Η αναζήτηση βρήκε 76 εγγραφές

Return

από jibbie
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Μ αυτά που διαβάζουμε στις τελευταίες σελίδες δε θα μου κάνει εντύπωση να πάμε αεροδρόμιο να υποδεχθούμε μπρεθγουειτ με πανό welcome mitrovic. Δλδ ο μεχια τι παραπάνω είχε;
από jibbie
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.

Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για το ...
από jibbie
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.

Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για ...
από jibbie
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:03
Jump to forum
Jump to topic

Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
από jibbie
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

τελικα maupay το καρπουζι;
από jibbie
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ πως ο μοναδικός λόγος που ο Μυστακίδης θέλει να εμπλακεί με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, είναι για να χτυπήσει τον Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, προβλέπω δύο σενάρια:
α) ο Μυστακίδης διατυμπανίζει πως θα πάρει το μπάσκετ, ο Σαββίδης αντιδρά για επιχειρηματικούς λόγους, αποφασίζει να εμπλακεί ο ίδιος με το ...
από jibbie
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Ενδιαφέροντα πραγματάκια διαβάζουμε εδώ μέσα μετά την ανακοίνωση του ενδιαφέροντος από Αμερική.

Λίγη ψυχραιμία θα πρότεινα, καρφώνεστε.
από jibbie
Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει αν ισχύει ότι είναι fund manager αυτο που ειναι καθοριστικο για οποιαδηποτε κουβέντα είναι αν θα εμπλακεί προσωπικά αυτός ή εκπροσωπεί τα funds. Στη πρώτη περίπτωση η διαφορά είναι χαώδης και είναι αστείο να το συζητάμε.

Σε κάθε περίπτωση μπορεί απλά να είναι διαπραγματευτικό χαρτί στις ...
από jibbie
Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Βγήκα βόλτα στα social.

Εκτός από την σωστή στήριξη του Α.Σ., θεωρεί ότι η ΠΑΕ επιδιώκει στραγγαλισμός στον Α.Σ. ο κύριος Κωνσταντινίδης (Αναδομώ) και κάνει αναδημοσίευση.
https://i.postimg.cc/DykjYt23/IMG-20250907-161423.png

Πάρτε μάτι. Μια περσόνα γεννιέται.
https://i.postimg.cc/zvXn9SPW ...
από jibbie
Δευ 08 Σεπ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ .

Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις ...
από jibbie
Πέμ 18 Σεπ 2025, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Όαση το φόρουμ μετά από στραβοπατήματα. Γιατί αν όχι τοτε, πότε ;
από jibbie
Τετ 24 Σεπ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Κι εμείς πήραμε τερματοφύλακα από τας Σερρας.

Θυμάμαι κάποιοι είχαν αναφέρει και πέρσι τον Τσαβες ως καλή περίπτωση

guilty as charged. αναρωτηθηκα αφελως περσι γιατι πηραμε τον σβιλι και δεν πηραμε τον Τσαβες.

https://i.ibb.co/Q74Mwx0Q/Screenshot-2025-09-24-at-5-26-12-PM.png

λογικο ηταν ...
από jibbie
Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Η αλήθεια είναι ότι μ αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα τελευταία, η δουλειά φαίνεται παιδική χαρά. Κοινωνικό έργο αν μη τι άλλο
από jibbie
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

όχι τίποτα δε ξέρω
όμως για το καλό όλων τα ξέρεις εσύ και αυτό αρκεί

δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, απλες ερωτησεις σου κανει ο Taseos και δεν φαινεται να γνωριζεις την απαντηση. εγω ας πουμε εχω ειλικρινη διαθεση να σ ακουσω αλλα απ τη στιγμη που δεν εχεις στοιχεια, καπου σ εχασα. αυτο ...
από jibbie
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο που προκύπτει ως "εγκατάλειψη" ΠΑΟΚ από Ιβάν, είναι ότι δεν βάζει όσα λεφτά θα θέλανε πολλοί.

συγγνωμη, με ολο το υπολοιπο ποστ σου συμφωνω, εδω θα δωσω μια αλλη οπτικη. "εγκαταλειψη" δεν προκυπτει απο πουθενα. αυτο που προκυπτει ειναι μια "ματαιωση" για καποιες προσδοκιες που ουδεποτε ...