Η αναζήτηση βρήκε 179 εγγραφές
- Τρί 05 Αύγ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε χωρικέ με μεγάλη συγκίνηση
σε ευχαριστώ που είσαι πάλι εδώ!
Θα δώσουμε τον αγώνα με όσες δυνάμεις
έχουμε και μπορούμε για τον ΠΑΟΚ μας!
Και θα κερδίσουμε και πάλι!
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!
σε ευχαριστώ που είσαι πάλι εδώ!
Θα δώσουμε τον αγώνα με όσες δυνάμεις
έχουμε και μπορούμε για τον ΠΑΟΚ μας!
Και θα κερδίσουμε και πάλι!
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!
- Τρί 05 Αύγ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
απειλησε σημερα ο Κολκας οτι στο τελος ο Ιβαν θα παει και θα κανει αλλου το γηπεδο
εκβιασε δηλαδη καθηστε φρονιμα
Ο Ιβαν που δεν μπορει να φερει τον Γιακουμακη δανεικο
χωρις κεφαλαια
χωρις οικοπεδο
με κοντρα τον ΑΣ
με κοντρα τους ΣΦ που ειναι φανατικα υπερ τουμπας
με κοντρα την θεληση ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.
Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν να γίνει το ίδιο ραντεβού και ο ΠΑΟΚ ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντί να ασχολείστε με το τι είπε ο Κόλκας, καθίστε διαβάστε τι έγραφα εγώ την πρώτη μέρα που ξέσπασε η αθλιότητα Κατσαρη
Χωρίς κανένα βαιμπερ και χωρίς καμία ενημέρωση
Η πρώτη αντίδραση ήταν ότι η κίνηση Κατσαρή αποτελεί έγκλημα, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΛΌΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ προκαλεί απρόβλεπτες αντιδράσεις του ...
Χωρίς κανένα βαιμπερ και χωρίς καμία ενημέρωση
Η πρώτη αντίδραση ήταν ότι η κίνηση Κατσαρή αποτελεί έγκλημα, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΛΌΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ προκαλεί απρόβλεπτες αντιδράσεις του ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τι άγχος είχα σήμερα δεν περιγράφεται
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ το ξαναλέω, αν ο Ιβάν συνεχίσει τα αυτογκόλ, δεν αλλάξει πολιτική και δε ρίξει χρήμα θα αρχίσουν κι άλλοι να μπαίνουν απεναντι. Στο χέρι του και μονο είναι. Γιατί και τους Δυτικούς και τους άλλους έπαιρναν μέχρι τελευταία στιγμη απ' την οικογένεια του Ντελια για να κάνουν κάτι επειδή ΔΕΝ ήθελε ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος έγραψε ότι τα μέλη του ΑΣ τα άρπαξαν χωρίς να αναφέρεται στις χορηγίες που μόνοι τους ανακοίνωσαν σε υστερόγραφο;
Εγώ θυμάμαι ένα ποστ που έλεγε ότι βεβαίως η χορηγία δεν είναι χρηματισμός
Ποτέ δεν επικαλέστηκα ότι βλέπω ΟΛΑ τα ποστ ίσα ίσα πολλάκις είπα ότι προσπαθώ να απέχω γιατί κάνει ...
Εγώ θυμάμαι ένα ποστ που έλεγε ότι βεβαίως η χορηγία δεν είναι χρηματισμός
Ποτέ δεν επικαλέστηκα ότι βλέπω ΟΛΑ τα ποστ ίσα ίσα πολλάκις είπα ότι προσπαθώ να απέχω γιατί κάνει ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια εδώ να πούμε ότι ο Σαββίδης σας αρέσει δε σας αρέσει είναι μέλος της οικογένειας τηε ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Συνεπώς ισχύει ότι ισχύει και για όλα τα μέλη της οικογένειας σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ. Ενώ ο Μυστακιδης οχι, αρα πιο πολυ θα έπρεπε να ενοχλεί ότι περνάνε τα μονοκουστουμος, μπατιρης ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω, μερικοί κρατιούνται για να μην εκφραστούν ελεύθερα και χύσουν κριτική (=δηλητήριο στυλ), αλλά από τα σφιγμένα δόντια, φεύγει καμιά σταγόνα...
Σίγουρα η αποθέωση Σαββίδη δεν άρεσε σε κάποιους αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ στείλε μήνυμα, ισχυρό, πολύ επιδραστικό, που αναγκάζει σε αναβολές κάποιους. Θα ...
Σίγουρα η αποθέωση Σαββίδη δεν άρεσε σε κάποιους αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ στείλε μήνυμα, ισχυρό, πολύ επιδραστικό, που αναγκάζει σε αναβολές κάποιους. Θα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
ο συγχωρεμενος ο πανελουδης
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
2-3 μεταγραφες ανακοινωση την ωρα που αυριο θα ζητανε (?) proof of funds είναι μία καλή ιδέα

- Δευ 11 Αύγ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαγκες θα τα ξερουμε ολα το απογευμα. Μην τραβατε ολα τα φυλα σας. Περιμενετε μεχρι το βραδυ που θα ξερουμε τι σκατα εγινε τι συμφωνηθηκε κλπ.
Έχουν χάσει την εμπιστοσύνη μου οριστικά και αμετάκλητα με τις κρυφές συμφωνίες ΠΟΥ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΆΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΙΣΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά κατάλαβε αλλά πρέπει να κάνει τη δουλειά του κι αυτός
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Γήπεδο στο Καρατάσου λέω εγώ. Με fly over μια χαρά. Ή κ Θερμη βεβαίως