Η αναζήτηση βρήκε 179 εγγραφές

Return

από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δηλαδή ο ΑΣ θέλει το κακό του ΠΑΟΚ; Δεν θέλει γήπεδο ; Το θέμα όμως είναι ότι εδώ και 3 χρόνια γήπεδο ακούει και γήπεδο δεν βλέπει. Λογικό είναι να θέλει γραπτές εγγυήσεις . Μπορεί να θέλει εγγυήσεις και για τα χρήματα ότι υπάρχουν. Κάποιος εμφάνισε ότι τα έχει άμεσα. Εδώ παίζετε η ιστορία του ...
από Eagle1980
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Ησυχίαν είχεν ο Δήμος και αντέλεγε ουδείς, δεδιώς και ορών ότι πολύ το ξυνεστηκός.
από abc_o_ karpouzas
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:29

ΠΑΟΚτσης αλλα και υπαλληλος την τωρινη στιγμη

:lol: :lol: :lol:
Αυτό για ποιον το λες για τον....άγγελο;...

Δεν ξέρω αν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ...και δεν με ενδιαφέρει κιόλας...αλλα αν το λες για τον άγγελο σίγουρα είσαι....καπου αλλού....

:lol: :lol:
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚτσης αλλα και υπαλληλος την τωρινη στιγμη

:lol: :lol: :lol:
Αυτό για ποιον το λες για τον....άγγελο;...

Δεν ξέρω αν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ...και δεν με ενδιαφέρει κιόλας...αλλα αν το λες για τον άγγελο σίγουρα είσαι....καπου αλλού....

:lol: :lol:

Όλοι στημένοι και υπάλληλοι ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Όλο αυτό το διάστημα είμαι οχι απλά ξεκάθαρα αλλά ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ αντίθετος με τη συμπεριφορά του ΑΣ και το σκηνικό που ΣΤΗΝΕΤΑΙ μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Ας μην επεκταθώ ξανά.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα απαιτήσουμε, ούτε καν θα υπονοήσουμε, οτι ο ΑΣ δεν πρέπει να έχει τις απαιτήσεις του με στόχο ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Αμα είναι να συνεχίσουν να βγάζουν ανακοινώσεις με σκεπτικό και βάθος έκθεσης δημοτικού, αφήνοντας ένα κάρο ερωτήματα σχετικά ΚΑΙ με τη δική τους στάση (πολλώ δε μάλλον όλων των αρμόδιων) και χωρίς πραγματική ομόνοια, σύμπνοια και συνεργασία μεταξύ τους, τότε καλύτερα να μην πουνε τίποτα

Τα ...
από anatolikos2
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Η εξαφανισμένη πλευρά έχει τοποθετήσει τον ωρολογιακό μηχανισμό και παραμένει αφανής μέχρι αυτός να σκάσει.

Κανένας αποκλεισμός θα είναι ο πυροκροτητής; Κανένα αναπάντεχο Χ; Κάτι θα συμβεί, νομοτελειακά.

Έτσι, θα χρειαστεί να γκρεμίσουμε τη Γάζα κι ύστερα θα έρθουμε επάνω στο άλογο να την κάνουμε ...
από Λεμεσος4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

Το θεμα ειναι καθαρα πολιτικο. Οι αμερικανοι δεν θελουν τον Σαββιδη και πιεζουν την κυβερνηση. Η κυβερνηση κανει τα παντα για να διωξει τον Σαββιδη. Καναλια δημοσιογραφους πολιτικοι ακομα και της πολης μας. Αφου δεν τα καταφεραν μεχρι τωρα αποφασισαν να χρησιμοποιησουν αισχηστα μεσα. Την ...
από Baldur
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).

Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
από navigator11
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...

"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"

Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.

Ουστ είπε για εμένα ...
από Ιάσονας
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Όσοι γράφετε ατάκες του τύπου "μας έκαναν μπουρδέλο" πχ, να ξέρετε πως μιλάτε για τη πάρτη σας. Εσείς τους αφήσατε να σας κάνουν. Εσείς αποφασίσατε να διαλέξετε στρατόπεδα λες και ήταν αναγκαίο, εσείς αντιμετωπίζετε το σκηνικό λες και περνάτε εξετάσεις.
Δεν είστε αναγκασμένοι. Ενημερωτικά το λέω ...
από Quefor
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Να πω κι εγώ τη μ@λ@κι@ μου επί του θέματος. Γενικά ο ΠΑΟΚ από τότε που ήρθε ο Σαββίδης έχει μπει σε μια τάξη και μιλάμε για όλα τα τμήματα, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Τώρα οι απαιτήσεις για το αγωνιστικό είναι πολλές κι αυτό επειδή ο ίδιος τις δημιούργησε. Εμφανώς υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία ...
από Parolos
Παρ 01 Αύγ 2025, 00:16
Jump to forum
Jump to topic

Τζάμπα συζητάτε, ας το κάνει ο οποιοσδήποτε το γήπεδο και μπλα μπλα μπλα το γήπεδο μπλα μπλα..

Ε σας έχω επενδυτή αύριο τον Βαγγελα άμα θέλετε, 4,9 δις περιουσία δυνατότερος από κάθε τέλη. Δώστε το γήπεδο στο γγελα τί περιμένετε.

Σας έχω και το άλλο.

Ας αγοράσει ο τελης την ΠΑΕ με 200Μ και μετά ...
από kataramenos5
Παρ 01 Αύγ 2025, 00:23
Jump to forum
Jump to topic

Μονο μ ενα τροπο μπορουσαν οι ρωμαιοι να νικησουν τους ανυποταχτους Γαλατες
Εικόνα

Παρτε το αλλιως παλικαρια.Μη τους κανετε το χατηρι.

πηγη mamouthcomicx
από Rexaris
Παρ 01 Αύγ 2025, 01:43
Jump to forum
Jump to topic

Το επιχείρημα τού Ιάσονα είναι πολύ καλό, δεν γίνεται με τίποτε να κάνει το γήπεδο άνθρωπος που είναι εκτός τής ΠΑΕ, τι κέρδος θα έχει μετά η ΠΑΕ από αυτό;

Εάν θέλει ο Μυστακίδης ή ο κάθε Μυστακίδης να φτιάξει το γήπεδο, να αγοράσει πρώτα τήν ΠΑΕ από τον Ιβάν (αν ο τελευταίος θέλει να του την ...