Η αναζήτηση βρήκε 76 εγγραφές

Return

από jibbie
Σάβ 23 Αύγ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Αυτό ο σοταρ πως έχει αναχθεί σε τέτοιο πουλεν του φόρουμ; Τι έχει δει το φόρουμ που δεν έχει δει ο ΠΑΟΚ αλλά και όλη η υπόλοιπη ποδοσφαιρική αγορά πλην της μπρεστ, που δεν ένωσαν 3 εκατομμύρια για αυτόν τον παίχτη;

Πως ακριβώς χαρακτηρίζεται σαν μεγάλη ευκαιρία η αγορά ...
από jibbie
Σάβ 23 Αύγ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομίζω ότι το τσουβάλιασμα που βλέπω στο ποστ σου αντανακλά την πραγματικότητα του φόρουμ. Οπως και να χει δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να επιχειρηματολογήσω σε γενικότητες.

Σε ότι αφορά τον chotard είναι ένας παίκτης που στα αμυντικά του καθήκοντα είναι στα ψηλότερα percentiles επι σειρά ...
από jibbie
Σάβ 23 Αύγ 2025, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομίζω ότι το τσουβάλιασμα που βλέπω στο ποστ σου αντανακλά την πραγματικότητα του φόρουμ. Οπως και να χει δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να επιχειρηματολογήσω σε γενικότητες.

Σε ότι αφορά τον chotard είναι ένας παίκτης που στα αμυντικά του καθήκοντα είναι στα ψηλότερα percentiles επι ...
από jibbie
Δευ 25 Αύγ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

επ, παιρνουμε Σιωπη σουρμε;
από jibbie
Τρί 26 Αύγ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Να πω πάντως ότι ούτε εγώ θεωρώ κακή περίπτωση τον Ιταλό ως παρτενέρ του Μιχαϊλίδη. Δεν ξέρω αν είναι ο CB που σου παίρνει πρωτάθλημα ωστόσο είναι καλός χαμηλά και στην προώθηση του παιχνιδιού και δεν είναι αργός. Ψηλά στον Ιταλία έχει θέμα αλλά θέμα είχε πχ και ο πιρολα αν και μικρότερο. Εδώ βέβαια ...
από jibbie
Τετ 27 Αύγ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Σίγουρα τα στατιστικά που βλέπουμε επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από το στυλ παιχνιδιού των ομάδων του. Πόσο μπιλντ απ να έκανε ή πόση κατοχή να είχε η Πάρμα και η Τζένοα πέρσι για να έχει πολλές επαφές και πολλές πάσες;

Στο fbref (https://fbref.com/en/players/6841f107/scout/365_m1/Alessandro ...
από jibbie
Τετ 27 Αύγ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Ομως αν πάρουμε αυτό υπόψη μετά για να είμαστε δίκαιοι στην κρίση μας δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι παίζοντας σε τέτοιες ομάδες έχει περάσει όλη του την καριέρα αμυνόμενος σε χαμηλά μέτρα.

Και εδώ θα ρθει να παίξει στην σέντρα για πρώτη φορά στην καριέρα του στα 27.

Φαντάζομαι ...
από jibbie
Τετ 27 Αύγ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Jibbie, το καταλαβαίνω αυτό.

Απλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ανταγωνιστεί τις Σέρρες και την Λάρισα.

Αυτούς 9 φορές στις 10 τους κερδίζεις και με Λοβρεν/Μπαταουλα στα στόπερ, δεν χρειάζεται καν μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ έχει να ανταγωνιστεί τους άλλους 3 μεγάλους του κέντρου και στην Ευρώπη Σοσιεδαδ ...
από jibbie
Τετ 27 Αύγ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Jibbie, το καταλαβαίνω αυτό.

Απλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ανταγωνιστεί τις Σέρρες και την Λάρισα.

Αυτούς 9 φορές στις 10 τους κερδίζεις και με Λοβρεν/Μπαταουλα στα στόπερ, δεν χρειάζεται καν μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ έχει να ανταγωνιστεί τους άλλους 3 μεγάλους του κέντρου και στην Ευρώπη Σοσιεδαδ ...
από jibbie
Τετ 27 Αύγ 2025, 18:58
Jump to forum
Jump to topic

@jibbie

Όλα καλά σε αυτά που γράφεις, τα ακούω και είναι σοβαρά επιχειρήματα άσχετα αν συμφωνώ ή όχι.

Αλλά αυτό το "Αυτό που αρνούμαι είναι η καταστροφολογία" τι ακριβώς το ήθελες και τι σχέση έχει με μένα και αυτά που γράφω;

Δεν ξέρω αν μιλάς γενικά, πάντως εμένα κάνεις παράθεση οπότε δεν ...
από jibbie
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 20:21 Παιδιά αν θεωρείται τους παίκτες μετριάτζες γκρινιάξτε αλλά όχι έξτρα γκρίνια επειδή είναι ΚΑΙ δανεικοί. Δηλαδή τι θέλατε, μετριάτζες με κλειστό τετραετές?
Έκλαψα. Παράνοια ρε φίλε.
από jibbie
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

πειτε του Πανακα να ζητησει απο Ιβαν να αγορασουμε τη Στουτγκαρδη να τελειωνουμε με δαυτους.
από jibbie
Σάβ 30 Αύγ 2025, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος θα μας το έλεγε ότι στα 100 χρόνια θα φέρναμε σέντερ μπακ έναν δανεικό έναν γαμπρό από την Τζένοα που τον αρπάξαμε μέσα από τα χέρια της Πίζας και μερικοί από εμάς θα ήταν και ικανοποιημένοι...
Στα χαφ φαντάζομαι πολλοί θα είναι ικανοποιημένοι και με έναν random χαφ από Σουαζιλάνδη ...
από jibbie
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Με σεβασμό στη γνώμη των υπολοίπων παιδιών.
Ο @jibbie έδωσε το ΟΚ για τον έναν Ιταλό. Αν δώσει και για το δεύτερο, πάμε καλά

@giapas πολύ καλή επιλογή στα δικά μου μάτια κυρίως γιατί μπορεί να παίξει χαμηλά πολύ αποτελεσματικά και σίγουρα σε σχέση με τους άλλους που ακούστηκαν θεωρώ ότι μπορεί ...
από jibbie
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πρόκειται να έρθει άλλος παίχτης παλικάρια, τσάμπα ελπίζετε,μια χαρά είμαστε και έτσι, υπάρχει και ο Γενάρης για μια έξτρα δυνατή κίνηση, που μαζί με Ζαφειραρο θα τους πάρουμε όλους σβάρνα.

Υ.Γ Ο Τζιμπαρος μίλησε για το χαφακι;
Έχει χαθεί η μπάλα εδώ μέσα.

Ελα καψουρα μου, ναι τα λέγαμε ...