Όποιος δεν έχει καταλάβει εδώ και τρεις μήνες ότι συγκεκριμένα δήθεν ΠΑΟΚτσηδικα ΜΜΕ έχουν γυρίσει το μπιφτέκι και όχι απλά κάνουν πόλεμο στον Σαββίδη αλλά το κάνουν και με ΥΣΤΕΡΙΑ, τότε ή είναι πολύ ενθουσιασμένος με όσα γίνονται και ο ίδιος ή απλά δεν τους παρακολουθεί.
Απο εκεί και πέρα με ...
Η αναζήτηση βρήκε 356 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Σε ένα κράτος μαριονέτα υπήρξε ΕΝΑΣ μέσα σε δεκαετίες που γύρισε όλη την ιστορία ΑΝΑΠΟΔΑ
Ένας που δικαίωσε τον ΠΑΟΚ
Ένας που ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι δεν είμαστε τρελοί τόσα χρόνια που επικαλουμαστε αδικίες
Ένας που αυτά που είπε τα έκανε
Ένας που πήγε κόντρα σε όλα και νίκησε και έφερε ΠΡΟΟΔΟ σε όλο το ...
Ένας που δικαίωσε τον ΠΑΟΚ
Ένας που ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι δεν είμαστε τρελοί τόσα χρόνια που επικαλουμαστε αδικίες
Ένας που αυτά που είπε τα έκανε
Ένας που πήγε κόντρα σε όλα και νίκησε και έφερε ΠΡΟΟΔΟ σε όλο το ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δεν υπάρχει γιατρειά. Άντε ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Πολύ απλά οι άνθρωποι πουλάνε τρέλα 3 μήνες τώρα και βάλε. Πατάνε πάνω στη συσσωρευμένη απογοήτευση, την οποία οι ίδιοι καλλιέργησαν, και χτυπάνε σε ανύποπτο χρόνο. Δεκαετίες βλέπουμε και ζούμε τον ΠΑΟΚ. Δε θα κάνουμε τους ανήξερους ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αν δεν αποκτηθεί σοβαρός Έλληνας παίκτης νομίζω ότι ο Σνάουτσερ θα μπορούσε να μείνει ως 5ο χαφ...ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Λουτσέσκου
- Δευ 30 Ιουν 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην τον ακούτε ρε, είδε οτι το σύστημα με τα λαϊκ είναι πιασάρικο και θέλει να εμφανίσει καλά νούμερα στη Ιερά Σύνοδο
Φράγκο δεν παίζει, σεισμοί λιμοί και καταποντισμοί
Πήρε χαρτί Ζέβασοφτ η Μαρία επειδή πιέστηκε απ τις εξελίξεις, μέχρι χτες με Γλάρο ήμασταν. Ως εκεί θα φτάσει η επένδυση
Φράγκο δεν παίζει, σεισμοί λιμοί και καταποντισμοί
Πήρε χαρτί Ζέβασοφτ η Μαρία επειδή πιέστηκε απ τις εξελίξεις, μέχρι χτες με Γλάρο ήμασταν. Ως εκεί θα φτάσει η επένδυση
- Δευ 30 Ιουν 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
, Πάντως από τα ρεπορτάζ των ομάδων καταλαβαίνει κανείς ποια είναι η δυναμική των ομάδων στις μεταγραφές. Για παράδειγμα διαβάζεις ότι εμείς περιμένουνε την απάντηση του Μεϊτέ και ενός μέτριου Σκωτσέζου, ενώ ο γαύρος «έψηνε» τον Ζαφείρη για να τον πάρει από την Σλάβια Πράγας για να τον ντύσει στα ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι για Τσουμπάκα διαβάζω σε αγγλικά accounts...
