Η αναζήτηση βρήκε 285 εγγραφές

Return

από tolis14
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Επίσης έχω την εντύπωση ότι μεταξύ των μεγάλων υπάρχει συμφωνία κυρίων να μη χτυπάει μια ομάδα παίκτη με τον οποία είναι σε διαπραγματεύσεις άλλη για ευνόητους λόγους. Αλλιώς σε κάθε μεταγραφική περίοδο ζούγκλα θα γινόταν

@icue 5εκ. λέει το πορτοκαλί σαιτ
από tolis14
Δευ 11 Αύγ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο Στέργιος Αναστασίαδης γράφει ότι η παλιά τους δόξα ο Σμιτσερ, έκανε δηλώσεις σε κανάλι κ προτρέπει τον Ζαφ να μείνει μισή ή μια χρονιά και θα βρει πολύ καλύτερες προτάσεις..

Από την άλλη κ γω θεωρώ καλό σημάδι να μη κουνηθεί φύλλο σήμερα.. Ίσως να είναι η μέρα που θα ψαχτουν για αντικατάσταση ...
από tolis14
Δευ 11 Αύγ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ για να πω την αμαρτία μου, αν έρθει ο Ζαφείρης και είναι να φύγει κάποιο χαφ, θα προτιμούσα να μείνει ο Οζντόεφ και όχι ο Καμαρά. Ο Οζντόεφ μου φέρνει ότι νοιώθει περισσότερο, ο Καμαρά μερικές φορές μου θυμίζει παιδάκι που παίζει στην αλάνα με τους φίλους του. Άσε που τέτοια φάτσα να σκοράρει ...
από tolis14
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Οι παίκτες δεν είναι σακιά με πατάτες. Έχουν κι αυτοί λόγο στο που θα πάνε η αν θα πάνε. Και καλώς ή κακώς αν αποφασίσουν ότι κάποια στιγμή θέλουν να φύγουν από μια ομάδα είναι δύσκολο να τους κρατήσουν
από tolis14
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ρε @abc_o_ karpouzas το γραφεις και το ξαναγραφεις. Δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση ο ΟΛΘ με τον ΠΑΟΚ ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις? Ο ΟΛΘ εχει ιδια κεφαλαια,εχει ικανοτητα αυτοχρηματοδοτησης,εχει δυνατοτητα δανεισμου,εχει τα παντα ολα στο τραπεζι.

Τώρα θα το γράψω γιατί δεν αντέχω. Όταν όμως είχε ...
από tolis14
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:45
Jump to forum
Jump to topic

εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα

ετσι κανει και ...
από tolis14
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Στο Οστραβομανια να το γράψεις :opaokara:

Εκεί πέρα για να κάνεις ακάουντ ρωτάει πότε γεννήθηκε το δεξί εξτρέμ τους όταν πήραν το κύπελλο Α' ΕΠΣ Μοραβίας το 1935... άσε καλύτερα :lol:

Καλή ιδέα ακούγεται, μήπως να εφαρμοστεί και εδώ πέρα?

Γιατί το λες αυτό; επειδή έκαναν λογαριασμό ...
από tolis14
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Το ξεδιάντροπο ψέμα της υπόθεσης είναι ότι ενώ σε σχετικές ερωτήσεις το πάνελ απάντησε ότι μεταξύ ΑΣ και Τέλη δεν έχει υπογραφεί μνημόνιο αλλά μόνο ένα απλό σύμφωνο συνεννόησης που δεν σημαίνει τίποτα και δεν δεσμεύει κανέναν, παρόλα αυτά δεν μπορούν να το κοινοποιήσουν γιατί δεσμεύονται από ρήτρα ...
από tolis14
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από tolis14
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό και ο Ιβαν θέλεις να είναι ψυχρός υπολογιστικός επιχειρηματίας που δεν νοιώθει από ΠΑΟΚ. Απλά business, σωστά;
από tolis14
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

beyes4
Ναι αλλά ξέχασες να αναφέρεις ότι τελικά λειτούργησε με συναίσθημα απέναντι στην ψυχρή λογική και τον κράτησε. Αν ήταν όντως ψυχρός επιχειρηματίας θα τον πουλούσε και θα έγραφε στα π@πάρια του οποιαδήποτε αντίδραση.

Όσο για τη λευκή επιταγή που λες, δεν ζήτησε καμία τέτοια ο Σαββίδης. Ίσα ...
από tolis14
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

Panx Romana
Δηλαδή το σημαντικό για σένα είναι τι λένε τα σκουλήκια για σένα ή το να έχεις ένα τμήμα το οποίο φυτοζωεί για δεκαετίες και να έρχεται ο Αταμάν και ο Μπαρτζώκας (βάλε τους αντίστοιχους του ΠΟΚ στο ποδόσφαιρο) ξεκουράζοντας τους βασικούς για την ευρωλίγκα και να σου κάνει πλάκα; Και να ...
από tolis14
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:45
Jump to forum
Jump to topic

Μου φαίνεται ότι μας πήραν τα σωβρακα οι Τσέχοι ή ιδέα μου είναι; :lol:
από tolis14
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:00 Δεν ξέρω αν ισχύει
Θα ήθελα να ακούσω την άποψη του δενυπαρχεισαλιο4 του
Σαββιδημπουλο4 του παναθαεχεισξεφυγει και των υπολοίπων
παναθαεχεισξεφυγει4

Εμένα μου έχει λείψει και εκείνη η ψυχή ο Charislad. Αιτουμαι επίσημα την άρση του ban του
από tolis14
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:30
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ που φτάσαμε πάντως και απο τη στιγμή που τόσο η πλειοψηφία του κόσμου,όσο και ο βασικός χρηματοδοτης του ΑΣ, έχει άρει την εμπιστοσύνη του στη παρούσα διοίκηση του ερασιτέχνη,η παραίτηση του ΔΣ και η διενέργεια εκλογών είναι μονόδρομος. Ευχής έργον να προκύψει ένα νέο σχήμα όσο το δυνατόν ...