Η αναζήτηση βρήκε 874 εγγραφές

Return

από giapas
Δευ 20 Οκτ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Κάθε φορά που κοκκινίζει ο σβέρκος των ασεβών , κάθε αγωνιστική και εξωαγωνιστική σφαλιάρα στο ΠΟΚ όλοι οφείλουμε να θυμόμαστε ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτό.

Ο σημαντικότερος άνθρωπος ( φυσικά λόγω της οικονομικής επιφάνειας και του ατελείωτου , Ποντιακού του πείσματος) που σχετίστηκε ποτέ με ...
από loukas karadimos
Δευ 20 Οκτ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

δεν θα μιλησω ανοιχτα για το τι σκεφτομαι για την σιωπη του ASS

νιωθω οτι το ημερισιο μπαν που εφαγα τις προαλλες (επεστρεψα στο λυκειο) θα γινει μηνιαιο, ισως και μονιμο

θα περιμενω την αντιδραση της ΠΑΕ, ηρθε η ωρα να μπουνε τα πραγματα στη θεση τους, και ο καθε κατεργαρης να παει στον παγκο του ...
από Taseos
Δευ 20 Οκτ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε διάβασα τα 8 σου ποστ. Στο ένα απειλούσες με εξελίξεις στο άλλο μας έλεγες ότι στην Ισπανία θα πέφταμε γενικά την καλημέρα μου να έχεις. Αλλά πατωνετε; Κάνα σχόλιο για την ομάδα του μεγάλου ΠΑΟΚ που γαμευσε τα 2/3 του ΠΟΚ ήδη, θα κάνεις; Ανησυχώ
από eorptol1
Δευ 20 Οκτ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ... ALLAGH ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΓΟ,Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΡΟΛΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ
από loukas karadimos
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε ρε μάγκες

«Λιποθύμησε» ο άλλος και κάπως έτσι με ταξίδι στο Λιλ, και 28η θα φτάσουμε Νοέμβριο με deadline Δεκέμβριο

Τι δεν καταλαβαίνετε…
από gergeo4
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

ο ΑΣ εχει αποφασισει και κρυβεται....ο τελης με τον ΑΣ #ΠΑΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!ΤΕΛΟΣ
από jibbie
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

@ jibbie
Το ξέρουμε ή το υποθέτουμε;

το ξερουμε, νομιζω γραφτηκε και σε καποιο απ τα ΜΜΕ.

θα το αφησω ασχολιαστο το ολο θεμα γιατι αυτα που θελω να γραψω απλα δε λεγονται. υπομονη.

Αδερφέ, επειδή πιστεύω ότι έχεις μεγαλύτερη της δικής μου μηδενικής γνωση της υπόθεσης αυτής, θεωρείς κι ...
από Maklaz
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Γελοίες καταστάσεις, από γελοίους ανθρώπους, που με το ζόρι προσπαθούν να πείσουν πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό, ότι δεν είναι μ@λ@κ€ς.

Ξυπνήστε εεεε, δεν ζούμε στο 1970, ότι γίνεται μαθαίνετε και η ταχύτητα της πληροφορίας σας καίει όλο και περισσότερο.
από warmeater
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

paok_athens_g4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 22:43
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 22:05
gergeo4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 21:43

Νομίζω σημερα ηταν υπερ ιβαν
Γι αυτό ακριβώς το γραφει.
Πιτσιρίκο αυτά άλλου όχι σε μένα ,οκ;;δε γνωριζόμαστε... φρόνημα
ανατριχιασα
από Montrealiotis
Τρί 21 Οκτ 2025, 00:14
Jump to forum
Jump to topic

Πάτησε λίγο πιο δυνατά τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο του, κι εγώ να πω την αμαρτία μου τρόμαξα λίγο.
από Vet_eranos
Τρί 21 Οκτ 2025, 08:25
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί που επιμένουν στο 31.12 θέλω να δω πότε θα καταλάβουν πως αντί για πίεση στον Ιβάν θα τους γυρίσει μπούμερανγκ..

Θέλω να τους δω την 1.1 να βγαίνουν κ να ανακοινώνουν, πως παρήλθε η ημ/νια, δεν μας παρέδωσε κάτι ο Ιβάν, η μπουλντόζα που ανεβαίνει τη Λαμπράκη τώρα είναι του κ. Τέλη κ πάει να ...
από Iznogoud4
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Πέρα από την ντροπή που γίνεται αυτό στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, μεγαλύτερη ντροπή είναι που στα 50 χρόνια Θ4 έχουμε σιωπηλή συναίνεση γιατί ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του και κλειστά ΔΣ δεν πάνε πακέτο.
από Equalizer
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Ο σύλλογος παρέμεινε ακριβώς εκεί που ήταν πριν 25 χρόνια

Ένα τσούρμο εγωιστων πουθεναδων

Απλά στο ενδιάμεσο προέκυψε ο Σαββίδης που απλά δεν μας δίνει τα λεφτά που απαιτούμε από το αφεντικό μας

Και προέκυψε λοιπόν κι άλλος που ελπίζουμε να μας δίνει περισσότερα.

Στο μεταξύ, πετάμε και κάτι ...
από eorptol1
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

επισημα ζητησε η ΠΑΕ τα πρακτικα δυο συνεδριασεων του ΑΣ εδω και δυο μηνες τα εχουμε δει ? και εσυ ζητας τα χθεσινα καλα .....