Η αναζήτηση βρήκε 179 εγγραφές

Return

από Jean Valjean
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγκυμονούσε βουνό και γέννησε ποντικάκι.
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
από DIAMANTIS99
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.

Οταν η ομαδα του ΠΑΟΚ ηταν να πεσει στην 4η εθνικη , Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ βρεθηκε να πληρωσει και οχι ο Τελης (τοτε ουτε σουιτα ειχε)

Οταν καποιος επρεπε να καθαρισει το βρωμερο ποδοσφαιρο μας ,Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ βρεθηκε και όχι ο Τελης

Οταν απο συμπαθες ...
από eorptol1
Τετ 13 Αύγ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

καινουριο μελος 22 μυνηματα 14 στο τοπικ με ερασιτεχνη Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ ......8 μυνηματα διοικητικα ΠΑΟΚ .....ουτε αγωνιστικα ουτε καν μεταγραφικα ....ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ .....? :lol: :lol: ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΛΑ κανει σεμιναρια η παπαροαληθεια να πατε να ...
από Мир
Τετ 13 Αύγ 2025, 16:46
Jump to forum
Jump to topic

Ε να το κάνουμε και εμείς ΑΣ το σάιτ, με κόστος εγραφής, αίτησια συνδρομή για να μπορείς να συμμετέχεις μετά από κάποιους μήνες/έτη, υποβολή αιτήσης που πρέπει να έχει 2 υπογραφές 2 παλιών μελών, αίτηση που θα πρέπει να κατατεθεί στη Μορντορ και να εγκριθεί από μαθηματικό-επικοινωνιολογο.

Και για ...
από navigator11
Πέμ 14 Αύγ 2025, 07:11
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πραγματικά συγκινητική η επιμονή στη φαιδρότητα από κάποιους εδώ μέσα από τους "εγώ μόνο ΠΑΟΚ είμαι, δε με νοιάζει τώρα ποιός θα χτίσει εν ... τέλει το γήπεδο". Αναφέρομαι πρωτίστως στην αναγνώριση της απόλυτης "προτεραιότητας" στον Σαββίδη. :lol: :lol:
από trouman
Πέμ 14 Αύγ 2025, 10:53
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως οι υπερπάντων ΠΑΟΚτσηδες υποστηρικτές του Σαββίδη δεν μπορούν ούτε να κάτσουν 2 μέρες που έχουμε ματς χωρίς να σχολιάσουν τα θέματα με τον ΑΣ. Αφήστε λίγο βρε τι μιζέρια και τον οπαδισμο και δημιουργήστε ένα κλίμα αγωνιστικό να το απολαύσετε! :nairepaok:

Εδώ έχουμε το τρύπημα του αιώνα ...
από loukas karadimos
Πέμ 14 Αύγ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

ρε πονεμενα τρολ

οτι και να λετε

οσα καινουργια account και να κανετε

οσο και να θελετε να κανονικοποιησετε το τρυπημα

μετα την απομακρυνση απ το ταμειο κανενα λαθος δεν αναγνωριζεται

Δεν κανουμε διαλογο με στημενους, οσο και να παρακαλατε!!!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
από ektoras
Παρ 27 Ιουν 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Αν δεν αποκτηθεί σοβαρός Έλληνας παίκτης νομίζω ότι ο Σνάουτσερ θα μπορούσε να μείνει ως 5ο χαφ...ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Λουτσέσκου
από Equalizer
Δευ 30 Ιουν 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Μην τον ακούτε ρε, είδε οτι το σύστημα με τα λαϊκ είναι πιασάρικο και θέλει να εμφανίσει καλά νούμερα στη Ιερά Σύνοδο

Φράγκο δεν παίζει, σεισμοί λιμοί και καταποντισμοί

Πήρε χαρτί Ζέβασοφτ η Μαρία επειδή πιέστηκε απ τις εξελίξεις, μέχρι χτες με Γλάρο ήμασταν. Ως εκεί θα φτάσει η επένδυση
από Casual
Δευ 30 Ιουν 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

, Πάντως από τα ρεπορτάζ των ομάδων καταλαβαίνει κανείς ποια είναι η δυναμική των ομάδων στις μεταγραφές. Για παράδειγμα διαβάζεις ότι εμείς περιμένουνε την απάντηση του Μεϊτέ και ενός μέτριου Σκωτσέζου, ενώ ο γαύρος «έψηνε» τον Ζαφείρη για να τον πάρει από την Σλάβια Πράγας για να τον ντύσει στα ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 01 Ιούλ 2025, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι για Τσουμπάκα διαβάζω σε αγγλικά accounts...

Ο Αγιαξ θέλει διακαώς να παραχωρήσει τον Άκπομ και ζητάει 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης αμοιβεται με 1,5 εκατ. το χρόνο. Εάν οι ΠΑΟΚ και Αίαντας τα βρουν στα 3 μύρια και ο ΠΑΟΚ με τον Τσούμπα στα 4 εκατ. για τα επόμενα τρία χρόνια, τότε είναι ...
από tolis14
Τρί 01 Ιούλ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

aivas 19,
Δε γράφω κάθε φορά είκοσι
σειρές κατεβατο, για να μου
απαντάει ο καθένας ότι
του φανεί του λωλοστεφανη.

Δε θέλετε να πάρουμε καλύτερους παίχτες;
Κατά κανόνα οι καλύτεροι παίχτες
θέλουν περισσότερα λεφτά.

Το πώς έπαιρνε ο γαβρος τα πρωταθλήματα το ξέρουμε.
Αυτό δεν αναιρεί ότι είχε ...
από navigator11
Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

burbu έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:15 Έχω μια απορία, παλιότερα δεν γράφτηκε εδώ μέσα ότι ο Ντι Μάρτζιο είναι Παπαντζης?
Σήμερα έγινε έγκυρος?
Εγώ μόνο τους συνεπώνυμους μαγνήτες ηλεκτρικής κιθάρας ξέρω σε Di Marzio πάντως :mrgreen: :|
από Equalizer
Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα είδα τη σουρεαλ συζήτηση που προηγήθηκε

Μάγκες σόρρυ αλλά δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν

Άμα αυτά που λέτε για να ανακαλύψετε πρόβλημα του ΠΑΟΚ με τον Μαρίν σήμερα που ένας είπε ότι θα πάει στον Άρη, τα λέτε σοβαρά, ειλικρινά αρνούμαι να μιλήσω

Πείτε ότι σας κατέβει κι άλλο, μπορείτε!
από nunies4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ έχει ντρουμπλάρει τον Ιβανούσετς πάνω στον Τάισον στα αριστερά και υπάρχει κόσμος που γκρινιάζει :lol: :lol: :lol:

Που στην αρχη του καλοκαιριου με την ανανεωση Ταισον η γκρινια ηταν για τον παπου που θα παιρνει ολα τα 90λεπτα.
Το μονο που μενει τωρα να διαβασουμε ειναι για ελλειψη ...