Η αναζήτηση βρήκε 479 εγγραφές
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ο Τελης δεν θα είναι πλέον ο τσιγγουρας δισεκατομυριουχος που μας έγραφε στα παπαρια του τόσα χρόνια οικονομικών προβλημάτων και δεν έδινε μισή χορηγία σε κανένα τμήμα αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, οπότε το χάπι θα είναι πιο εύκολο να το καταπιεί ο οπαδός του καναπέ ή μη ενεργός φίλαθλος της ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φούρναρης, η φουρνάρισσα και ο παραγιός
Ζαν Ανούιγ
Πρωτότυπος τίτλος: Le boulanger, la boulangère et le petit mitron
Γλώσσα: Γαλλικά
Έτος συγγραφής: 1968
20ός αιώνας
Οικογενειακό Δράμα
Ζαν Ανούιγ
Πρωτότυπος τίτλος: Le boulanger, la boulangère et le petit mitron
Γλώσσα: Γαλλικά
Έτος συγγραφής: 1968
20ός αιώνας
Οικογενειακό Δράμα
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ο ΑΣ εχει αποφασισει και κρυβεται....ο τελης με τον ΑΣ #ΠΑΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!ΤΕΛΟΣ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Η χειρότερη περίοδος είναι τώρα
ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει
ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)
ΤΩΡΑ θα ...
ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει
ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)
ΤΩΡΑ θα ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις, τι σιχαματα είναι αυτοί. Έχω να ακούσω αθλητικο ραδιόφωνο γύρω στα 10 χρονια και πραγματικά χαίρομαι πολύ για το καλό που κάνω στον εαυτό μου.
Αρρωσταινουν τα μυαλα του κόσμου και η αρρώστια περνάει στην κοινωνία. Το κακό είναι οτι ο μεγαλο μερος του κόσμου μαθαίνει να σκέφτεται έτσι και ...
Αρρωσταινουν τα μυαλα του κόσμου και η αρρώστια περνάει στην κοινωνία. Το κακό είναι οτι ο μεγαλο μερος του κόσμου μαθαίνει να σκέφτεται έτσι και ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε πάλι, γιατί θα πρέπει να μην κουραστούμε να λέμε τα αυτονόητα.
Εξαρχής το ιδανικό θα ήταν να έχτιζε ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο, αξιοποιώντας όμως όσο γίνεται, για λόγους ισονομίας, την κρατική επιχορήγηση κι ενδεχομένως βρίσκοντας ο ίδιος ιδιώτες της επιλογής του που να θέλουν να συνδράμουν ...
Εξαρχής το ιδανικό θα ήταν να έχτιζε ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο, αξιοποιώντας όμως όσο γίνεται, για λόγους ισονομίας, την κρατική επιχορήγηση κι ενδεχομένως βρίσκοντας ο ίδιος ιδιώτες της επιλογής του που να θέλουν να συνδράμουν ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι δε προτάθηκε στον ΙΒΑΝ να γίνει διαχειριστής στο φόρουμ , είναι μια ΗΤΤΑ της δημοκρατίας.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα που πέρασα αρκετά χρόνια σε δυνατές στιγμές του οπαδικού κινήματος στην 4Α, η Θ4 έχει το 100% της ευθύνης για το πάρτι που γίνεται στην πλάτη του οργανισμού.
Ας βγάλουν ανακοίνωση πάλι περί ουδετερότητας ή βιασύνης και να στηρίξουν τους μπεκιαριδες και πετμετζαδες.
ΥΓ:
Το ΠΟΚ πρέπει να ...
Ας βγάλουν ανακοίνωση πάλι περί ουδετερότητας ή βιασύνης και να στηρίξουν τους μπεκιαριδες και πετμετζαδες.
ΥΓ:
Το ΠΟΚ πρέπει να ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα συμφωνήσουν στο δικαίωμα χρήσης του σήματος τους χρόνου ή οπότε λήγει η σύμβαση, πιέζοντας το Σαββίδη είτε να πουλήσει είτε να κάνει ομάδα με άλλο όνομα
Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα ...
Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταληράκι ταληράκι τσίμπησα δερματινακι.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλόγερε, τί καρτερεῖς κλεισμένος μὲς στὸ Κούγκι;
Πέντε νομάτοι σοῦ ῾μειναν κ᾿ ἐκεῖνοι λαβωμένοι!
Κι εἶναι χιλιάδες οἱ ἐχθροὶ ποὺ σ᾿ ἔχουνε ζωσμένον!
Ἔλα νὰ δώσεις τὰ κλειδιά, πέσε νὰ προσκυνήσῃς,
κι ἀφέντης ὁ Βελῆ Πασᾶς δεσπότη θὰ σὲ κάμη!
Ἔτσι ψηλὰ ἀπ᾿ τὸ βουνὸ φωνάζει ὁ Πήλιος Γούσης ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πραγματικά τι ΠΑΟΚ ζούμε εμείς οι 45+.
Δεν τολμουσαμε ούτε να τον ονειρευτούμε.
Δεν φτάνουν τα ευχαριστώ
Δεν τολμουσαμε ούτε να τον ονειρευτούμε.
Δεν φτάνουν τα ευχαριστώ
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Λοιπόν. Πόσα θέλω να γράψω, αλλά θα γίνω κουραστικός. Από τα Τέμπη και κάτω,που χάναμε μόλις μπαίναν οι παίκτες στο αεροπλάνο; Έτσι μας έλεγαν. Από το σφυρατο να φύγουμε; Από ότι καλό υπήρχε πήγαινε στο ποκ; Πάντα ζούσα με πότε θα έρθει ένας να μας οδηγήσει να κατακτήσουμε όλα αυτά που δικαιούμαστε ...
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Ε ναι σωστά, άργησε η ΠΑΕ.
Εγώ αν ήμουν ΠΑΕ θα έπαιρνα τηλέφωνο την ειδικά εξειδικευμένη επιτροπή του ΑΣ να τους ζητήσω σχόλια.
Και μετά θα έκανα τέσσερις μήνες να απαντήσω.
Πέραν όλων των άλλων τραγελαφικών, έχει μεγάλη πλάκα η προσπάθεια να πουμε πως ούτε λίγο ούτε πολύ και οι δυο πλευρές ...
Εγώ αν ήμουν ΠΑΕ θα έπαιρνα τηλέφωνο την ειδικά εξειδικευμένη επιτροπή του ΑΣ να τους ζητήσω σχόλια.
Και μετά θα έκανα τέσσερις μήνες να απαντήσω.
Πέραν όλων των άλλων τραγελαφικών, έχει μεγάλη πλάκα η προσπάθεια να πουμε πως ούτε λίγο ούτε πολύ και οι δυο πλευρές ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Εγώ το μόνο που εχω να πω είναι οτι η περίοδος αυτή μας (με) αρρώστησε
Και πως ΕΝ ΤΕΛΕΙ όλα καταλήγουν στο οτι φταίμε ΕΜΕΙΣ. Και για τους ελεεινούς παράγοντες, και για τα σκουλήκια που αφήνουμε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να επηρεάζουν καταστάσεις και ψυχολογία.
Δεν θα επεκταθω παραπάνω τώρα ...
Και πως ΕΝ ΤΕΛΕΙ όλα καταλήγουν στο οτι φταίμε ΕΜΕΙΣ. Και για τους ελεεινούς παράγοντες, και για τα σκουλήκια που αφήνουμε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να επηρεάζουν καταστάσεις και ψυχολογία.
Δεν θα επεκταθω παραπάνω τώρα ...