Η αναζήτηση βρήκε 874 εγγραφές
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι για τον συλλογο....
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
"Συγγνώμη, δεν μπορούμε αύριο, ίσως την άλλη εβδομάδα".
Ραντεβού με την γκομενάκι θα βγείτε ΡΕ;
Ντροπή δεν έχετε πάνω σας ΡΕ;
Η στρατηγική τους είναι ολοφάνερη και προσβλητική για τη νοημοσύνη μας.
Δεν θέλουν να δώσουν κανένα μνημόνιο στον Σαββίδη, για να μην του δώσουν την ευκαιρία να το ...
Ραντεβού με την γκομενάκι θα βγείτε ΡΕ;
Ντροπή δεν έχετε πάνω σας ΡΕ;
Η στρατηγική τους είναι ολοφάνερη και προσβλητική για τη νοημοσύνη μας.
Δεν θέλουν να δώσουν κανένα μνημόνιο στον Σαββίδη, για να μην του δώσουν την ευκαιρία να το ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζουμε όλοι πως ο ΑΣ δε θα επηρεαστεί από πιέσεις και απειλές και να επιλέξει αυτόν που πραγματικά θα κάνει το γήπεδο ,χωρίς αναβολές και δικαιολογίες.
Και ξέρουμε όλοι ποιος είναι αυτός.
Ρε φίλε γράφτηκες στο φόρουμ πριν ενάμιση μήνα.
Όταν λες ελπίζουμε όλοι και όλοι ξέρουμε ποιός είναι ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα πλέον η μόνη λύση είναι ένα πραξικόπημα...όχι για το γήπεδο, όχι για τον ιβάν αλλά γιατί δεν γίνεται, δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπου νους ότι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της ελλάδος διοικείται από αυτήν την κλίκα.
Ευελπιστώ από αύριο κιόλας με μπροστάρηδες τους επιφανείς οπαδόυς της ...
Ευελπιστώ από αύριο κιόλας με μπροστάρηδες τους επιφανείς οπαδόυς της ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα ολα αυτα???οι υπολοιποι συνδεσμοι τι φαση??τους αρεσει ολο αυτο??θα μιλησουν??θα παρουν θεση μετα τα οσα διαδραματιζονται??
Ιβαν πες ναι σε ολα...Ναι σε οτι γουσταρουν κωλοτρυπιδες του ΑΣ...να βρεθειτε οποτε σου πουν...κ τη μερα της συναντησης 3.000 κοσμος εξω απο τα γραφεια...ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...
Ιβαν πες ναι σε ολα...Ναι σε οτι γουσταρουν κωλοτρυπιδες του ΑΣ...να βρεθειτε οποτε σου πουν...κ τη μερα της συναντησης 3.000 κοσμος εξω απο τα γραφεια...ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εικάζω ότι προϋποτίθενται .... χαρμόσυνα χαμπέρια για την απόκτηση της ΚΑΕ από τον νέο sugar daddy, ώστε να βρουν θάρρος και να εμφανιστούν με λίγη αυτοπεποίθηση τα τσατσόνια του ΑΣ για να παίξουν το επόμενο δρώμενο.
Στα φρύδια μου παντελώς για αυτούς τους τύπους, να είμαι απολύτως ειλικρινής, αλλά ...
Στα φρύδια μου παντελώς για αυτούς τους τύπους, να είμαι απολύτως ειλικρινής, αλλά ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εικάζω ότι προϋποτίθενται .... χαρμόσυνα χαμπέρια για την απόκτηση της ΚΑΕ από τον νέο sugar daddy, ώστε να βρουν θάρρος και να εμφανιστούν με λίγη αυτοπεποίθηση τα τσατσόνια του ΑΣ για να παίξουν το επόμενο δρώμενο.
Στα φρύδια μου παντελώς για αυτούς τους τύπους, να είμαι απολύτως ειλικρινής ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Λες να έχουν δηλαδή κάποιοι οπαδοί, που ομαδόν τους υποστηρίζουν τους τελευταίους μήνες, τον τρόπο - α λα Τέλης- όλους εμάς, που δε θέλουμε να τους ξαναδούμε ούτε ζωγραφιστούς τους ρουφ του ερασιτέχνη, να μας κάνουν να το σκεφτούμε καλύτερα, αν χρειαστεί;;
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι και αυτό ένα ενδεχομενο...κάποιοι ξαφνικά τον τελευταίο καιρό έχουν χάσει τη μιλιά τους...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 07:37
- Jump to forum
- Jump to topic
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "επόμενη εβδομάδα" ούτε μεθεπόμενη
Ο ΠΑΟΚ παίζει με ΑΕΚ και ΛΙΛ
Αρα ξεχάστε Δευτέρα Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή και μετα έχουμε εορτές για απελευθέρωση Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο και εθνική επέτειο
Αν ήταν για την Τρίτη θα είχαν "δεσμευθεί" και θα την "είχαν προτείνει"
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε ...
Ο ΠΑΟΚ παίζει με ΑΕΚ και ΛΙΛ
Αρα ξεχάστε Δευτέρα Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή και μετα έχουμε εορτές για απελευθέρωση Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο και εθνική επέτειο
Αν ήταν για την Τρίτη θα είχαν "δεσμευθεί" και θα την "είχαν προτείνει"
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
ευτυχώς που εγινε η "συνέντευξη" το καλοκαιρι για να "φωτισθούν τα σκοτεινά σημεία" και με τις πρακτικές που ακολούθησαν ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΑΝ και όσα φωτεινά είχαν μείνει
- Παρ 17 Οκτ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο ΝΟΜΙΚΟ όπλο που υπάρχει αυτη τη στιμη -και που δεν το περιμένει ο ΑΣτιγμα-, ειναι μια ΜΑΖΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ εγγραφης μελών στον Α Στιγμα και εφ' όσον είτε υπάρξει απορριψη είτε υπάρξει καθυστερηση ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ στην Δικαιοσυνη με πιθανότητες πανω 80% να κερδηθούν (δεν υπάρχει νομιμος λογος ουτε ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμη σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου. Με αυτά δεν μεγαλώσαμε; Τώρα που είμαστε; Πως αφήνουμε 68 ανθρώπους να ορίζουν το μέλλον της ομάδας μας;
Δυστυχώς είμαι μακριά, εσείς που είστε εκεί, μιλήστε με φίλους, γνωστούς, «οργανωθείτε», να διώξουμε τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ
Δυστυχώς είμαι μακριά, εσείς που είστε εκεί, μιλήστε με φίλους, γνωστούς, «οργανωθείτε», να διώξουμε τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ
- Παρ 17 Οκτ 2025, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι οπαδοι ειναι το Α και το Ω σε οποιαδηποτε ομαδα. Αν αποφασισουν να κανουν χαμο θα βρουν τροπους να κανουν χαμο και να δημιουργησουν προβλημα. Υπερ ή κατα καποιου μεσα στο κλαμπ. Το θεμα ειναι να μην φτασουμε εκει.