Η αναζήτηση βρήκε 874 εγγραφές

Return

από eorptol1
Παρ 17 Οκτ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

αυτοι οι τυποι κατσαρης πατριδας μπεκιαρης ησαιαδης και η παρεα τους ειναι οτι χειροτερο για τον συλλογο ΑΘΛΙΟΙ.....ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΧΑΣΕΚΙΔΗ ΜΑΛΙΟ.....ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ .....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ...
από niks
Παρ 17 Οκτ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια ότι και να λέμε , πάντα φταίμε εμείς οι ίδιοι πρώτα.
Πολύ χονδρικά , με ένα πολύ χονδρικό ψάξιμο λίγων λεπτών , έχουμε και λεμε ( χωρίς να κολλαμε σε λεπτομέρειες ):

Facebook γάβρος : 992.000
Εμείς : 513.000
Κουνέλια : 329.900
Χαρτοπετσέτες: 337.000 ( πάνω από κούνελους , μάλλον διπλό ...
από astral
Παρ 17 Οκτ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Α.Σ. προτιμάει κάποιον άλλον ( που δεν το κάνει τουλάχιστον στις ανακοινώσεις του )

Mε τις υπογραφες του ομως?

Με την παραδοχή λοιπόν ότι θέλω το καλό του ΠΑΟΚ και επειδή αυτό είναι πολύ αόριστο, θέλω να ολοκληρωθεί το γήπεδο αν ξεκινήσει να χτίζεται, αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ...
από trouman
Παρ 17 Οκτ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Επί του παρόντος..

Χίλιες φορές γήπεδο ο Σαββίδης

Παρά η "Μήδεια" ή ο Τέλης που έχουμε δει ως τώρα.

Τα διαπιστευτήρια από τον καθένα, είναι μπροστά μας..
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Παρ 17 Οκτ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

blackchaos @

Όλο μέλι-μέλι και από τηγανίτα τίποτα

Γνωρίζεις ποιες και τί ειδους εγγυήσεις ζήτησε, μεχρι τωρα, ο ΑΣ και αν ο Σαββίδης τις αρνήθηκε ?
Ολα όσα γραφεις θα ειχαν κάποια αξία αν μπορείς να απαντήσεις στο παραπάνω ερώτημα, βάσει των επισήμων ανακοινώσεων βεβαίως.
από trouman
Παρ 17 Οκτ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι άλλο, είδαμε με τον μικρό την ταινία για τον Βιερίνια. Πολλά πράγματα δεν ξέρει, πρόσωπα και ιστορίες αλλά τελείωσε και όπως πολλοί φαντάζομαι, μείναμε συγκινημένοι...

Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
από navigator11
Σάβ 18 Οκτ 2025, 00:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha

Μόλις τώρα το τελείωσα. ΑΡΧΗΓΟΣ επιπέδου και αξίας, από αθλητική και ανθρώπινη άποψη, του Μπάνε. Όσο θα συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω avatar. Αυτός ο κοντοπίθαρος κάγκουρας αντιπροσωπεύει τον δικό μου ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με ήθος και αξίες.
Ευγνωμοσύνη που ...
από Tolaros
Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha

Πότε σκατά μεγαλώσαμε τόσο γρήγορα, χαμπάρι δεν πήρα
από Franky
Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Το " απαίτηση για 200εκ κλειστά σε λογαριασμο " που διαβάζουμε τι είναι? Είναι κάποιο online κρύο αστείο που κυκλοφορεί στα σόσιαλ στη Θεσσαλονίκη? Απο που να ξεκινήσεις και που να το πιάσεις. Πως βγήκε το νούμερο αυτό, απο που απορρέει η απαίτηση....
Είπαμε υπάρχει Οικονομικός Αναλφαβιτισμός στην ...
από warmeater
Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Το φοβερο ειναι ότι όλοι αυτοι οι ΑΣιστας ΑΡΔ και λοιπά νούμερα θεωρουν "φυσιολογικο" να ειμαι εγω ΣΑββιδης η Τελης και να "δινω λογο" και "εγγυησεις" με ..κλειστούς λογαριαμους 200 εκ στον ΑΣ που ειναι... ερασιτεχνικό σωματείο
Μιλαμε η ΜΑΛΑΚΙΑ εχει παει σε αλλο επιπεδο
από leomatos88
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Καληνύχτα θεματοφύλακες, αυτός ο ΠΑΟΚ δεν θ’ αλλάξει ποτέ.
από Мир
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Να είσαι υπευθυνος της ανακατωσούρας (όσο πιο ευγενικά μπορώ να το χαρακτηρίσω) στα 100 χρόνια του συλλόγου και να πρέπει να βγάλεις από τον φούρνο φωτογραφικό MoU, για να γίνουν όλα ταναπου στο σύλλογο με τον ΠΑΟΚ πρωτοπόρο πρωταθλήματος ... Δύσκολα τα πράγματα για άνθρωπο που αισθάνεται έστω και ...
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Και η σουίτα δεν έχει φως και η κρεβατοκάμαρα και τα σκαμπό μου και τα @@ μου :o
από astral
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Μας πώς γίνεται τέτοια καραπ00τσακλαρα με δανεικούς και φραγκοδιφραγκα?