Η αναζήτηση βρήκε 809 εγγραφές

Return

από Sera4
Τρί 12 Αύγ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από Montrealiotis
Τρί 12 Αύγ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα εσύ σοβαρα, αναπτύσσεις την σκέψη σου στο ότι, όλα ξεκίνησαν από την δήλωση του Κυρ Κυρ στην ΓΣ;
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.

Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...
από ABOLEYTOI
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:29
Jump to forum
Jump to topic

το πιο λογικο θα ηταν να ηγηθει ο ΑΣ μιας προσπαθειας για ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ στη χρηματοδοτηση του γηπεδου απο την Πολιτεια. το οτι ο στημενος ΑΣ εχει αλλαξει την ατζεντα δεν αλλαζει την ιεραρχια των αναγκων που εχουμε ως συλλογος.

Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο.

Με ποιους κυβερνητικούς ...
από Nassos
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:37
Jump to forum
Jump to topic

εγω ημουν ανθρωπος και πριν τον Σαββιδη.

για τον εαυτο σου μπορεις να πεις οτι θελεις.

Πρέπουσα απάντηση ίση με αντιληπτική 12 χρόνου.
Άνθρωπος μπορεί να ήσουν όπως λες αλλά αμφισβητώ το αν είσαι λογικός άνθρωπος. Και επειδή όπως αντιλαμβάνονται υπάρχει υποβόσκων ασπρεγκερ θα σου μιλήσω ...
από george188
Τετ 13 Αύγ 2025, 01:44
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθενας εχει την αποψη του, απο εκει και περα ειτε καποιος ειναι με ΑΣ ειτε με Ιβαν είναι αστειο να θεωρεί οτι μπορει η ομάδα του ενος να παιζει στο γηπεδο του αλλου. Και αντιθετα να ηταν το ίδιο θα ισχυε, αστειο τελειως παιδια και δεν ξερω τι σας φαινεται λογικο σ αυτο. Αν ο μυστακιδης επαιρνε ...
από Apil44
Τετ 13 Αύγ 2025, 08:19
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με ...
από tolis14
Τετ 13 Αύγ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Ο τρόπος που μερικοί χρησιμοποιούν όρους και λέξεις όπως "σοβιετική ένωση", "ροστόφ", "ρούβλια", "ανατολικό μπλοκ" κλπ όταν αναφέρονται στον Ιβάν και την ΠΑΕ και με σκοπό να στηρίξουν τα σαθρά επιχειρήματα τους είναι πραγματικά αηδιαστικός. Αναφέρουν τους όρους αυτούς στις ίδιες προτάσεις με ΠΑΟΚ ...
από Psaras
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα σε όλους. Γράφει σήμερα πάλι ο Κόλκας στην σελίδα του σε μια αποστροφή του λόγου του (πιθανόν χωρίς να το συνειδητοποιήσει):

"...Εμείς λοιπόν λέμε πως υπάρχει πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων που είναι και η ΑΛΗΘΕΙΑ. ... "

Απευθύνομαι λοιπόν σε όσους αναφέρονται σε εμάς, που έχουμε τις ...
από Taseos
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή τους κόβει δεν το έκαναν
από Montrealiotis
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια, η μάνα του συλλογου θα μπορούσε να βγει και να πει, ότι ένας επιφανής επιχειρηματίας και ΠΑΟΚτσης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να χτίσει το γήπεδο. Καλούμε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ σε διαβούλευση κλπ κλπ.
Ολα ανοιχτά, όλα στο φως. Αντ’αυτου τα κάνουν όλα εν κρυπτω, σαν λαμόγια (δεν λέω ότι ...
από Equalizer
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα σε όλους. Γράφει σήμερα πάλι ο Κόλκας στην σελίδα του σε μια αποστροφή του λόγου του (πιθανόν χωρίς να το συνειδητοποιήσει):

"...Εμείς λοιπόν λέμε πως υπάρχει πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων που είναι και η ΑΛΗΘΕΙΑ. ... "

Απευθύνομαι λοιπόν σε όσους αναφέρονται σε εμάς, που έχουμε τις ...
από Azrael
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:42
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικα κουραστηκα με αυτο το θεμα.Ειναι τοσο προφανης η πουστια του ΑΣ που δεν μπορω αλλο να προσπαθω να ανοιξω τα ματια σε οσους δεν το βλεπουν...

ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ;

anyway...
από Psaras
Τετ 13 Αύγ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Όλα αυτά με το proof of funds τι σχέση έχουν; ΚΑΜΙΑ
Ας υπογράψουν το μνημόνιο, να βγουν οι άδειες, και πριν μπει η μπουλντόζα αν δεν εμφανίσει την εγγυητική, μιλάμε.

Το proof of funds από credible oργανισμό αποδεικνύει ότι το η χρηματοδότηση του έργου όταν ξεκινήσει ΔΕΝ θα μπλοκαριστεί.

Το ...
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Το proof of funds από credible oργανισμό αποδεικνύει ότι το η χρηματοδότηση του έργου όταν ξεκινήσει ΔΕΝ θα μπλοκαριστεί.

Το μνημόνιο που συντάχθηκε μονομερώς από την ΠΑΕ και πήγε η Μαρία με τους υπόλοιπους να το υπογράψουν στον ΑΣ με το ζόρι την 28η Ιουλίου είναι ένα χαρτί που ΔΕΝ εξασφαλίζει σε ...