Η αναζήτηση βρήκε 285 εγγραφές

Return

από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι όλα αυτά που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με λιμάνι, Τέλη, ΑΣ, γήπεδο και 10δες νέους fake λογαριασμούς εδω μεσα ειναι τυχαία γεγονότα που δεν συνδέονται μεταξύ τους;
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:07
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβαν 3 χρονια δεν αλλαξε ουτε κουκκιδα απο τις μακετες της populous, δεν ασχοληθηκε καν με αδειες, πουλαει σε χρονο ρεκορ οτι αξιζει, ηθελημενα δεν ανανεωσε τον καλυτερο παικτη της ομαδας. Επισης, καθε καλοκαιρι ταχα μου δεν βρισκει παικτες 2 μηνες αφου διαπραγματευτει (μια επειδη αλλιως τα ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Στο μεταξύ αυτοί που φωνάζουν στο Σαββίδη show us the money, φέρε μας 250εκ. κλπ, μάλλον ξεχνούν ότι ο κυρ. Τέλης δεν έφερε και δεν δέσμευσε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ένα χαρτί από μια τράπεζα έστειλε που λέει οτι εχει 250εκ. στο λογαριασμό του. Αυτό και μόνο. For all I know, τα έχει βγάλει από το λογαριασμό ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Εσείς και ο Α.Σ. που ζητάτε από τον Σαββίδη εγγυήσεις και show the money κλπ, φαντάζομαι ζητάτε να προσκομίσει ο Ιβάν μια εγγυητική τραπέζης για ένα ποσό λέω εγώ 150εκ. ή 250εκ. Με λίγα λόγια να δεσμεύσει αυτό το ποσό και να μη μπορεί να το χρησιμοποιήσει πουθενά αλλού. Ρε σεις σοβαρευτείτε, τι ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ ζήτησε εγγυήσεις οικονομικές αμφότερα. Ο ένας τις έστειλε ο άλλος έδωσε χρονικό ορίζοντα 1,5 έτους. Ο ΑΣ προτιμάει να δώσει το γήπεδο στον Ιβάν αλλά να δείξει τις εγγυήσεις νωρίτερα, σε μισό χρόνο. Που είναι το λάθος σε όλο αυτό?
Βλέπω ανθρώπους έτοιμους να μπουν σε έναν εμφύλιο πόλεμο ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που εστειλε ο Μυστακιδης ειναι proof of funds. Εστειλε δηλαδη οτι εχει διαθεσιμα ΑΜΕΣΑ κεφαλαια για να γινει το γηπεδο. Το επομενο βημα θα ηταν στην συμφωνια οτι αυτα τα κεφαλαια θα δεσμευτουν στην εταιρια ειδικου σκοπου που θα αναλαμβανε να φτιαχτει το γηπεδο.

Αυτο το γνωριζω αλλο ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Το proof of funds που λές Δε εγγυάται τίποτα σου λέω εγώ. Αυτό λοιπόν θέλεις και ζητάς; οπότε σε κάλυψε αυτό που έστειλε ο Τέλης.
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Ε, ουσιαστικα ναι αυτο ζητανε. Proof of funds για να ξερουν οτι με την συσταση της εταιριας για το γηπεδο θα δεσμευτει ενα ποσο που θα καλυψει το εργο. Τουλαχιστον σε εναν τεραστιο βαθμο γιατι οκ εργο ειναι δε ξερεις τι μπορει να προκυψει. Γιαυτο ο Μυστακιδης εδειξε 250. Για να πει στην ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβάν πως θέλεις να δεσμεύσει το ίδιο ποσό για ένα έργο που δεν έχει κοστολογηθεί ακόμη;
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνωμη εσυ δηλαδη θελεις να δεσμευσει ο οποιοσδηποτε ενα ποσο για ενα εργο το οποιο δεν εχει παρει; Παμε καλα; ο Μυστακιδησ λεει εδω αποδειξη οτι εχω 250. Εαν συμφωνηθει οτι παιρνω το εργο στο μνημονιο που θα υπογραφει θα υπαρχει ο ορος οτι αυτα τα λεφτα θα δεσμευτουν. Ειναι παρα πολυ απλο ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;

20 χρονια χωρις γηπεδο ηταν. Ο ΑΣ κανει οτι κανει για να ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Άρα η γνώμη σου είναι να ξεκινήσει το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις;

Η ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και τι θα προσφέρει στο μέλλον ο Τέλης.

Προς το παρόν την έχει γαμήσει την ομάδα σε χρονιά επετειακή. Τα πρώτα δείγματα αποδείχθηκαν δήγματα.

Κανενας Μυστακιδης δε φταιει. Αυτος ειπε θελω να φτιαξω το γηπεδο οριστε τα λεφτακια μου.

Οι χειρισμοι ΑΣ και Ιβαν ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Κανενας Μυστακιδης δε φταιει. Αυτος ειπε θελω να φτιαξω το γηπεδο οριστε τα λεφτακια μου.

Οι χειρισμοι ΑΣ και Ιβαν Σαββιδη τοσα χρονια τα εκαναν σκατα. Του ενος που παγωσε το εργο και του αλλου που επεσε με τα μουτρα χωρις καμια τακτικη σε εναν πιθανο επενδυτη.

Τώρα αλήθεια δεν θέλω να ...