Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια:
«Χθες Τρίτη, συναντηθήκαμε με τον κ. Ιβάν Σαββίδη στη βίλα του στο Πόρτο Καρράς και στο τέλος αυτής της συνάντησης δώσαμε τα χέρια.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που ανανεώθηκε η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ και τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Είναι κάτι που όλοι θέλαμε ...
Η αναζήτηση βρήκε 285 εγγραφές
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Να'σαι καλά
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ότι άξιζαν . Με τα ψέματα πήραν τη δεύτερη θέση .
Ε όχι και ότι άξιζαν. Ο Αλαφούζος ξοδεύει τα εκατομμύρια σαν στραγάλια και φέρνει παικταράδες αφού. Τον Πελίστρι που δεν πετυχαίνει ελέφαντα απο τα 2 μέτρα, τον Κυριακόπουλο που ακόμη δεν τον έχω δει να βρίσκει συμπαίκτη με πάσα, τον Μαξίμοβιτς ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Καλά έλεγε συνέχεια ο Eagle1980 ξανά και ξανά
"Οι μάσκες έπεσαν"
Προσωπικά πλέον, δεν δικαιολογώ κανέναν που δήθεν ανησυχεί για το καλό του ΠΑΟΚ και τον νοιάζει μόνο το γήπεδο και δεν είναι με κανέναν.Το έκανα μέχρι τώρα.
Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ να επιλέξουν πλευρά. Τέρμα οι υποκρισία.
Επίσης, πιο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.
Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.
Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μενα και το εχω ξαναπει τα πραγματα ειναι απλα. Ο ΑΣ αυτη τη στιγμη δεν πιστευει οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, για να μην το παω πιο μακρια και πω οτι δεν πιστευει οτι σε αθλητικο τουλαχιστον επιπεδο, ο Ιβαν μπορει να επανελθει ποτε εκει που ηταν πριν απο καποια χρονια. Την ιδια ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;
Τι γραφετε ρε πανω στο μισος σας; Πατε καλα;
Τώρα το κατάλαβες; δεν ξέρω όμως τι είναι χειρότερο, αυτοί που ξεβρακωνονται έτσι ή αυτοί που το παίζουν συζητήσιμοι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα.
Μου κρέμασε ο άλλος την ταμπέλα του πελάτη και ότι δεν με ενδιαφέρει στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ , αλλά ο sugar daddy.
Ο ΠΑΟΚ που εδώ και πέντε χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά . Που τόσα χρόνια τα ίδια γράφω, αλλά οκ.
Εγώ είμαι εδώ μέσα 18 χρόνια. Ξέρουν και οι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε το ρούλη με τους παικταραδες του.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Ακόμη και σε δύσκολες εποχές, παντα είχαμε και έχουμε αυτούς τους κλόουν να μας διασκεδάζουν. Γι αυτό και μόνο, αγαπάμε τον αρη της καρδιάς μας. Καλοφόρετα και τα παλτά και να δούμε τώρα πως θα τους πληρώσεις και πως θα τους χωρέσεις με 1 παιχνίδι την εβδομάδα.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπήκα όπως πάντα στο site του χοντρού μετα από κλαρίνα να δω το live τους γιατί η φάτσα του είναι ανεκτίμητη εμπειρία. Και είπε ο θεός για το διαιτητή ότι ο κύριος Θεοδωρίδης της UEFA και ο Γκαγκάτσης της ΕΠΟ δεν θέλουν τον αρη στην Ευρώπη. Κάτι τέτοια ακούω και διαβάζω και μετά σκέφτομαι πόσο ...