«Βόμβα» επιστροφής στην Ευρώπη από Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη, επαναλαμβάνοντας με έμφαση τη φιλοδοξία του να φτάσει τα 1.000 γκολ καριέρας.
Ο 40χρονος σούπερ σταρ ανέβασε τον συνολικό αριθμό τερμάτων του στα 956, πετυχαίνοντας δύο ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές
- Δευ 29 Δεκ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Συντονισμενα παντως σημερα το πορτοκαλι, το 24 και το ιν, ονοματισαν ξεκαθαρα οτι ο Τελης ελεγχει τον ομιλο και κατευθυνει τον πολεμο που γινεται απο αυτον προς τον Ιβαν.
Το δε εμετικο που σχολιασα δυστυχως μονο εγω ειναι οτι εγραψε ο βασιλο (πρωτος και καλυτερος στρατιωτης) οτι ο πολεμος ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι το sdna είναι βαζελοφωλια δεν είναι ούτε κρυφό, ούτε το ανακαλύψαμε τώρα. Η διαφορά με τα άλλα σαιτ είναι ότι μας αντιμετωπίζουν σαν ίσους σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα σαιτ και εφημερίδες που ακόμα προτιμούν να παίξουν πρώτη είδηση το διπλό του γαυρου στο τάβλι, παρά κάποιο δικό μας θέμα ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει πανελλήνιο μονοθεματικό σάιτ. Δεν το διαβάσει κανείς. Ποιος διαβάζει το 10; Κάνεις. Το SDNA βγήκε στον αέρα με σκοπό αν ρίξει την παράγκα του γαβρου. Ακόμα και ο ρεπόρτερ του Αρη που εργάστηκαν είπαν ότι και τα λεφτά ήταν καλά και ποτέ δεν είχαν παρέμβαση σε όσα ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από τόση ενασχόληση με τα πεπραγμένα του σκουληκόπολις τους προηγούμενους μήνες, το ανοσοποιητικό μου δε μου επιτρέπει να ξαναμπώ στη διαδικασία να διαβάζω τις αθλιότητες που γράφουν.
Τόσους μήνες δεν αφήνουν ασύστολα υπονοούμενα περί παρασκηνίου, επο, ΠΑΟΚ Β, που ούτε στον κόκκινο πρωταθλητή ...
Τόσους μήνες δεν αφήνουν ασύστολα υπονοούμενα περί παρασκηνίου, επο, ΠΑΟΚ Β, που ούτε στον κόκκινο πρωταθλητή ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά προσωπικά και επειδή δεν είμαι απο Θεσσαλονικη οταν νικησαμε την Τοτεναμ μπηκα γεματος χαρα να παρω γευση απο ασπρόμαυρη Θεσσαλονικη απο το ιντερνετικο μετροκολις
Το εκλεισα σε μιση ωρα οταν μεταξυ των αλλων μαλακιων που άκουσα απο "οπαδους" του ΠΑΟΚ ήταν και το:
" σιγα ...
Το εκλεισα σε μιση ωρα οταν μεταξυ των αλλων μαλακιων που άκουσα απο "οπαδους" του ΠΑΟΚ ήταν και το:
" σιγα ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανέφερε το όνομα του και σ έπιασε μεγάλη θλίψη
Εδώ το ΜετροΤελης επί ένα οχταμηνο τουλάχιστον ξευτιλιζει τον Σαββίδη με κάθε τρόπο κι εσύ τον βάζεις στην ίδια ζυγαριά με τα σκουπίδια του ομίλου.
Και ναι δεν είναι αθώος του αίματος ο κύριος Τέλης.
Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Εδώ το ΜετροΤελης επί ένα οχταμηνο τουλάχιστον ξευτιλιζει τον Σαββίδη με κάθε τρόπο κι εσύ τον βάζεις στην ίδια ζυγαριά με τα σκουπίδια του ομίλου.
Και ναι δεν είναι αθώος του αίματος ο κύριος Τέλης.
Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
o Tζόλης , στην πρώτη προπόνηση με τον Λου , του ζήτησε να μεσολαβήσει για να φύγει. Ο Κουλιεράκης πάνω κάτω τα ίδια. Αν δεν θέλει καποιος να παίξει στην ομάδα, η ομάδα δεν τον θέλει χίλιες φορές. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν. Η ομάδα είναι πάνω από προσωπικές ατζέντες και επιδιώξεις. Μην κάνουμε πως δεν ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
o Tζόλης , στην πρώτη προπόνηση με τον Λου , του ζήτησε να μεσολαβήσει για να φύγει. Ο Κουλιεράκης πάνω κάτω τα ίδια. Αν δεν θέλει καποιος να παίξει στην ομάδα, η ομάδα δεν τον θέλει χίλιες φορές. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν. Η ομάδα είναι πάνω από προσωπικές ατζέντες και επιδιώξεις. Μην κάνουμε πως δεν ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 16 Ιαν 2026, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Άλλο ένα παραμυθάκι μας τελείωσε. Και τώρα τι θα απογίνουμε τρολς μου;
- Παρ 16 Ιαν 2026, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Eχεις μεινει πισω..τωρα το γυρισαμε και λεμε πως το μετοχικο κεφαλαιο ειναι τα λεφτα του Μυστακιδη απο το μπασκετ..χθες πλερω σημερα μπαμ μπαμ εταιρια ειδικου σκοπου..Taseos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:47 Άλλο ένα παραμυθάκι μας τελείωσε. Και τώρα τι θα απογίνουμε τρολς μου;
- Παρ 16 Ιαν 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα περαστικά μου σε όσους κίνησαν γη και ουρανό για να μετατρέψουν το όνειρο σε εφιάλτη.
Πρωτάθλημα και κύπελλο και γήπεδο και προπονητικό, όλα στον Πύργο το Λευκό. Και στην Ευρώπη όσο πάει... Πολλά δε μαζεύτηκαν για κάποιον που δεν έχει μαντήλι να κλάψει; Που έκλεισε ο κύκλος του;
Σπείρα είναι ...
Πρωτάθλημα και κύπελλο και γήπεδο και προπονητικό, όλα στον Πύργο το Λευκό. Και στην Ευρώπη όσο πάει... Πολλά δε μαζεύτηκαν για κάποιον που δεν έχει μαντήλι να κλάψει; Που έκλεισε ο κύκλος του;
Σπείρα είναι ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Φωλιά του αετού, το Νέα Τουμπα ήταν πιασμένο 
- Παρ 23 Ιαν 2026, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Είσαι και τυχερός ρε γαμωτο, γιατί μπορεί να έφερνε η ομάδα κάνα χ όπως με την Μακάμπι και να άρχιζαν κάποιοι τα βαριά - βαριά… και να σε λέγαμε και εμπόδιο στην εκτοξεύση του μπάσκετ.
Και εννοείται ότι είσαι τυχερός και πετάει η ομάδα, εσύ δεν έχεις κάνει τιποτα
Και εννοείται ότι είσαι τυχερός και πετάει η ομάδα, εσύ δεν έχεις κάνει τιποτα