Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές

Return

από niks
Παρ 23 Ιαν 2026, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Και πουστε,
Επειδή αυτή η υποκρισία κάπου μας φτάνει στα όρια μας.
Η επειδή κάποιοι φοβούνται να κριθούν ως σαββιδικοι από τους ισαποστακιδες ή ψαγμένους ή μη προβατάκιδες

Ότι έχει κάνει και λάθη και και και

Όχι

Δεν έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑ λάθος

Έχει κάνει άπειρες κινήσεις
Άλλες βγήκαν άλλες ...
από alexgarcia6
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 18:52 ευτυχώς ήταν καπαρωμένο το νέα Τούμπα και εμφανίστηκε το φωλιά του δικέφαλου αετού.
Συγχαρητήρια στο νονό.
Θα μπορουσε η εταιρεια να ονομαστει «Η νεα Τουμπα»

Δεν μαθαμε τιποτα απο τον οαρη; :lol:
από margas
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Ο ένας τα βρήκε με τον ΑΣ και ξεκινάει να εκπληρώνει αυτό που υποσχέθηκε ΜΕ ΛΟΓΙΑ όταν ήρθε και ο άλλος δε δίνει το 2ευρω που συμφώνησε ΕΓΓΡΑΦΩΣ

Ή υποστήριξη του καλοκαιριού σε αυτόν τον άνθρωπο και το «βαριά βαριά…» με τον Παναιτωλικό ήταν ίσως οι χειρότερες ΠΑΟΚ στιγμές του 2025
από navigator11
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Οι στηρίζοντες σθεναρά τον Μύστα, νυν ξεστηρίζοντες τον ΑΣ ΠΑΟΚ, για την ανεξαρτησία του οποίου τους προηγούμενους μήνες έδωσαν συγκινητικές πληκτρολογιακές μάχες, λίγο μουδιασμένοι σαν να μου φάνηκαν σήμερα, κάνοντας μια γρήγορη περαντζάδα από τα διαδικτυακά λημέρια τους. Θέλω να πιστεύω ότι θα ...
από Sera4
Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρία Γκοντζάρεβα

Ο,τι και να σου χρεώνει ο κάθε πικραμένος, είσαι μια από εμάς και το απέδειξες για ακόμη μια φορά στην τραγωδία που μας βρήκε.

Ήθελα απλά να το γράψω για να υπάρχει και αυτό εδώ μέσα για τον ιστορικό του μέλλοντος. :nairepaok:
από Dimitrisou
Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Το προσεξα και εγω οτι φαινοταν πραγματικα συγκινημενη.
Περα απο αυτο ειναι σοβαρη επαγγελματιας ,εχει γινει και κομματι της ομαδας και της πολης..
Το οτι καποιοι οπαδοι,αρδ κτλ. θελουν να κανουν τους μαγκες με ξενα λεφτα και θεωρουν οτι αυτη τους χαλαει τα ονειρα δεν μας απασχολει και δεν πρεπει να ...
από navigator11
Παρ 06 Φεβ 2026, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε ρε; Το έχουμε ρίξει σε παροιμίες, γνωμικά, fancy τσιτάτα κλπ; Εμένα πάντως στην κατηγορία όλων αυτών πολυαγαπημένο παραμένει το ... παπανδρεικό "Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω". Είχε, θυμούμαι, κάνει ψιλοθραύση εδώ μέσα προ κάμποσων μηνών.
από eorptol1
Παρ 06 Φεβ 2026, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε ρε; Το έχουμε ρίξει σε παροιμίες, γνωμικά, fancy τσιτάτα κλπ; Εμένα πάντως στην κατηγορία όλων αυτών πολυαγαπημένο παραμένει το ... παπανδρεικό "Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω". Είχε, θυμούμαι, κάνει ψιλοθραύση εδώ μέσα προ κάμποσων μηνών.

