛΙΣ ΕΧΤΕΣ γίναμε ρεζίλι στον Γιάνκερ και ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σ πω εγώ Μάκη που αποσκοπεί .
Οταν κάνουμε σαν τις χήρες στο κρεβάτι επι πόσους μήνες ε καμία στιγμή βγαίνει και η αντίδραση.
Δεν θα πεθάνουμε επειδή δεν θα έρθει ο Γιαννουλης .
Εμένα αν μ ρωτάς δεν θα πεθαίναμε ούτε το καλοκαίρι αν έφευγε ο Ντελιας .
Γιατί στο ποδόσφαιρο ναι μεν το να έχεις ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή δεν είμαστε παιδιά ο Τολης και ο κάθε Τολης εδώ μέσα προσπαθεί να ακυρώσει γραφόμενα εξισώνοντας την κριτική με ισοπέδωση. Ο συγκεκριμένος δεν έχει παραθέσει κριτική ούτε εκφέρει άποψη καμία φορά τα πολλά χρόνια που παρακολουθώ το φόρουμ. Μόνιμα σαν αστυφύλακας γράφει μια εξυπνάδα σε ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρατάω λίγο χώρο στην άκρη του μυαλού, ώστε να δω πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση αν ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ έρθει ο παίκτης σε εμάς και εμφανιστούν "γνώστες" να μας πουν οτι ο γαυρος έκανε τον λαγό για να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ νικητής, λόγο "συμμαχίας".
Έβαλα το χρονόμετρο να μετράει αντίστροφα ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα εφαρμόζεται η δεύτερη κασέτα.
1. τι ποσά είναι αυτά που δίνονται για παικτη 30 χρονών
2. Θα αποκτήσουμε θεμα με το ffp
3. Ξαναζεσταμένο φαγητό ο Γιαννούλης
4. Επιρρεπής στους τραυματισμούς
Εάν, πρώτα ο Θεός ΠΑΟΚ, κλείσει ο Γιαννούλης, ετοιμαστείτε να τα διαβάσετε όλα, σε χρόνο ρεκόρ ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Φεύγεις κι εσύ; τελικά μόνο οι γάγγραινες θα μείνουμε εδώ μέσα
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό λέω. Βρώμισε ο τόπος. Μόνο γάγγραινες. Οι αγνοί καλοί ΠΑΟΚτσήδες που τους ακούμε και ξεροκαταπίνουμε, ένας ένας αποχωρούν
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω όταν βγαίνω έξω για να αποφύγω τον εξεφτελισμό, φωραω αυτόSera4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:13 Αυτές τις βλακείες κάνετε και χάνουμε και τα inside info. Πάλι καλά αν και αποχωρώντας μας άφησε ένα ο φίλος, να ξέρω τώρα που θα ταξιδέψω έξω να μη λέω για ΠΑΟΚ και γίνομαι ρεζίλι.