Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μεγάλε ευεργέτη του του μεγάλου ΠΑΟΚ. Να κάνουμε διπλα για πλάκα στην Αθήνα , να πηγαίνουμε τελικούς κυπελλου και να μην καίγεται η πολη(ως τεράστιο επίτευγμα), να πηγαίνουμε στην Ευρώπη να κοντραρουμε τους πάντες στα ίσια να παίρναμε από την league phase και να λέμε εντάξει δεν έγινε και τίποτα ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έγινε το καλοκαίρι δοκίμασε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ ... σε πολύ υψηλό επίπεδο ...
πρόεδρε είδες στην πράξη ότι ο μέσος ΠΑΟΚτσής πέρασε το τεστ όχι απλά καλά αλλά εξαιρετικά ... προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά η μεγάλη πλειοψηφία συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου και σπουδαίου ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ...
πρόεδρε είδες στην πράξη ότι ο μέσος ΠΑΟΚτσής πέρασε το τεστ όχι απλά καλά αλλά εξαιρετικά ... προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά η μεγάλη πλειοψηφία συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου και σπουδαίου ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
καποια στιγμη πρπει να τους ξεμπροστιαζουμε τους αθλιους ονομαστικα οπως εγινε με το βοθροπολις και μπολεκ και λολεκ (ΤΤ)....
εδω ενας στα κοντα καθε μερα σχολιο γιατι δεν εγινε η εταιρεια ειδικου σκοπου ΚΑΘΕ μερα .....ξαφνικα σταματησε τωρα κανει χιουμορακι με τα σεντερ μπακ και ναχαμε να λεγαμε ...
εδω ενας στα κοντα καθε μερα σχολιο γιατι δεν εγινε η εταιρεια ειδικου σκοπου ΚΑΘΕ μερα .....ξαφνικα σταματησε τωρα κανει χιουμορακι με τα σεντερ μπακ και ναχαμε να λεγαμε ...
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νομικά θέματα της ΠΑΕ
Αυτό το ύφος γραφής, το "ξέρω κάτι πολύ σημαντικό για κάποιον, αλλά δε σας το λέω", προέρχεται από σκουπίδια σε απόγνωση και απευθύνεται σε ψαγμένους συνομωσιολόγους.
Πατήστε το καζανάκι και αφήστε το να ακολουθήσει τη φυσική ροή στο δίκτυο ακαθάρτων.
Πατήστε το καζανάκι και αφήστε το να ακολουθήσει τη φυσική ροή στο δίκτυο ακαθάρτων.
- Τρί 24 Φεβ 2026, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβάν Σαββίδη; Έτοιμα'σου Πέμπτη βράδυ να ξηλωθείς(οικονομικά) κανονικά. Το γράφω από τώρα να προετοιμαστείς.

- Πέμ 26 Φεβ 2026, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Επιβεβαιώθηκε ότι η πρόταση Μυστακίδη είναι 60 χιλιάδες τον χρόνο για το παλατάκι
Νομίζω δεν είναι ούτε καν για γέλια η κατάσταση
Και επίσης νομίζω ότι η στόχευση είναι να γίνουν εκλογές, όχι απαραίτητα για καλό σκοπό
Νομίζω δεν είναι ούτε καν για γέλια η κατάσταση
Και επίσης νομίζω ότι η στόχευση είναι να γίνουν εκλογές, όχι απαραίτητα για καλό σκοπό
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω ανάλυση από τους "ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ"Taseos έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 12:57 Θέλουμε ανάλυση συγκροτήματος εμείς δεν πιστεύουμε τέτοιες κακοήθειες.
- Σάβ 28 Φεβ 2026, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί όχι αντίστοιχη συμφωνία όπως με την τούμπα ένα 20% των εσόδων?
Αλλά όπως έγραψε και ο θεός πιο πάνω δε μας νοιάζει να βγάζει λεφτά ο ΑΣ αφού.. μόνο από τον "άλλον" τον "ξένο" να βγάζει..
Ο δικός μας είναι επιχειρηματίας όχι κάνα κορόιδο να πληρώνει κι όλας.. :lol:
Ρε τί διαβάζουμε και τί ...
Αλλά όπως έγραψε και ο θεός πιο πάνω δε μας νοιάζει να βγάζει λεφτά ο ΑΣ αφού.. μόνο από τον "άλλον" τον "ξένο" να βγάζει..
Ο δικός μας είναι επιχειρηματίας όχι κάνα κορόιδο να πληρώνει κι όλας.. :lol:
Ρε τί διαβάζουμε και τί ...
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλό μήνα σε όλους. Το ποσό είναι γελοίο, όχι εξαιτίας της αξίας του γηπέδου για τον ερασιτέχνη εξάλλου παρατημένο το χει και παρατημένος είναι και ο ερασιτέχνης, αλλά για το βάθος χρόνου της συμφωνίας. Για μένα μία λύση είναι να του παραχωρηθεί του Μυστακίδη σαν ΚΑΕ ΠΑΟΚ το γήπεδο δωρεάν για τρία ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Μερικοι κανετε κρα για γκρινια,την φανελα οποιος θελει,αργα η γρηγορα θα την παρει.Πως κανετε ετσι μωρε;Λυσατε ολα τα προβληματα σας κ η φανελα ειναι η εννοια σας;Σας ζηλευω.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Ενοχλητική άποψη μου:
Νομίζω πως για έναν κόσμο που στο σύνολό του δείχνει προφανή, διαχρονική και έντονη αδιαφορία για τα προϊόντα της ομάδας (όπως άλλωστε και για την παρουσία στο γήπεδο όταν δεν "καίει" το ματς), παρατηρείται πολύ έντονη συζήτηση για τη διαθεσιμότητα και την τιμή μιας επετειακής ...
Νομίζω πως για έναν κόσμο που στο σύνολό του δείχνει προφανή, διαχρονική και έντονη αδιαφορία για τα προϊόντα της ομάδας (όπως άλλωστε και για την παρουσία στο γήπεδο όταν δεν "καίει" το ματς), παρατηρείται πολύ έντονη συζήτηση για τη διαθεσιμότητα και την τιμή μιας επετειακής ...
- Παρ 06 Μαρ 2026, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Προσωπικά, εμπιστεύομαι, πλέον, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μόνο. Κανένα δημοσιογράφο, κανέναν ΠΑΟΚάρχη του ίντερνετ. Ούτε φυσικά το ΑΣ ούτε την ΚΑΕ ούτε κανέναν. Για οτιδήποτε αφορά τον ΠΑΟΚ, εννοείται και για το προπονητικό. Όταν είναι να μάθουμε κάτι, θα μάθουμε.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πες τα!
- Δευ 09 Μαρ 2026, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Κανονικά πληρώνουν τη χορηγία μέχρι να πάρουν άδεια