Ο Αγιαξ θέλει διακαώς να παραχωρήσει τον Άκπομ και ζητάει 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης αμοιβεται με 1,5 εκατ. το χρόνο. Εάν οι ΠΑΟΚ και Αίαντας τα βρουν στα 3 μύρια και ο ΠΑΟΚ με τον Τσούμπα στα 4 εκατ. για τα επόμενα τρία χρόνια, τότε είναι ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
aivas 19,
Δε γράφω κάθε φορά είκοσι
σειρές κατεβατο, για να μου
απαντάει ο καθένας ότι
του φανεί του λωλοστεφανη.
Δε θέλετε να πάρουμε καλύτερους παίχτες;
Κατά κανόνα οι καλύτεροι παίχτες
θέλουν περισσότερα λεφτά.
Το πώς έπαιρνε ο γαβρος τα πρωταθλήματα το ξέρουμε.
Αυτό δεν αναιρεί ότι είχε ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Εγώ μόνο τους συνεπώνυμους μαγνήτες ηλεκτρικής κιθάρας ξέρω σε Di Marzio πάντωςburbu έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:15 Έχω μια απορία, παλιότερα δεν γράφτηκε εδώ μέσα ότι ο Ντι Μάρτζιο είναι Παπαντζης?
Σήμερα έγινε έγκυρος?

- Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα είδα τη σουρεαλ συζήτηση που προηγήθηκε
Μάγκες σόρρυ αλλά δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν
Άμα αυτά που λέτε για να ανακαλύψετε πρόβλημα του ΠΑΟΚ με τον Μαρίν σήμερα που ένας είπε ότι θα πάει στον Άρη, τα λέτε σοβαρά, ειλικρινά αρνούμαι να μιλήσω
Πείτε ότι σας κατέβει κι άλλο, μπορείτε!
Μάγκες σόρρυ αλλά δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν
Άμα αυτά που λέτε για να ανακαλύψετε πρόβλημα του ΠΑΟΚ με τον Μαρίν σήμερα που ένας είπε ότι θα πάει στον Άρη, τα λέτε σοβαρά, ειλικρινά αρνούμαι να μιλήσω
Πείτε ότι σας κατέβει κι άλλο, μπορείτε!
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ έχει ντρουμπλάρει τον Ιβανούσετς πάνω στον Τάισον στα αριστερά και υπάρχει κόσμος που γκρινιάζει :lol: :lol: :lol:
Που στην αρχη του καλοκαιριου με την ανανεωση Ταισον η γκρινια ηταν για τον παπου που θα παιρνει ολα τα 90λεπτα.
Το μονο που μενει τωρα να διαβασουμε ειναι για ελλειψη ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι έστω στο 77,4% του Μπαμπα του 24;Psaras έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:39 Εγώ από αυτά που ακούω, θα τρίβουμε τα μάτια μας με τον Taylor φέτος. Δεν είναι παίκτης ροτέισον. Είναι παίκτης 11αδας.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχίζω να πιστεύω ότι η ιστορία με τον Μυστακίδη ήταν δάκτυλος του Paokmania. Σαν τα μανιτάρια έχουν ξεφυτρώσει τα νέα μέλη από τότε. Και όλα φυντάνια ένα κι ένα 

- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακπομιζει,δεν ειναι φορ κιλλερ,αλλα κανει πολυ δουλεια στο γηπεδο.
Παιδια τα γεγονοτα μιλουν,η επιθεση σε ΝΟΥΜΕΡΑ της ομαδας τα 2 τελευταια χρονια ειναι top.Ο Λουτσε δεν παιζει βασισμενος στην εκτελεστικη δεινοτητα του φορ,αλλα με ολη την ομαδα.Και για μενα αυτο ειναι δυσκολα αντιμετωπισιμο και ...
Παιδια τα γεγονοτα μιλουν,η επιθεση σε ΝΟΥΜΕΡΑ της ομαδας τα 2 τελευταια χρονια ειναι top.Ο Λουτσε δεν παιζει βασισμενος στην εκτελεστικη δεινοτητα του φορ,αλλα με ολη την ομαδα.Και για μενα αυτο ειναι δυσκολα αντιμετωπισιμο και ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...