Η αναζήτηση βρήκε 40 εγγραφές

Return

από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:

1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;

2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, γίναμε σοφότεροι θα πω. καταλάβαμε ότι μέρος του δράματος οφείλεται και στο γεγονός ότι στον ΑΣ έχουμε γεμίσει με attention whores. το επιτελείο του ιβαν δεν τους κάνει να νοιωθουν σημαντικοί, πράγμα που κάνει ο κυρ τελης. Τα υπόλοιπα λίγο πολύ έχουν ειπωθεί και δεν εξέπληξαν κανέναν θεωρώ ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

- να το διαβάσω το μέιλ;
- όχι πρόεδρε μη έχουμε και μικρά παιδιά
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που παρακολουθούμε πάντως το τελευταίο διάστημα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ υποκρισίας, αφέλειας, και ραγιαδισμού.

Αντί να συζητάμε ως ενιαίος ΠΑΟΚ για ποιο λόγο δεν έχουμε πάρει τις επιχορηγήσεις και τις διευκολύνσεις που έχουν πάρει άλλες ΠΑΕ απ το κράτος, με μπροστάρη τον ΑΣ, παρακολουθούμε μια ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που παρακολουθούμε πάντως το τελευταίο διάστημα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ υποκρισίας, αφέλειας, και ραγιαδισμού.

Το ζουμί για μένα είναι ότι ο ΑΣ προφανώς δεν ενοιωθε άνετα με τον ρόλο που του ζητήθηκε απ την ΠΑΕ, να παλέψει δηλαδή για ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου με τις ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δε νομίζω ότι είπε κάτι τέτοιο η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της. Για το χρονοδιάγραμμα αναφέρθηκε συγκεκριμένα. Διαβάζοντας το χρονοδιάγραμμα και έχοντας τρέξει αρκετά έργα με αρκετά μεγαλύτερο μπατζετ απ το γήπεδο που πάμε να κάνουμε, μπορώ να σου πω ότι τη δεδομένη στιγμή που αποτυπώθηκε σε κείμενο το ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

@jibbie εχω πει τη συνολικη μου αποψη. Ο συγκεκριμενος ΑΣ εχει προτιμηση στον Μυστακιδη για λογους που ξερει εκεινος και θα μπορουσα να μαντεψω, αλλα να συζητησω εκτος φορουμ. Παρολα αυτα ομως γνωριζοντας οτι κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να περασει ευκολα ,επιλεγει να δωσει την ευκαιρια στον Ιβαν ...
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.

Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Αρα @joshua ακόμη κι έτσι να είναι καταλαβαίνουμε όλοι θέλω να πιστεύω ότι όλο το θεατράκι του ΑΣ και το μιξ μαρθα Βούρτση με εσανς από ψεκ σε ότι αφορά τους λόγους μη υπογραφής είναι απλά προφάσεις. Λογικό θα πω εγώ απ τη στιγμή που είναι στημένοι.
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Το proof of funds από credible oργανισμό αποδεικνύει ότι το η χρηματοδότηση του έργου όταν ξεκινήσει ΔΕΝ θα μπλοκαριστεί.

Το μνημόνιο που συντάχθηκε μονομερώς από την ΠΑΕ και πήγε η Μαρία με τους υπόλοιπους να το υπογράψουν στον ΑΣ με το ζόρι την 28η Ιουλίου είναι ένα χαρτί που ΔΕΝ εξασφαλίζει σε ...