προσπαθησαν αλκης και θανασης στις16 ιουνιου και ...
από navigator11
Παρ 06 Φεβ 2026, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Α ρε πουστη,παραμύθι που πούλησε ο τύπος.
Για τα μάτια του κόσμου η απόκτηση της ΚΑΕ,ευτυχώς κράτησε ο Ιβάν και γλυτώσαμε.
Λυπάμαι πολύ, αλλά δε βλέπω ο άνθρωπος αυτός να νοιάζεται και δεν θα έχει καλό τέλος όλο αυτό.
Κρίμα γιατί πιστέψαμε οτι κάτι μεγάλο έρχεται,για το τμήμα που εμένα προσωπικά ...
από eorptol1
Παρ 06 Φεβ 2026, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

,,,gianisparis4....Ήταν συμφωνία τού Κατσαρή σε παραπέμπω στην ανακοίνωση δυτικών.....το μπαχάλο από τις 16 Ιουνίου έχει ονομα Άλκης Θανάσης έχουν την πλήρη ευθύνη σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΣΎΡΘΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΏΤΑ...δεν θα μας κάνεις να ξεχάσουμε αυτά που ζήσαμε
από Equalizer
Παρ 06 Φεβ 2026, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ δέχθηκε παλλαϊκή κατακραυγή για την αισχρή συμπεριφορά, το ακόμα αισχρότερο ύφος και τις ακρως ελεγχόμενες παρασκηνιακές ζυμώσεις (τις οποιες έντυνε με το ελεεινό προαναφερθέν ύφος). ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ προέκυπτε το συμπέρασμα απο όλες τις μπάντες οτι διαφαίνεται συμφωνία ΑΣ με την πλευρά ...
από Equalizer
Παρ 06 Φεβ 2026, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Ήταν εξ αρχής μαθηματικά βέβαιο οτι:

- Θα βρουν τρόπο να επικαλεστούν οτι εν τέλει ο Σαββίδης τα επεδίωξε όλα αυτά

- Θα τονίζουν οτι με ΜΑΕΣΤΡΙΑ χειρίστηκε ο πρώην πρόεδρος την κατάσταση, ώστε να οδηγηθούμε σε πανίσχυρο ΠΑΟΚ με νέο γήπεδο

Πολλές προσβλητικές λέξεις περνούν απ το νου. Εν τέλει ...
από leomatos88
Παρ 06 Φεβ 2026, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Σκέτη αηδία. Οι ίδιοι που διέρρεαν επιστολές της Άλφα Σπορτς Γκρουπ, που ρίχνανε βορά στα κανόνια της ανθρωποφαγίας έναν Θανάση Χατζόπουλο, οι ίδιοι ψέγουν άλλους για διαρροές επιστολών! Απύθμενο θράσος, πραγματικά.
Τα δε περί οικογένειας, αλλού. Γαμπρό από το παράθυρο δε θέλει κανένας. Ειδικά αν ...
από Equalizer
Παρ 06 Φεβ 2026, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Απύθμενο θράσος, πραγματικά.

Και σταματήστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτή τη χυδαία έκφραση με τους δύο δισεκατομμυριούχους. Δεν είμαστε σαλιάρηδες, δεν κοιτάμε τους ανθρώπους στην τσέπη τους, δε θαυμάζουμε ή λοιδωρούμε τους ανθρώπους για τα λεφτά τους.

Νομίζω οτι αυτές οι δυο φράσεις συνοψίζουν όλη την ...
από Μπαρκαρούτσος
Παρ 06 Φεβ 2026, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Όχι, ο Τέλαρος "Παγκόσμιος ΠΑΟΚτσής Των Έργων" Μυστακίδης δεν κάνει πουστιές και ψέματα. Έχει κακούς συμβούλους. Δεν κάνει ο Τέλαρος τέτοια πράγματα.

Δεν έγραψα τόσες ώρες επειδή ήμουν στην εκκλησία και άναβα λαμπάδα στο όνομα του Τέλαρου, που εξ αιτίας του έμεινε ο Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ.

Να σας ...